קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בקשה] שינוי תיאור הפורום
    על ידי ExcluSive בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-11-2009, 19:27
  2. [סקר] מעניין ורצויי חכמים
    על ידי VOVIXO בפורום סקרים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 01-10-2008, 03:40
  3. סקר| מה אתם חושבים על הפורום?
    על ידי thlzvcahnua בפורום סקרים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 03-11-2007, 05:44
  4. שינוי כותרת הפורום ל"משחקים וקונסולות".
    על ידי OzzY בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 13-12-2006, 18:12
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 52 מתוך 52

סקר מעניין, לאור שינוי נושא הפורום. Fat, bald, or short..OR DEATH? - עמוד 4

אני לא נראה חצי ממנו וגם לא קרוב סך הכל אמרתי שהצורה עצמה של הפנים דומה ופה ושם דברים קטנים כמובן שיש הבדל שנות אור ביני לבינו אם לא היה כזה הבדל לא הייתי בכלל מגיע לפורום הזה.
    והשאלה גם מה אתה מגדיר קצר? כשאני אומר קצר אני מתכוון למספרים נמוכים יחסית במכונה.

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

איך באלי לדעת איך אני אראה עם קרחת!
    תכלס זה על הזין שיער אני מעדיף מאשר להיות עם לסת נסוגה או שמן.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

שמן=חרא
    לסת נסוגה=דאבל חרא

שאני רואה אנשים עם לסת נסוגה אני באמת מרחם עליהם. זה לא נגיד אתה שמן או מחוצ'קן ואתה יכול להשתנות ולהפוך לMALE MODEL...אתה תשאר עם לסת נסוגה גם אחרי ניתוח (ראיתי תוצאות של לפני ואחרי...זה נראה הרבה יותר טוב אבל יחסית למה שצריך להיות זה מכוער)

מה שכן אני מפחד זה שעכשיו אני בתקופת מסה ואני כמובן עולה גם באחוזי שומן כי איך אפשר שלא? אני פרנואיד רצח שיהיו לי פנים שמנות כאלה וזה יתן לי מראה של RECESSED JAW (כי באחוז שומן מסויים זה פשוט לא בולט וזה יכול להראות שישך RECESSED JAW..)...הפסקתי אפילו עם הארוחות צ'יט בגלל הפחדים האלה

אני יתאבד אם יהיה לי מראה כזה איכסהההההה

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

וואללה עם לסת כמו שלי אני לא חושב שגם שומן לא יעשה לי לסת נסוגה.
    תכלס זה מוזר, יש לי לסת מדהימה ואני עדיין לא נחשב MALE MODEL... טוב נו. אני מספיק טוב בשביל בחורות גם ככה.

תאמת להגיד לך גם בתור HARDGAINER ושחיף מהיסוד כמוך כשאתה תעלה אתה תסתכל על העליה במסת שריר אבל אתה תעלה גם במסת שומן עם כל זה שקשה לנו להשמין אנחנו משמינים תאמין לי! לי אישית לא היה POTATO FACE אף פעם אבל כשהסתכלתי על איזה סרטון שלי ששקלתי בזמנו 80 קילו (על 1.83) וואלה כן נראיתי בהרבה יותר שרירי מעכשיו אבל גם קלטו בקטנה משהו יותר שמן בפנים ובכללי פשוט ראו בנאדם מלא יותר.. מאז שהפסקתי להתאמן ולאכול כמו חזיר כל הג'ינסים שלבשבתי אז גדולים עליי.

אף פעם לא הייתי שמן אבל אני מאמין שבשיא שלי הגעתי לאיזה 12-14 אחוז שומן עדיין אף אחד לא קרא לי שמן או חשב שאני שמן אבל קולטים שיש גם עליה בשומן, בכל אופן זה לא אמור אבל לעצור אותך כי זה לא קיצוני ולא נראה לי שזה באמת יעשה לך איזה נזק אמיתי לאיך שהלסת שלך תיראה.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

גם בגלל זה עושים מסה בתחילת החורף וחיטוב לקראת הקיץ (:
    אני מעדיף להיות חטוב עם טיפה פחות שרירים בקיץ מאשר עם יותר שרירים ואחוז שומן יחסית גבוה.... אבל זה אני.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

האמת שHARDGAINER אני לא. לא מהקיצוניים לפחות. אני לא ENDOMORPH שעולה קילו מכל קלוריה אבל אני גם לא אקטומורף שחיף שאוכל 7000 קלוריות ביום ולא עולה קילו. אני משהו באמצע. ואני מדבר בתור אחד שיש לו חבר אקטומורף טהור שאוכל כל חצי שעה ונשאר באותו משקל (אם הייתי אוכל כמוהו הייתי על בטוח הופך לשמן אחרי כמה חודשים, אם לא הייתי מתאמן אז בכלל).

HARDGAINER=אחד שאוכל המון ולא משמין, כולל ג'אנק פוד. התחלתי לאכול טוב רק שהתחלתי להתאמן, עד אז הייתי שחיף כי פשוט לא היה לי תיאבון ואכלתי כמו ילדה בת 7 (בקושי אכלתי 3 ארוחות ביום, 2 ארוחות הייתי מפוצץ). גם אם מישו בעל נטיה להשמנה לא יאכל הרבה הוא לא ישמין..

האוכל של ארה''ב זה משהו שונה אתה אוכל ואשכרה רוצה יותר, וזה לאו דווקא ג'אנק פוד (שאני לא אוכל כבר כ''כ, רק אם אני ממש תקוע בחוץ הרבה שעות)..או שזה האוכל בישראל חרא. או שניהם.

ואני סתם פרנואיד לגבי הלסת כמו שאני פרנואיד לגבי הרבה דברים אחרים במראה שלי...but recessed jaw=death
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 13-01-2013 בשעה 10:21.

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,542 | הודעות: 8,198,135 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect