קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] סרגל כלים מראה הכל פעמיים
    על ידי H0LyGuN בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-03-2008, 10:01
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 62

מראה זה לא הכל - עמוד 4

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    אף אחד פה לא צריך שתסביר לו מה לעשות כדי לזיין, אנחנו בסדר תודה.
    תדבר רק על עצמך לא כאילו אתה חלק מכולם. ..אתה נציג רק של עצמך תמיד לא של אף אחד אחר.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    אף אחד פה לא צריך שתסביר לו מה לעשות כדי לזיין, אנחנו בסדר תודה.
    שכחת שאתה נמצא בפורום פיקאפ, אה?

טוב ,במילה אחת : חפרתם .

לא ציפיתי שזה יגיע למימדים האלה של ויכוחים

ו op תפסיק לזלזל בי , רוצה הוכחה שזו אותה בחורה ? בוא לפרטי ..
    כאילו שאתם לא יודעים שדוגמניות עוברות פוטושופ ואיפור והכל אז מן הסתם שהיא לא נראית אחד לאחד כמו סתם תמונה מה mobile uploads לעומת תמונה שהצלם המקצועי צילם אותה ועברה כמה ליטושים ..

וכן זו אותה אחת . מה זה משנה ? גם אם זו לא הייתה אותה אחת היא עדיין כוסית לדעתי . אבל זו כן אותה אחת חברים ..

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חחחחח פולו הפכת את כולם לקוקסינלים בתולים ביישנים...תנמיך קצת תעצבים. אתה לא מבין אותי נכון כנראה..

אז ככה בשביל הרקורד...ביישן אני לא. גם "סתם אחד שיושב בשקט" אני לא.
    אני הבנאדם הכי משוגע במסיבה שתופס איזה מקום ודופק ריקוד משוגע וכולם שואלים אותו אם הוא על אקסטזי (ואתמול שאלו אותי פעמיים את זה). אולי כי פעם באמת הייתי לוקח אנאערף אבל כיום זה לא רלוונטי. ואני ככה כשאני סחי גמור ככה שדמיין אותי אחרי אקסטזי באמת...בוא נגיד את זה ככה ה"אחלה גברים" שלכם ילכו לעשן בצד ולהתמרמר שגונבים להם תשואו ותבנות.

אתמול אפילו איזה בחור די ביישן (עמד עם המשקה שלו צמוד לקיר בחוסר בטחון אבל ראו עליו שהוא רצה להשתחרר) אמר לי "MAN HOW U ARE DOING THIS IF YOU ARE NOT EVEN DRINKING". אז באתי לבחורה שהוא עמד לידה ואמר "THATS HOW BRAH" ודפקתי ריקוד צמוד לידה תוך כדי שהוא בפה פעור. הבחורה זרמה רקדנו והלכתי חח

אבל עם כל זה..אני עדיין גרוע עם בנות. שים לב שבכל מה שכתבתי, לא נכלל דיבור ואם כן הוא מינימלי. אני יכול להשיג איזה נשיקה תוך כדי ריקוד צמוד (בנות אפילו באות אלי לרקוד לבד כי מה לעשות אני רוקד טוב ונראה טוב), כנראה יותר מכל הבנים במקום ביחד אבל דוגרי מזה כבר נשיקה? לא שווה לצאת בשביל זה מהבית לדעתי...
    שאני פותח תפה ומתחיל לדבר בנות פשוט משתעממות..אולי כי הן מתלהבות ממני בהתחלה ואח''כ אני מבאס אותן עם השטויות שאני פולט..וואלה לאדע חחח

אבל ככה ברגיל יעני בקולג' בהפסקות? בחורה פשוט התיישבה לידי לפני איזה שבוע והתחילה איתי ולא ידעתי איך להזרים את זה..סתם דיברתי על כל מיני שטויות אבל לא יצא כלום חח לא שאני מתבאס מזה אני רק אומר...וזה לא שאני איזה ביישן פאגוט אני ממש לא...אני מדבר אבל לא חופר..אבל וואלה לא הולך לי אני גרוע חח

וגם הרבה פעמים זה לא זורם מעבר לדברים שאמרתי...גם אתמול "חזרתי הביתה להביא ביד" אבל זה לא אומר שלא היו הזדמנויות..וואלה היו והיו מספיק....אבל שוב זה לא עם בחורות שהייתי מי יודע מה אומר "וואו" עליהם יעני לא ברמה של הזאתי שפותח האשכול פרסם..כן, לא הייתי מתבייש בהן בפני חברים אבל גם לא מתגאה מי יודע מה...ממוצעות+ לפי ההגדרות של LA (בישראל הן כוסיות על עם ההגדרות הירודות אצלכם)

אם הייתי זורם עם איזה מעגל חברתי שלי (שפשוט התעייפתי אחרי הריקודים שלי ועפתי הביתה) יש מצב זה היה נראה אחרת...אבל וואלה לפחות ניסיתי והוכחתי לעצמי..וגם לכם...שזה בולשיט ובזבוז זמן טוטאלי. עדיף להשקיע בסטטוס שלך ובמעגלים חברתיים מאשר לעשות תשטויות האלה...לא אומר שזה רע פה ושם אבל לא הייתי ממליץ את זה למי שנראה ממוצע או מתחת לממוצע או כאלה שלא יודעים לזוז..ראיתי מי הביא מה וזה היו חבר'ה שלא מתביישים לרקוד ליד מישי או סתם כאלה שנראו טוב או שניהם...או מעגלים חברתיים שבאו ביחד ונפגשו שם~

מה שכן...שניסיתי לרקוד ליד הבחורות הכי שוות בפנים (ברמה של הזאת של פותח האשכול ומעלה) הן לא זרמו מעבר לריקוד (אבל לא נפנפו אותי בצעקות ובקללות כמו שכולם מפחדים שיקרה)..זאת ההוכחה שאתה צריך להראות קצת בשר בשביל להביא כאלה.

מה שכן היה די בנזונה ונהנתי, צריך לעשות את זה שוב מתישהו רק לא לעזוב תמעגלים החברתיים שלי.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 30-01-2013 בשעה 23:11.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אתה נוגע בבחורות כשאתה מדבר איתן? מדבר בצורה מינית? שפת גוף? דומיננטי? השפה מקשה עליך או שאתה טוב באנגלית? מחייך? לא מונוטוני?
    כל אלה דברים מאוד משמעותיים בדיבור... תסתכל על עצמך, כי אף אחד לא אוהב בנאדם מונוטוני ולא דומיננטי שלא מזיז את הידיים כשהוא מדבר- זה פשוט משעמם.
    הרבה יותר כיפי לדבר עם אנשים עם חוש הומור, שמשלבים שפת גוף דומיננטית ומגע.

אם כבר מדברים אני יודע על עצמי שיש לי איזה פאק בשפת גוף (ככה חלק אמרו לפחות) אבל מצד שני היו לי קטעים קצת שונים עם בחורות ממה שטיילר תיאר, היה לי לדוגמא קטע עם איזה מישהי (תיירת) זה התחיל מ כ ל ו ם נתקענו בקטנה אחד בשניה, ואז שאלתי אותה שתית הרבה היום אה? ואז אני שומע "WHAT?"
    ואז כבר עלה חיוך זדוני על הפנים שלי חחח איכשהו לא זוכר איך דיברנו 2 מילים ישר גררתי אותה לרחבה (זה היה במאנקיז באילת) היה ריקוד סבבה אחרי זה יצאנו החוצה ואיכשהו בלי לשים לב היא נשענה עליי או משו ומשם פשוט נישקתי אותה,

התגובה שלה אחרי זה הייתה (אין לי כוח לכתוב את זה באנגלית כי זה מחרבש פה הכל חח):"וואי איך זה קרה? אני אפילו לא מכירה אותך" אבל היא שילבה את זה עם צחוק, אז בכל דבר טוב יש דבר רע, לא היה נראה שהיא התלהבה ממני מי יודע מה בהתחלה (עובדה שהיא גם לא רצתה לזרום עד הסוף) למרות הזרימה היחסית שלה וזה הרגיש כאילו "גנבתי" ממנה נשיקה, אבל לא יודע אם זה היה דיבור... וואלה להגיד תאמת אני 99 אחוז מהפעמים שאני מזרים משהו אני בכלל לא סחי, אמנם לא מסטול מת אבל בראש טוב (וזה לא אומר שאין לי ביצים לעשות דברים שאני סחי פשוט כשאתה בסטלה קטנה זה יותר זורם כזה)

