נכתב במקור על ידי Hil_Meow זה פתוח גם לבנות? D: מה היכולות שלך?
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
יש לי נשק ארוך אם צריך
נכתב במקור על ידי Sex Devil מה היכולות שלך? היא במחסן ><. XD
קרדיט לFRENZY
הפריט שנמצא משמאלכם, הוא יהיה הנשק שלכם נגד הזומבים! לי יצא כיסא, מה לכם?
נכתב במקור על ידי Muffin הפריט שנמצא משמאלכם, הוא יהיה הנשק שלכם נגד הזומבים! לי יצא כיסא, מה לכם? חלון
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Muffin הפריט שנמצא משמאלכם, הוא יהיה הנשק שלכם נגד הזומבים! לי יצא כיסא, מה לכם? מדפסת
נכתב במקור על ידי Super Pippo חלון במקרים כאלו, קופצים מהחלון ולא מוציאים אותו מהמקום.
נכתב במקור על ידי Muffin במקרים כאלו, קופצים מהחלון ולא מוציאים אותו מהמקום. אני גר בבית פרטי, אם אני קופץ ממנו אני אפילו לא נפגע..
נכתב במקור על ידי Super Pippo אני גר בבית פרטי, אם אני קופץ ממנו אני אפילו לא נפגע.. ניסית להעביר ולשים סלעים מתחתיו? ותגוון קצת בקפיצה, תנסה קפיצת ראש.
נכתב במקור על ידי Muffin ניסית להעביר ולשים סלעים מתחתיו? ותגוון קצת בקפיצה, תנסה קפיצת ראש. מאיפה אני אשיג אבנים?
זומבים?
נכתב במקור על ידי DeadByApril יש לי תכלי שלי <3 את שקד החופר ותצרפתייה שאני מחפש שתחדיר מוטבציה אתה תחדיר בה אולי אבל לא מוטיבציה
בברכה אורן: מנהל פורום דאבסטפ/אלקטרו האוס
נכתב במקור על ידי Muffin הפריט שנמצא משמאלכם, הוא יהיה הנשק שלכם נגד הזומבים! לי יצא כיסא, מה לכם? התקבלתה לחייל החימוש ברכותי! חשוב לזכור חברים! רק פגיעות לראש!!!!!!!!!!!!!! ו אתה מצפה שאני ירביץ להם עם אח שלי?
נערך לאחרונה על ידי Sex Devil; 09-12-2012 בשעה 22:14.
נכתב במקור על ידי Muffin הפריט שנמצא משמאלכם, הוא יהיה הנשק שלכם נגד הזומבים! לי יצא כיסא, מה לכם? תיק בית ספר. הספר מתמטיקה יגמור אותם
נכתב במקור על ידי DoodleJump תיק בית ספר. הספר מתמטיקה יגמור אותם תזכיר לי לגייס את בני גורן טוב?
חוקי הפורום