נכתב במקור על ידי MaoReal חצי ירייה ? נכתב במקור על ידי Super Pippo ביליארד נכתב במקור על ידי dOrBh אין לך רמז? התמונה לא נראת לי מובנת כאילו לא מבין מה זה... נכתב במקור על ידי Messi Nerf נכון שאלת בונוס שם של אדם העוסק בתחביב מאוד מוכר בארץ- מילה מבולבלת על 3 נק'! ירקא יאזב
נכתב במקור על ידי Mr. Bean נכון שאלת בונוס שם של אדם העוסק בתחביב מאוד מוכר בארץ- מילה מבולבלת על 3 נק'! ירקא יאזב אריק זאבי?
נכתב במקור על ידי Messi אריק זאבי? עד כדי כך קל? אתה כעת מוביל עם 5 נק' לשאלת הבונוס הזאת, אסור לך לענות. שאלת בונוס על 2 נק' ריאג רקסבופ
נכתב במקור על ידי Mr. Bean עד כדי כך קל? אתה כעת מוביל עם 5 נק' לשאלת הבונוס הזאת, אסור לך לענות. שאלת בונוס על 2 נק' ריאג רקסבופ רמז? זה תחביב או איש? אם איש באיזה תחביב זה עושק
נכתב במקור על ידי dOrBh רמז? זה תחביב או איש? אם איש באיזה תחביב זה עושק זה שם של אדם. אם אני אגיד באיזה תחביב הוא עוסק זה יגלה כבר 70% מהתשובה...
נכתב במקור על ידי Mr. Bean זה שם של אדם. אם אני אגיד באיזה תחביב הוא עוסק זה יגלה כבר 70% מהתשובה... גארי קספרוב
נכתב במקור על ידי littleyac גארי קספרוב נכון חידה- לפעמים סתם תחביב, לפעמים גם מקצוע, לרוב בקלפים, לפעמים בכובעים.
נכתב במקור על ידי Mr. Bean נכון חידה- לפעמים סתם תחביב, לפעמים גם מקצוע, לרוב בקלפים, לפעמים בכובעים. קוסם?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo קוסם? נכון כולם פה? (תנו לייק לאישור)
נכתב במקור על ידי Mr. Bean נכון כולם פה? (תנו לייק לאישור) תפסיק לסחוט לייקים אתה ממשיך?
נכתב במקור על ידי dOrBh תפסיק לסחוט לייקים אתה ממשיך? מצידי שיורידו אותם.. לא בדיוק אכפת לי... סליחה על העיכוב פשוט לא הייתי בבית כ"כ ביומיים האלה.. תמונה-
נכתב במקור על ידי Mr. Bean מצידי שיורידו אותם.. לא בדיוק אכפת לי... סליחה על העיכוב פשוט לא הייתי בבית כ"כ ביומיים האלה.. תמונה- ביליארד
נכתב במקור על ידי Super Pippo ביליארד אני אקבל את התשובה הזאת. (התכוונתי לסנוקר)
נכתב במקור על ידי Mr. Bean אני אקבל את התשובה הזאת. (התכוונתי לסנוקר) אחי שאתה כותב תשובה תכתוב שאלה חדשה בבקשה
נכתב במקור על ידי dOrBh אחי שאתה כותב תשובה תכתוב שאלה חדשה בבקשה אל תנהל את האתגר... כנראה שהחלטתי שהאתגר ימשיך אחר כך ... אולי טעיתי שלא אמרתי את זה אבל לא נורא... בכ"מ, נמשיך מחר...
חוקי הפורום