|
|
אנשים מושפעים אחי, וZYZZ סתם אפס שלקח סטרואידים וכל היום הזריק הרואין סתכל איפה הוא עכשיו, מת בגיל 22 .
וזה גם בגלל המחלת לב אבל גם בגלל שהוא עשה קוק ואחרי זה היה בסאונה, משהו כזה..
דרך אגב אני משפר את עצמי בשביל -עצמי- לא בשביל שבנות יאהבו אותי ובשביל שזה יעזור לי להיות יותר גבר.
לא אמרתי שיש משהו רע בלפתח תגוף, אבל יש משהו רע בלחשוב שזה מה שי ביא לך בנות ואחרי שתפתח תגוף בר רפאלי תקפוץ עלייך ותגיד לך זיין אותי בתחת
אלוהים ישמור ויעזור לכולכם
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
אין לי מה להגיד לאנשים כמוך חוץ משאתם לוזרים אפסים.מטרות לעוד 10 שנים - להיות עם 10 מיליארד דולר בבנק
נו באמת אחי. אני ממש רוצה לפרגן לך על הראיה לעתיד ועל המוטיבציה אבל זה אשכול של ילד קטן, שרואה את עצמו בעוד X זמן עם מטוס פרטי, 3 נשים רוסיות ובית ליד בר רפאלי..
בלי חלומות ובלי מטרות אף אחד לא יגיע רחוק, אם לא תאמין בעצמך אף אחד לא יאמין בך, אם לא תרצה לא יקרה.
אל תקשיב להם הם ילדים לא מבינים כלום בחיים שלהם ואף פעם לא רדפו אחרי החלום שלהם. אם אתה תתאמץ מאוד ותרצה את זה מאוד אתה יכול להיות מיליארדר כמו שיח סעודי.
לגבי האימונים שלך פשוט מאוד, תחפש ביוטיוב תרגילים לידיים, גב, בטן, חזה רגליים וכתפיים תעשה 3 לשרירים גדולים ו2 לקטנים זה מספיק ותקנה אבקת חלבון, תאכל מעט שומן ותתאמן 4 פעמים בשבוע לפי תוכנית מפוצלת ליומיים זה מספיק.
לדעת אנגלית זה פשוט, תראה סדרות באנגלית בלי תרגום עד שתתרגל או שתעשה קורס זה לא בעיה ( הכי קל לדעתי ללמוד מהמחשב והטלוויזיה )
בניית אתרים אם אתה לא לומד את זה בצבא זה קצת יותר בעייתי תיקח קורס אחרי צבא אותו דבר לגבי עיצוב אתר.
מרתון זה הכל בראש אם תתאמן נכון תגיע לזה אבל רק שתדע!!! אתה לא תוכל להתאמן ולהתנפח וגם לעשות מרתון זה מתנגש.. אתה צריך להתאמן קשה מאוד למרתון.
ותפסיק להכניס שטויות לראש שלך תהיה נורמלי וזה לא יפריע לך - תנסה לאמץ גישה חדשה - Rock n' Roll mathafucka
לאן הגעת בחיים שאתה יכול לקרוא למישהו לוזר או אפס?
אין יותר אנשים שאני שונא מאלה שמדברים מעל האף שלהם לפני שהם הגיעו למשהו..
לאן הגעת? יש לך גוף שכל גבר מקנא בו? יש לך אחוזה פרטית? יש לך 10 בנות שהולכות איתך לישון כל לילה? יש לך 10 מיליון דולר בבנק?
אין לך כלום ואין לך משהו שמתקרב אפילו לכלום, ספק אם יש לך תואר . אז לפני שאתה קורא למישהו לוזר, תוודא שאתה לא אחד כזה.
אל תלך סחור סחור חביבי, כולנו, גם אני וגם אתה, מודדים אנשים לפי ההישגים שלהם, אין מה לעשות.
גם כשאתה שומע על איזה מישהו בעיר שלך שקנה מרצדס יפה וזה, אתה ישר שואל "בואנה במה הוא עובד שהוא הביא אחת כזאת?"
אל תבלבל תמוח, כולנו מסתכלים על אנשים לפי מה שהם משיגים ולפי רמת ההצלחה שלהם בחיים.
אז כן, כשאני רואה גבר מפותח יחסית עם גוף יפה ומוצק בחדר כושר, אני מסתכל עליו כאליל ופשוט באלי לבוא ולשאול אותו "מה עשית כדי להגיע לכזה גוף?" "מה, ואיך? ומי? ומו?" אתה מרגיש קטן ואתה מרגיש שהוא השיג את מה שאתה רצית.
וכן, כשאני רואה שלגבר קל יותר להשיג כוסיות מטריפות, יותר קל ממני, אני מנסה להבין מה הוא עושה שאני לא עושה...זה ככה עובד, אל תנסה לברוח מהאמת!
וכן, כשגבר צעיר (25-28) מחזיק בבנק מליונים אני מנסה להבין מה עושה ואיך הוא הגיע להישגים האלה.
נערך לאחרונה על ידי rodney1; 17-02-2013 בשעה 20:10.
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:33.