קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סקר] המאמן הכי טוב שהיה למכבי. (מאז 2004)
    על ידי -Niv- בפורום כדורסל
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 15-02-2009, 21:57
  2. תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 23-05-2007, 15:50
  3. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 28-11-2005, 21:19
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 7 << ראשון ... 23456 ... אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 92

הסקס הכי טוב שהיה ויהיה לי אי פעם+נקודה למחשבה+איך לחסוך כסף, לזיין כוסיות וכו'..כנסו - עמוד 4

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אמרו לי שהdeadlift הוא התרגיל הכי מסוכן מכאן שמו -deadlift
    ושאפשר למות ממנו אבל אם עשית מכונות במשך שנתיים זה עובד עליך כמו אסטרואידים, ואם אתה לוקח קריאטין ואפקות ניפוח זה יוצר מצב ש אסטרואיד משולש!!! רק תזהר לגדול אחי שלא תהיה כמו הכושי הזה רוני קולמן.. בדוק אחי שהוא יפסיק להתאמן השריר יהפוך לשומן בדוק אחי יש לי חסר שמן שהפך את כל השומן לשריר אחי

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Above And Beyond צפיה בהודעה
    זה מה שאני עושה. אני קורע את עצמי במון ובמטבח. בעיקר במטבח, משתדל להגיע למצב שיש לי רפלקס הקאה לפחות פעם ביום.

שמתי לב שגם אתה התחלת להתאמן, כמה זמן ואיזו תוכנית? כמה קילו עלית? משקלי עבודה?
    כן אני כבר 3 חודשים ויש שיפור משמעותי , אני מאוד מרוצה מהמכון בלי קשר לתוצאות זה גם מביא הרגשה טובה ומשחרר הורמונים גבריים .
    עליתי 6 קילו מאז שהתחלתי להתאמן אבל בעיקר מאז שהתחלתי לאכול נכון וממש הרבה שזה עוד קצת לפני שהתחלתי להתאמן.
    המטרה שלי אבל להעלות עוד הרבה בגלל שאני גבוהה אני 1.85 אז אני צריך יותר לאכול ויותר להתאמן אבל התוצאות טובות יותר

משתמש מכור האוואטר של LosBlancos
    שם פרטי
    CoHeN
    לייקים
    45
    נקודות
    2
    משפט מחץ
    "כדורגלנים הם אנשים חכמים, יש לנו ראש על המתניים"

לך תתחיל עם בחורות עם הגוף המגעיל שלך עם הכרס בירה שאתה שוקל 60 קילו, עם העור הלבן והחיוור שלך, עם המפרצים שישך בשיער, או עם התספורת המעפנה שאתה עושה ב10 שקל, עם הלסת הרפויה והנסוגה שלך, עם הגובה המעפן שלך (אני מטר 80 ואני מרגיש גמד גינה אז אני משער שאתה מתחת לזה), עם הפרצוף הישראלי הממוצע שלך.

נראה מי תזרום איתך, בהצלחה.
    אני נראה הרבה יותר טוב ממך, רוקד יותר טוב ממך, יותר משוחרר ממך ומתקשה להביא בחורות שהן לא ממעגל חברתי. וגם זה כשהן מתחילות איתי.
    תחסוך את האגו האינטרנטי שלך לF X P

מה אתה אומר פה?
    שכולם צריכים להיות מהגזע הארי בשביל להתחיל עם בנות?
    תתחיל איתה זרוק לה מילה
    אל תתבייש היא אישה רגילה
    תתחיל איתה היא מסתכלת
    היא רוקדת ושוב משתוללת
    תתחיל איתה ואל תאכזב
    היא יודעת אתה עוד אוהב
    תתחיל איתה כאן ועכשיו גנוב לה ת'לב

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי LosBlancos צפיה בהודעה
    מה אתה אומר פה?
    אם אתה לא נראה כמו דוגמן של קלווין קליין, תשכח מלהביא בנות שהן לא בעלות עודף משקל. אלא אם כן ישך מעמד חברתי גבוה שזה יכול להציל אותך אבל זה עדיין לא משתווה לכוח שיש לאסתטיקה.
    לי יש מראה מעל הממוצע (אם אני יפתח גוף אני יכול לדגמן בכיף) ואני אומר שכל הבנות שהבאתי היו בנות שהתחילו איתי איתי או ממעגלים חברתיים (מעמד חברתי).
    אם אני אתחיל עם מישי היא פשוט תדחה אותי כי אני לא מעוצב כמו פסל. בשביל להביא בנות שאפשר להתגאות בהן ולא שאריות, הגוף שלך חייב להיות מעוצב כמו פסל, הלסת שלך אמורה להיות מסיבית ואסטית שאפשר לחתוך עליה יהלום, השיער שלך אמור להראות מושלם כאילו יצאת מסרט, אתה אמור להיות שזוף כמו בג'רזי שור. אם אתה לא נראה ככה שכח מלהביא בנות ברמה ותסתפק בתימניה בעלת עודף משקל מהתקווה.