מצד שני יש לי גם המון מקרים שתכלס רקדתי צמוד עם בנות ואז הזרמתי אותן הלאה בלי להגיד מילה (ואני רקדן גרועע רצחח ואגב אחד התירוצים שלי זה לבוא למישהי, שמעי אני לא רוקד טוב לבד אבל אם נרקוד ביחד יש מצב אני ישתפר =]).

אבל מצד שני היה לי גם עוד איזה ערב שהייתי סחי בלטה והייתה מישהי שהכרתי דרך חברים וישבנו באותו שולחן, כל הזמן דיברתי איתה ראיתי יש זרימה והכל, אפילו איזה 2 שאלו אם אנחנו חברים (כנראה הייתה כימיה ממש טובה) ואז כשעברנו מקום וישבתי לידה התחלתי כבר להתקרב אליה פיזית יותר וכבר היה ברור שמשהו יקרה, אחרי זה שהגענו לרחבה היא נצמדה אליי כמו אנ'לא יודע מה וקיצר היה טוב חח.

אה ואני חייב להוסיף עוד משהו (אני בשוונג) כל הקטע של לדעת איך לדבר ואיך להתנהג את כל זה לא למדתי מהפורום הזה, אבל מה שכן המקרה האחרון שציינתי היה כשבאמת הרגשתי טוב ושלם עם עצמי וכל החרטא ברטא הזה בא טבעי, אני לא חושב שצריך ללמוד את זה או להתאמן בזה (ואני מדבר בתור מי שפעם היה ביישן אחושרמוטה והיום יצא לו שם של זיין, מה שלא באמת כזה נכון אבל בסדר חח)

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אתה נוגע בבחורות כשאתה מדבר איתן? מדבר בצורה מינית? שפת גוף? דומיננטי? השפה מקשה עליך או שאתה טוב באנגלית? מחייך? לא מונוטוני?
    כל אלה דברים מאוד משמעותיים בדיבור... תסתכל על עצמך, כי אף אחד לא אוהב בנאדם מונוטוני ולא דומיננטי שלא מזיז את הידיים כשהוא מדבר- זה פשוט משעמם.
    הרבה יותר כיפי לדבר עם אנשים עם חוש הומור, שמשלבים שפת גוף דומיננטית ומגע.
    אני מאוד דומיננטי בכל מקום בערך שאני נמצא בו. ככה שכן. יש לי ימים שאני שקט ואין לי כוח אבל אני יכול להיות הבנאדם הכי שקט ושעה אחרי להיות הבנאדם הכי דומיננטי.
    מדבר מינית? חח אנלא מספיק להגיע לשלב הזה ואני עף
    שפת גוף? וואלה לאדע אבל ממה שאני יודע אנלא שמוק שהולך כפוף ועושה תנועות של ילד כאפות ככה שנראה לי שאני בסדר..
    האנגלית שלי טובה מאוד, אמנם לא 100% אבל מספיק טובה בשביל השטויות האלה.
    מחייך? כשצריך..יותר מדי חיוכים זה נייס גיי וTRYHARD שמנסה להרשים...אתה יודע נורמלי..לא אחד שנראה כמו רוצח סדרתי אבל גם לא נייס גיי
    יש לי אחלה חוש הומור, בכלל אני אחד שעושה צחוקים מכל דבר.
    וכן, נוגע.
    מזה מונוטוני

באמת שאנלא מבין מה בעיה. אולי כי יותר קשה לי לבטא את עצמי ב100% באנגלית אבל לא נראה לי, יש חבר'ה עם אנגלית גרועה משלי שאין להם תבעיה שלי.

