|
|
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
חחח וואו שמע אתה בשיא יענו
הבאתי לך דוגמא לכך שמי שחולה נפש לא יודע שהוא חולה נפש,
לכן ברמת העיקרון אתה לא יכול להפגין רמת משכל נמוכה כשרמת המשכל שלך לא באמת נמוכה. ממש לא באתי לקבוע האם אתה חולה נפש לפי פורום וזה גם לא נושא הדיון.
בקיצור, עזובתי משטויות. אין לי עניין להמשיך לטחון מים כאן, השיחה הזאת לא מתקדמת לשומקום.
אם יש לך טענות דבר דוגרי, אם אין אז תמצא חברים ולא תצטרך להיות attention whore בפורום.
ולא, אני לא קובע אם יש לך חברים לפי, אני משקף לך את המצב ע"פי הדברים שאתה אמרת. בין אם אני טועה ובין אם לא, זו התדמית שלך שנפגעת כאן.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
מה שאתה עושה עכשיו, זה להרוס את הפורום.
התגובה שציטטתי, זה גם סוג של להרוס את הפורום.
אולי שנינו יודעים שיש לך איזשהן טענות כלפיי, אבל רק אחד יודע מה הטענות, וזה אתה.
מעולם לא טענת שום טענות, ולגבי הקטע שאתה וחברים שלך עשיתם אז הגעתם לרמה חדשה לחלוטין של פתטיות ויצרתם כאן רמה חדשה לחלוטין של תת רמה, כי בסופו של דבר האשמתם את כל העולם ואחותו רק לא את עצמכם.
ברור שכל מה שאתה תגיד אני אשים זין, כי כמו שאמרתי התדמית שלך היא זו שנהרסה וממשיכה להיארס.
אין לי עניין לנהל שיח עם אדם שלא מכבד את עצמו, בין מדובר בפורום וירטואלי או לא.
הורדות מוזיקה:
רציתי... אני רוצה הרבה. ואתה עדיין לא מדבר לעניין.
אני רחוק מלחשוב שאני מתנהל כמו שצריך, אבל אני גם רחוק מהתת רמה שלך. מאוד רחוק.
ענייני הפיקוח, עם כל הכבוד, זה לא עניינך ולא עניין אף אחד אחר מלבד ההנהלה הגבוהה. אף אחד מעולם לא אמר שאני המחליט הבלעדי של ההחלטות, גם אם קרה וזו הדעה העקומה שהתגבשה אצלך וחבריך.
מעבר לזה, אף אחד לא חייב כאן לאף אחד כלום, אתה לא חייב לי שום דבר ואף אחד לא החתים אותך על חוזה או הבטיח לך שאתה תיהיה מפקח כי היית מנהל או להפך או כל דבר בסגנון. ושלא תבין אותי לא נכון, אני לא בא לנפנף אף אחד, אני רוצה שתבין למקרה שאתה כל כך בור, שיש המון שיקולים שהם רחוקים שנות אור משיקולים על בסיס אישי כלשהו שאנחנו צריכים לקחת בחשבון, וזה שנראה לך אחרת כי ככה נראה לך או כי ככה סיפרו לך חברים שלך בפורום, לא אומר שזה נכון.
גם אם נקח את המקרה הכי מכוער שיכול לקרות, אתה יכול להציג את הטענות שלך בדרך שתיהיה מכובדת לכל הצדדים, כך גם יהיה לי רצון לענות לך ולפתור את הבעיה לשביעת רצונם של כולם, ולא להתאסף עם החברים שלך ולנסות למשוך מכאן אנשים בשושו כדי לפתוח קהילה מתחרה, ואז להאשים את מתן בכישלון שלך. איך בדיוק רצית להקים קהילה כשאין לך הבנה בסיסית במושג "כבוד הדדי ואמון"?
באותה מידה, אתה יכול להצביע כאן על כל אחד ולהאשים אותו שהוא "עלה כי..."
מעברררררררר לכל זה, אני זוכר שדיברת איתי יום אחד במירק, והסברתי לך את כל הדברים האלה ועוד חזרת לנהל כאן.
אז בחיאת, תקדם.
הורדות מוזיקה:
תגיד יש לך פיצול אישיות ? לא אמרת שאתה שם על זה זין ?
החזרה שלי לנהל כאן הייתה טעות גדולה .. אתה וכל ההנלה (שלא תבכה שהכל נופל עליך) מנסים לשדר כלפי חוץ שהכל טוב והכל כמו שהיה .
אבל תכלס הכל בפנים רקוב , מי שאתה(וכל ההנהלה) מחבב ומי שבא לך טוב יעלה לפיקוח\ראשי ומי שלא , לא .
גם אז ניסיתי , אני וכל החברים שלי האלה שאתה כל הזמו מזכיר לדבר פה עם מישהו להגיד שהמצב הולך ומתדרדר , אבל מה קיבלנו ? אתה יודע..
אני רוצה להאמין שפורום פה עוד לא אבוד , ושהקהילה באמת תחזור אבל במצב הזה .. שלום עולמי נראה יותר קרוב
Welcome back Carvajal ♥
הורדות מוזיקה: