גם אני לא רוצה!
נכתב במקור על ידי זוהר גם אני לא רוצה! איפה שינקס שצריך אותו?
נכתב במקור על ידי Mr. Bean איפה שינקס שצריך אותו? אסור לתת לו באן!
Mes Que Un Club
נכתב במקור על ידי -shaked- אסור לתת לו באן! נכון ! גם עמרי ניסה ופתאום הוא לא הצליח לא רוצה לתת \ \ איפה שינקס? כולם רוצים לבאנבן אותו
נכתב במקור על ידי Mr. Bean נכון ! גם עמרי ניסה ופתאום הוא לא הצליח לא רוצה לתת \ \ איפה שינקס? כולם רוצים לבאנבן אותו ואותי?
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Sex Devil ואותי? גם לך מגיע באן כי שנאת אותי!
נכתב במקור על ידי Mr. Bean גם לך מגיע באן כי שנאת אותי! כי הוא לא משנה את החתימה שלו, כשדרשתי ממנו לשנות
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
כי יש לו תת ניק שאני עיצבתי ואני גם רוצה
נכתב במקור על ידי זוהר כי יש לו תת ניק שאני עיצבתי ואני גם רוצה כי אני לא מבין למה בשם הפרטי שלה בחתימה יש פעמים AA (כי היא לא יודעת לצייר/לכתוב)
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- כי אני לא מבין למה בשם הפרטי שלה בחתימה יש פעמים AA (כי היא לא יודעת לצייר/לכתוב) אין לי AA יש לי סמיילי, הדפדפן שלך גרוע! תעבור לכרום. וכי הדפדפן שלך גרוע
נכתב במקור על ידי זוהר אין לי AA יש לי סמיילי, הדפדפן שלך גרוע! תעבור לכרום. וכי הדפדפן שלך גרוע מה יש לך? זה AA! כי יש לה בעיות במוח ...
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- מה יש לך? זה AA! כי יש לה בעיות במוח ... אההההההההההההההההה, זה לא AA זה HA. וכי אתה לא יודע אנגלית
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- כי הוא לא משנה את החתימה שלו, כשדרשתי ממנו לשנות כי גם ככה זה מפורסם בכל חור, ועובדה, בכל זאת, ההרשמה למקצה שלכ נסגרה במחסור במקומות נכתב במקור על ידי זוהר אההההההההההההההההה, זה לא AA זה HA. וכי אתה לא יודע אנגלית לא נותן באן
כי הוא רושם אומרי.
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
סתם כי בא לי
אייל,מפקח קטגוריית ספורט
חוקי הפורום