צריך המון מזל בשביל להביא מישי שהיא לא שמנה מכוערת כשאתה נראה כמו ישראלי ממוצע ואין לך מעמד חברתי. לרוב זה מזל שלא חוזר על עצמי יותר מפעמיים. אני נראה מעל הממוצע ואני מתקשה להביא בנות כשאין לי מעמד חברתי גבוה (כמו שעכשיו)

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

אם אתה לא נראה כמו דוגמן של קלווין קליין, תשכח מלהביא בנות שהן לא בעלות עודף משקל. אלא אם כן ישך מעמד חברתי גבוה שזה יכול להציל אותך אבל זה עדיין לא משתווה לכוח שיש לאסתטיקה.
    לי יש מראה מעל הממוצע (אם אני יפתח גוף אני יכול לדגמן בכיף) ואני אומר שכל הבנות שהבאתי היו בנות שהתחילו איתי איתי או ממעגלים חברתיים (מעמד חברתי).
    אם אני אתחיל עם מישי היא פשוט תדחה אותי כי אני לא מעוצב כמו פסל. בשביל להביא בנות שאפשר להתגאות בהן ולא שאריות, הגוף שלך חייב להיות מעוצב כמו פסל, הלסת שלך אמורה להיות מסיבית ואסטית שאפשר לחתוך עליה יהלום, השיער שלך אמור להראות מושלם כאילו יצאת מסרט, אתה אמור להיות שזוף כמו בג'רזי שור. אם אתה לא נראה ככה שכח מלהביא בנות ברמה ותסתפק בתימניה בעלת עודף משקל מהתקווה.

צריך המון מזל בשביל להביא מישי שהיא לא שמנה מכוערת כשאתה נראה כמו ישראלי ממוצע ואין לך מעמד חברתי. לרוב זה מזל שלא חוזר על עצמי יותר מפעמיים. אני נראה מעל הממוצע ואני מתקשה להביא בנות כשאין לי מעמד חברתי גבוה (כמו שעכשיו)
    אתה שוכח שאתה חי עם עוד 7 ביליון איש בעולם, שהמצב שלהם לא בדיוק כמוך. אז למה אתה מכליל סתם?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

יש תמיד אנומליות...
    אבל כיום אפילו כונפה שמנה יכולה לבקש דוגמן ולקבל. בזמן שמישו שמן הוא אינסל4לייף

אין לך מושג כמה חבר'ה אסטתיים שהולכים עם שמנות או מכוערות ראיתי, רציתי לבכות נשבע לך...אם היה לי גוף כמו שלהם הייתי עסוק בלזיין כוסיות עד שהזין שלי נושר.

אבל אם לוקחים את הרוב המוחץ, מה שאמרתי נכון...תסתכל מי הולך עם מי ותבין..נגיד פה בLA אם אין לך מעמד חברתי או מראה או כסף אתה תמות בתול.

זה בסדר, אני חסין. יש לי פוביה משמנות, אז אני בטוח לא אמות עם שמנה בקבר.

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

אוקיי חמודים בואו ניישר קו - ברור שסקס עם זונה יותר טוב מסקס עם מישהי רגילה!
    אתם יודעים למה??? כי היא פאקינג זונה!!! זאת העבודה שלה ITS HER FUCKING JOB , ככה היא מרוויחה את לחמה - ע"י פתיחת רגליים !
    אז ברור שהיא תשקיע 24/7 בגוף שלה, בפנים שלה, בטיפוח עצמי!
    זה נקרא להיות מקצועית (גם אם במקצוע הכי לא מכובד ever)
    זה משתמע כאילו חלקכם חיים בסרט כלשהו שהעולם מבוסס על סקס ומראה גופני... אז לא, יש גם דברים טיפה מעבר לחרא הזה. דברים כמו קריירה, כבוד, שאפנות, רמת משכל (כן זה קיים).
    לא כל הנשים בעולם הזה מזדיינות כמו כוכבות פורנו סתם מעצם העובדה שהן לא מקבלות זין 8 שעות ביום.
    וואלה צא מהסרט שאתה הולך לTLV ורואה בחורות "ממוצעות". גם אתה לא מזיין כמו כוכב פורנו בייבי. אני בטוחה שבקושי גרמת למישהי לגמור מתישהו.
    בכל מקרה אני לא פה לתקוף (למרות שזה נשמע ככה)... סתם מבאס אותי לחשוב שמעדיפים מישהי שמזדיינת טוב על פני אהבה (הכי קיטשי שלי).

