מר aaa-aaa היקר
תוכיח לי שהאיש בסרטון הוא לא אלוהים (או שהוא כן?)
תודה
מר aaa-aaa היקר
תוכיח לי שהאיש בסרטון הוא לא אלוהים (או שהוא כן?)
תודה
|
|
אתם אולי אנשים אינטלקטואלים אבל אתם טועים בגישה שלכם אלוהים קיים וזאת עובדה קיימת ,אני יכול להסתכל בבריאה ולהסיק מכך שאלוהים קיים.
בכול נשימה שאני נושם אני יכול להסיק שהוא קיים ,שאני מתבונן בתוך עצמי אני יכול להסיק שהוא קיים. אני מסתכל על העצים ומבין שאלוהים קיים.
מערכת כדור הארץ כול כך עדינה ומסודרת בהרמוניה שהבורא פשוט מסתתר בתוכה.
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
עדינה? בגלל זה מעל 90% מכל בעלי החיים שחיו על הכוכב הזה נכחדו? או שגם זה היה צעד מתוכנן (וסדיסטי) של אל שקר כלשהו?
״אלוהים קיים וזאת עובדה קיימת?״
ואנחנו מסתכלים על זה בצורה שונה?
זה נאיבי במקרה הטוב (ומטומטם + במקרים פחות טובים) להניח שאל עשה הכל. אם זה היה מתוכנן האל שלך לא יוצלח.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
הבנתי שלא משנה איזה הוכחה אני יביא גם אם את אלוהים בכבודו ובעצמו הם ימצאו איזה שהוא טענה לא הגיונית!
הבאתי להם הוכחות חותכות להימצאותו של אלוהים אבל מי שאיננו רוצה לשמוע גם אלוהים לא יעזור לו.
זה הפך להיות דיון שכול אחד מתבצר בעמדה שלו וזורקים טענות ועקיצות אחד כלפי השני וזה לא הדיון שרציתי להגיע אליו רציתי שזה יהיה דיון פתוח שאנשים יסתכלו על זוויות אחרות וילמדו מתוכם!
תתחיל בלהציג הוכחות. אחרי זה יהיה אפשר להתחיל בדיון.
בנתיים אתה סתם זורק מילים ו״נעלב״ כשמעמידים אותך על טעותך.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
נערך לאחרונה על ידי ישראל; 17-10-2012 בשעה 16:08.
יודע מה ישראל? תענה לי אתה, אתה נראה לי בקי בתחום הדת...
אם אתה מתעקש אז כשאנחנו (אני לפחות) מדברים על אלוהים אנחנו מדברים על ישות על טבעית מעצם מהותה, אנחנו מדברים על ישות שאנחנו לא יכולים לתפוש בחושים, רק בשכל.
אבל בכלל, כשמדברים על שאלת קיומו של אלוהים לא מדברים על אלוהים זה או אחר, מדברים על אלוהות כלשהי, שאלת זיהויו של האל היא שאלה של תכונות אותם אנו מייחסים לו ושכך אנו תופסים את דמותו.
כיום מקובל יותר לדון בתפיסה המונותאיסטית ולפיכך אלוהים הנו: ישות תבונית האחראית לקוסמוס כולו.
לכן שאלתך האם הכושי (או לגזענים בינינו: שחום העור) שבסרטון (שלא טרחתי לראות) איננה רלוונטית לדיון על קיומו של אלוהים.
אבל אתה מסיק את המסקנות האלה מהתבוננות לא מושכלת
אתה ישר אומר שאלוהים יצר את הכל , אבל האמת היא שלכל דבר שנוצר (עצים, חיות, מה שלא תרצה) יש הסבר שמגובה במחקרים,תצפיות ועובדות
אתה לא מודע לזה או שאתה מתכחש לזה רק כי זה נוגד את אמונתך ... אתה תמשיך להתכחש לעובדות ולטעון טיעונים מרגש? או שסופסוף יהיה פה דיון נורמאלי?
אלוהים התגלה בעבר... למה שלא התגלה שוב?
אולי זה הוא בדמות אדם מנסה להסית את הגזענות מהשחורים?
חוץ מזה לפי רבים רבים בארץ "נסתרות הן דרכי האל"
אז גם אם אתה דתי ומאמין בו אתה לא יכול להוכיח שהוא קיים
ומאיפה אתה יודע שהאיש הוא אנושי?
תראה, הנצרות, התחילה מככה שמישהו אחד הוא האל, ודרכו יש 12 שליחים, חוץ מזה, האנשים הרגילים לא מתקרים בכלל בכלל בכלל עם האל.
היהדות, 3 מיליון אנשים מאמינים באל אחד, לא בן אדם אחד, לא 12, 3 מיליון!!!