אני פשוט לא יודע לזרום מעבר לדיבור...כשאני מתחיל עם מישי לפחות. ככה במעגלים חברתיים אני סבבה אתה יודע אין משו מיוחד..אבל שאני מתחיל עם מישי אני פשוט גרוע. וכשמישי מתחילה איתי אנלא יותר טוב...אני מרגיש שאני אותו הילד המעפן שהיה בחטיבה ופשוט גרוע בלתקשר..

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

בוא נדבר תכלס.. שמת עין על מישהי... כשאתם שתי חבורות
    מה אתה עושה כדי להביא אותה, כדי שהיא תרצה לגמור איתך את הערב ולא עם אפחת אחרת. אתה עושה בשביל זה איכשהו?
    לי בכללי נראה שאתה כזה אדיש ונותן לאחרים לקחת לך את הבחורות- כאילו אתה לא פועל.
    אתה צריך להיות זה שמזיז את העניינים.... ככה תשיג יותר.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לפי דעתי, כל החבר'ה שלא יודעים איך לדבר עם בחורה, פשוט לא יודעים לדבר לאט.
    ברגע שמורידים הילוך, אפילו כשעומדת מולך כוסית, הHeart rate שלך עולה בקצב מטורף (שכחתי איך אומרים את זה בעברית חח) אתה מתחיל להזיע ואתה לא יודע איך לדבר..אני לא יודע בדיוק איך אני אישית עושה את זה ואיך אני מצליח להשתלט על עצמי, אבל אני פשוט מודע לזה שאני נכנס ללחץ, מוריד הילוך, מחייך ופשוט מפרק משפט פשוט כמו "תגידי, כמה עולה בקבוק וודקה?" ל- "תגידי... אממ, כמה עולה...בקבוק וודקה?" וכמובן שאני עושה את זה הבעות פנים שונות ומנסה לשדר משהו מסויים. וזה פשוט עושה את שלו. בן אדם שמדבר לאט יותר, לא מזיז את הראש ימינה שמאלה ולא מתנהג כמו בן אדם מגושם הוא פשוט מראה על בטחון, שהוא שולט על המצב. זה הכל.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

הHEART RATE שלי לא עולה מהסיבה הפשוטה שאני רגיל להיות עם כוסיות. את ההרגל הזה קיבלתי עוד בתיכון שראיתי שהבחורות הכי שוות בתיכון נדבקו אלי.
    ואם אני מזיע זה רק בגלל הריקודים שלי ובטח שלא בגלל איזה בחורה

ואני עדיין גרוע בלדבר עם בחורות, אני הכי רגוע בעולם הכי לא מתרגש...אבל עדיין גרוע..אני מרגיש שכישורי השיחה שלי הם מתחת לממוצע בהרבה, כמעט כמו של אוטיסט

יש לי גם ימים ולא מעט מהם שפשוט לא בא לי לדבר עם אף אחד, אני רוצה להסתגר בחדר, לשמוע מוזיקה, ללכת למכון כושר, לאכול ולישון. אין לי את הרצון הזה לתקשר עם אנשים וכשיש לי אני עדיין גרוע.

ושוב, אני לא ביישן. אין לי כוח פשוט. אין לי כוח לאנשים, אין לי כוח לשיחות, גם כשאני יוצא כל מה שבא לי זה לרקוד.

תסבירו את זה...
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 31-01-2013 בשעה 21:49.

יש לי חבר שהוא כמעט מקרה זהה לשלך חוץ מהקטע שהוא ביישן וזה כל מה שמבדיל ביניכם, גם לו אין כוח לאנשים ואין כוח לשיחות והוא גרוע בלתקשר ויש מלא בנות שהתחילו איתו ומעט מאוד פעמים הוא הוציא מזה משהו (וכן היו מתחילות איתו לא מעט), אבל הוא מוגדר בנאדם מאוד מופנם, ובעל חוסר יכולת להזרים (לפחות בדיבור).