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

רוב מה שרשמת ברור אבל יש כמה דברים שאני רוצה להגיב עליהם... אני לא יודע מה עם אחרים אבל אני משקיע שאני מזיין חחח ויצאו לי פעמים שבחורות גם גמרו לפניי ככה שלא חייב שהיא תהיה כוכבת פורנו אבל לפחות שתזוז או אם היא גרועה לפחות שתנסה דברים ואז היא תשתפר... לא יכול לסבול בול עץ אין מה לעשות.

ואם זה למטרה של סטוץ בלבד אז מן הסתם יעדיפו מישהי שמזדיינת טוב על פני אהבה.

חחחחחחחחחח
    התגעגעתי לפורום הזה באימא שלי 3>

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

ציטוט נכתב במקור על ידי LosBlancos צפיה בהודעה
    מה אתה אומר פה?
    זו האמת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    אוקיי חמודים בואו ניישר קו - ברור שסקס עם זונה יותר טוב מסקס עם מישהי רגילה!
    אתם יודעים למה??? כי היא פאקינג זונה!!! זאת העבודה שלה ITS HER FUCKING JOB , ככה היא מרוויחה את לחמה - ע"י פתיחת רגליים !
    אז ברור שהיא תשקיע 24/7 בגוף שלה, בפנים שלה, בטיפוח עצמי!
    זה נקרא להיות מקצועית (גם אם במקצוע הכי לא מכובד ever)
    זה משתמע כאילו חלקכם חיים בסרט כלשהו שהעולם מבוסס על סקס ומראה גופני... אז לא, יש גם דברים טיפה מעבר לחרא הזה. דברים כמו קריירה, כבוד, שאפנות, רמת משכל (כן זה קיים).
    לא כל הנשים בעולם הזה מזדיינות כמו כוכבות פורנו סתם מעצם העובדה שהן לא מקבלות זין 8 שעות ביום.
    וואלה צא מהסרט שאתה הולך לTLV ורואה בחורות "ממוצעות". גם אתה לא מזיין כמו כוכב פורנו בייבי. אני בטוחה שבקושי גרמת למישהי לגמור מתישהו.
    בכל מקרה אני לא פה לתקוף (למרות שזה נשמע ככה)... סתם מבאס אותי לחשוב שמעדיפים מישהי שמזדיינת טוב על פני אהבה (הכי קיטשי שלי).
    דיי נו

אני זוכר אותך במעורפל, אבל הניק /שלך מעורר בי זיכרונות של מישהי שמבינה עניין

אהבה? מה אנחנו סרט של וולט דיסני?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    לא.
    אבל אם תסיים את החיים שלך בתור בן 60 בלי אישה אחת שאתה מאוהב בה, אתה לא יכול להגיד לעצמך "אני חיי".

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

דיי נו

כן אחי כי דיסני המציאו את האהבה..

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

דיי נו

חחחחחח איזה חמוד! אני באמת מבינה עניין ואני בד"כ נוטה לגישה הריאליסטית אבל לא להאמין באהבה זה פשוט ציני מדי אפילו בשבילי

וואלה... כן, האימרה הזאת של ה"אני הולך רק לעבוד ולזיין כל החיים" בראש שלי נשמעת נורא ריקנית. אני חושבת שאנחנו יצורים יותר מורכבים מלבלות את חיינו בסיפוקים פיזיים וביולוגיים בלבד.
    איך אפשר להעביר את החיים במחשבה שכל מה שהשגת היו הרבה כוסיות?
    בסופו של יום, עדיף להניח את הראש על הכרית ולדעת שהשפעת. שהשארת חותם בלב של אנשים. זונה תלווה איתך לילה אבל בסופו של דבר, אפ'חד מהחברים שלך לא יבוא לחבק אותך בלילה או יעבור איתך דברים שבני זוג עוברים ביחד.

אני כרגע הכי לא בקטע של מערכת יחסים וחבר וחתונה ובלה בלה בלה אבל אני גם לא באה ואומרת "אני רק אתמקד בקריירה שלי ולקבל זין".. למי עוד תתקשר כשאתה במצב הכי מבואס שלך ותרצה שיקשיבו לך ויעודדו אותך?
    קיצר חפרתי אבל הבנת ת'פואנטה.
    דיסני או לא דיסני... אתה יכול לקרוא לזה אהבה או בננה בסירופ אבל בסופו של דבר, אלה האנשים שבאו ונשארו ולא אלה שהיו איתך ללילה אחד והלכו. או יותר נכון, הנשים (;
    נערך לאחרונה על ידי SexyBeer.; 28-03-2013 בשעה 18:20.

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 7 << ראשון ... 23456 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect