נכתב במקור על ידי -Smoxer- איטלקי, פסטה למשל זה מצויין. עכשיו אני רוצה אותה יותר שמעתי זוהר מחפשת
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
לילה טוב פורום
נכתב במקור על ידי Sex Devil שמעתי זוהר מחפשת ישלה את דודחם חח
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי -Smoxer- ישלה את דודחם חח מי זה
נכתב במקור על ידי Sex Devil מי זה HotDude.
נכתב במקור על ידי Sex Devil בגללך היית רוצה נכתב במקור על ידי MaoReal היום ? אתמול היה פה מעניין.
נכתב במקור על ידי -Smoxer- HotDude. דיברתי אאיתה אתמול.. היא מה זה לא נשמעת כמו בת 16 XD
נכתב במקור על ידי Paulo Roberto Falcao לילה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבב במקום לבזבז את הנקודות שלך על שינוי ניקים אתה מוזמן לתרום אותם לי - אני אשמח לקבל אותם ואז יהיו לי חסרים רק עוד 200 נקודות כדי להגיע לעשירים!
נכתב במקור על ידי Sex Devil דיברתי אאיתה אתמול.. היא מה זה לא נשמעת כמו בת 16 XD כמו גבר בן חמישים
נכתב במקור על ידי -Smoxer- כמו גבר בן חמישים הוא טוען שאני נשמעת כמו בת 12.... כנראה שהרמקולים שלו מקולקלים! (או לחילופין האוזניים)
נכתב במקור על ידי -Smoxer- כמו גבר בן חמישים חחח היא נשמעת יותר כמו ילדה בת 13
נכתב במקור על ידי זוהר הוא טוען שאני נשמעת כמו בת 12.... כנראה שהרמקולים שלו מקולקלים! (או לחילופין האוזניים) נכתב במקור על ידי Sex Devil חחח היא נשמעת יותר כמו ילדה בת 13 מה רע בקול של בת 12? Forever young. שקד אמר לי שיש לי קול יותר בוגר ממה שהוא ציפה חח
נכתב במקור על ידי -Smoxer- מה רע בקול של בת 12? Forever young. שקד אמר לי שיש לי קול יותר בוגר ממה שהוא ציפה חח מה הסקייפ שלך? אני מוכנה לבדוק את זה!
נכתב במקור על ידי זוהר מה הסקייפ שלך? אני מוכנה לבדוק את זה! וזוהר אני נשמע כמו בן 15?
נכתב במקור על ידי Sex Devil וזוהר אני נשמע כמו בן 15? 18 לפחות. אמרתי לך את זה כבר אתמול
חוקי הפורום