נכתב במקור על ידי LikeANoob כי הוא חושב שזה לא מעניין אבל זה מעניין כי זה לא מעניין אף אחד.
Mes Que Un Club
נכתב במקור על ידי shine shoxs כי זה לא מעניין אף אחד. כי הוא לא צוחק על הנווב מספיק
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Sex Devil כי הוא לא צוחק על הנווב מספיק כי הוא רוצה לצחוק על הנוב יותר מדי ?
לכניסה לאתגר הטריוויה של פורום ספורט כללי לחצו כאן לכניסה לפורום ספורט כללי לחצו כאן
נכתב במקור על ידי elvadodo13 כי הוא רוצה לצחוק על הנוב יותר מדי ? כי הוא לא מצחיק.
נכתב במקור על ידי shine shoxs כי הוא לא מצחיק. כי הוא יותר מצחיק
נכתב במקור על ידי elvadodo13 כי הוא יותר מצחיק כי אני לא סובל אנשים עם השם אביב
נכתב במקור על ידי PureToxic כי אני לא סובל אנשים עם השם אביב כי הוא חושב שקוראים לי אביב אבל לא קוראים לי ככה
נכתב במקור על ידי elvadodo13 כי הוא חושב שקוראים לי אביב אבל לא קוראים לי ככה אבל רצית שאביב האמיתי יענה לי עכשיו אני יכה אותך
נכתב במקור על ידי PureToxic אבל רצית שאביב האמיתי יענה לי עכשיו אני יכה אותך כי הוא נדפק Lol
נכתב במקור על ידי elvadodo13 כי הוא נדפק Lol כי אני לא מבין ת'ניק שלווו
נכתב במקור על ידי Mr. Bean כי אני לא מבין ת'ניק שלווו כי הוא תימני וקוראים לו עודד
כי זה אביב
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי DeadByApril כי זה אביב כי טוחנים אותי עם השם אביב ולא קולטים שלא קוראים לי אביב
נכתב במקור על ידי DeadByApril כי זה אביב כי אני לא מבין מאיפו הוא מכיר את עדן ראובן
נכתב במקור על ידי elvadodo13 כי הוא תימני וקוראים לו עודד כי הוא קרא לי תימני וקוראים לי אודד!!!! (כך אמרו אומרי ושכד!) נשבעעע לך בניסים גרמהההה
חוקי הפורום