לך כאילו יש פיצול אישיות חח, מצד אחד אתה הכי סטלן שיש ולא רואה אף אחד ממטר, מצד שני רמת התקשורת שלך עם אנשים ובכלל המעורבות שלך איתם היא כמו של בנאדם ביישן, זה כאילו אתה פשוט עושה רק מה שאתה נהנה ממנו ומה שמגשים את המטרות שלך (מכון כושר כחלק ממטרה, ריקודים כחלק מהנאה) וכל השאר יכול ללכת לעזאזל חח.

זה שאתה מכיר בבעיה זה כבר יתרון מסויים, כדי לגרום לבעיה הזאת להיעלם אין מה לעשות תצטרך קצת להילחם בעצמך ולהכריח את עצמך לתקשר כמה שיותר על מנת שתוכל לשפר את האספקט הזה שבך, גם אני בהתחלה הייתי מאוד ביישן (שוב אני לא אומר שאתה ביישן רק נותן את עצמי בתור דוגמא) ולא יכלתי אפילו לשאול אנשים איך אני מגיע ממקום X למקום Y והדבר היחידי שאני יכול לזקוף לזכות "אומנות הפיתוי" זה שההתחלה של התהליך הזה כלומר מאז שהתחלתי לקרוא על זה, התחלתי להכריח את עצמי לעשות דברים גם כאלה שלא נראו לי (לא DC אל תדאגו חח) אבל הצלחתי לעשות שינוי רציני באישיות שלי ומאז לאט לאט התקשורת שלי הלכה ונהיה יותר טובה וזה בלי ללמוד כלום ושום דבר, פשוט הייתה לי מוטיבציה ראשונית בזכות היפקאפ וזהו, אחרי זה כבר הסתדרתי בעצמי.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 31-01-2013 בשעה 22:08.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

די לזין תשכל עם דוגמאות פתטיות שאין להם שום השפעה על המציאות .
    לכל דבר בחיים יש תמיד דוגמאות בודדות קיצוניות הפוכות זה לא מדד לכלום - והיא לא דוגמנית מהממת שהיא בלי איפור בתמונה הראשונה לא היתי יוצא איתה בחיים .

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    יש לי חבר שהוא כמעט מקרה זהה לשלך חוץ מהקטע שהוא ביישן וזה כל מה שמבדיל ביניכם, גם לו אין כוח לאנשים ואין כוח לשיחות והוא גרוע בלתקשר ויש מלא בנות שהתחילו איתו ומעט מאוד פעמים הוא הוציא מזה משהו (וכן היו מתחילות איתו לא מעט), אבל הוא מוגדר בנאדם מאוד מופנם, ובעל חוסר יכולת להזרים (לפחות בדיבור).

לך כאילו יש פיצול אישיות חח, מצד אחד אתה הכי סטלן שיש ולא רואה אף אחד ממטר, מצד שני רמת התקשורת שלך עם אנשים ובכלל המעורבות שלך איתם היא כמו של בנאדם ביישן, זה כאילו אתה פשוט עושה רק מה שאתה נהנה ממנו ומה שמגשים את המטרות שלך (מכון כושר כחלק ממטרה, ריקודים כחלק מהנאה) וכל השאר יכול ללכת לעזאזל חח.

זה שאתה מכיר בבעיה זה כבר יתרון מסויים, כדי לגרום לבעיה הזאת להיעלם אין מה לעשות תצטרך קצת להילחם בעצמך ולהכריח את עצמך לתקשר כמה שיותר על מנת שתוכל לשפר את האספקט הזה שבך, גם אני בהתחלה הייתי מאוד ביישן (שוב אני לא אומר שאתה ביישן רק נותן את עצמי בתור דוגמא) ולא יכלתי אפילו לשאול אנשים איך אני מגיע ממקום X למקום Y והדבר היחידי שאני יכול לזקוף לזכות "אומנות הפיתוי" זה שההתחלה של התהליך הזה כלומר מאז שהתחלתי לקרוא על זה, התחלתי להכריח את עצמי לעשות דברים גם כאלה שלא נראו לי (לא DC אל תדאגו חח) אבל הצלחתי לעשות שינוי רציני באישיות שלי ומאז לאט לאט התקשורת שלי הלכה ונהיה יותר טובה וזה בלי ללמוד כלום ושום דבר, פשוט הייתה לי מוטיבציה ראשונית בזכות היפקאפ וזהו, אחרי זה כבר הסתדרתי בעצמי.
    תכלס, אני אחד עם אופי של "רק המטרות שלי חשובות והשאר יכול ללכת לעזאזל"

למשל...
    רציתי להפסיק להיות ביישן ולהיות ההפך מזה וזה מה שעשיתי
    רציתי ללמוד להיות משוחרר ולרקוד ולמדתי
    רציתי להתלבש בסטייל SWAG והכל ועשיתי את זה
    רציתי לדעת להתעסק בשיער השגתי את זה
    רציתי להסתובב עם האנשים הנכונים ומצאתי אותם (אחרי תהליך לא קל הייתי אומר)

תמיד התפקסתי בעצמי...וכנראה בקטע מסויים הזה, של לתקשר עם אנשים נשארתי גרוע...לא ברמה של אספרגר או איזה ילד כאפות אבל גם לא ברמה שאני צריך להיות זה בטוח.

לי יש ימים שאני מופנם אבל מצד שני יש לי ימים שאני יותר דברן מכל אחד..זה מאוד תלוי באנשים שאני איתם, באווירה, פאק, אפילו במוזיקה ברקע.

יש יותר מדי גורמים כאלה ואחרים שמשפיעים עלי חזק...אם תשים למשל איזה משו של DASH BERLIN או MARLO אני ארגיש כאילו אני אלוהים ורוב הסיכויים שאוכל לתקשר בסבבה..
    אבל אם תהיה אווירה חרא ואנשים..לא חרא אבל נקרא לזה "ככה ככה", אני אהיה שקט ולא אוציא מילה מהסיבה הפשוטה שלא כיף לי לידם. לא כיף לי ליד רוב האנשים אני מרגיש שאין לי שומדבר משותף עם אף אחד חוץ מכאלה מהסוג שלי...

זאת כנראה הסיבה למה כל הבחורות שיצאתי איתן היו "רעשניות" כאלה עם בטחון עצמי ולא כאלה שמתביישות בכל דבר וחושבות שמגיע להן הכל.

וזה נמאס בשלב מסויים כי ביננו בחורות כאלה הן מעטות כמו שאמרתי, הרבה מנסות לזייף את התדמית הזו אבל כשאתה מכיר אותן אתה מגלה שהיא סתם עוד אחת ואין לך אפילו חשק לדבר איתה. פשוט לא כיף לידה.

תאמינו לי אין יותר מבאס מלהיות באיזה מסיבת בית ולגלות שאתה מהבודדים שרוקדים והשאר יושבים כמו קוקסינלים גם שהם שתו יותר ממך פי 10...
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 01-02-2013 בשעה 05:32.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

טיילר זה נראלי ההשפעה של הירוק חחח
    מה זה אין לך כח לעשות שום דבר? רק ירוק משפיע בצורה כזאת רצינית על המנטליות..

איזה פסיכולוג אני אה? =] חחח שמע אני מבין מה שאתה רושם אני גם לא סובל את אלה שהורסים מסיבות שאתה כולך באטרף והם מבאסים כאלה, גם אם זאת בחורה ואני קולט שהיא כזאת אני לא מתבייש להגיד לה "מה איתך יא יבשה בנו למסיבה לא להלוויה" חח ואני גם מכיר את זה שאם יש איזה להקה שאתה אוהב ויש מוזיקה שלה ברקע אתה מרגיש מלך העולם רוקד איך שבא לך גם אם זה נראה לאחרים מוזר ושם זין כי אתה מרגיש שהקדישו את השיר בשבילך =], אז בקטע הזה אני מאוד דומה לך, גם אני כשיש אווירה זבל גם כן מתבאס יושב בצד ולא עושה כלום ושאנשים שואלים אותי במצבים כאלה "למה אתה בצד למה אתה פתאום לא כמו תמיד" אני אומר:יש לי בשביל מה לזוז בכלל? זה שווה את המאמץ? סתכל איזה מסיבה גרועה/מסיבולבול/אנשים כאפות וכו' חח.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect