לגבי הניקוד של עצמך ,איך אני בודק כמה אני כל השביעיות שמיניות ,יש דרך לבדוק ?
לגבי הניקוד של עצמך ,איך אני בודק כמה אני כל השביעיות שמיניות ,יש דרך לבדוק ?
|
|
כמה אתה עושה בארור וכמה ריצה? הבנתי אתה רוצה ימ"מ, אתה צריך להיות מקרר כדי להיות שמה.
בקשר לאיפה ששירתת
היחידה שך סבבה והכול עבדתי איתם פעם אחת אחלה אנשים אבל אתה מגזים אחי בכול הקטע של המסווג וזה, אף אחד פה לא יודע מי אתה יש היום אפילו סרטון של מישהו באימון ימ"ס רואים תפנים שלו הכול עם 100 אלף צפיות אתה יודע איזה טימטום זה (תחפש ימסניק ביוטיוב)
קיצר מה שאני מנסה להגיד זה, תתגאה בזה שהיית שם אחלה עבודה למרות שבשנים האחרונות אתם על הפנים
נערך לאחרונה על ידי Gattuso8; 31-03-2013 בשעה 15:09.
התכוונת לבוחן מסלול וריצה?
בארור זה סך הכל 2000 מתח, בטן וסמיכה..אני לא זוכר כמה עשיתי בפקלים אבל ריצה עשיתי בערך 7 וחצי אם אני לא טועה..תוצאה סבירה.
בקשר לימ"מ, אני יודע שאני צריך להיות בחור גדול, וזה בדיוק השאיפה שלי כרגע.
בקשר ליחידה, זה לא העניין של מסווג או לא, זה עניין שאני לא אוהב להשתחצן.
למרות שרוב הפעילויות ולכידת המבוקשים שנעשו שם הם פעילויות שהתקשורת בכלל לא יודעת ואם היא יודעת, היא לא מפרסת כדי לא לחטוף חזק מהמערכת הצבאית. זה אסור.
רוב הסרטונים שאתה רואה ביוטיוב אלה סרטונים שעברו עריכה מקצועית וכבדה והפרצופים שאתה רואה שם אלה פרצופים של מילואמניקים או של כאלה שפלטו אותם מהיחידה, חבר'ס שלא צריך לדאוג לגבי חשיפתם.
אני לא מתגאה באיפה ששירתתי, אני מתגאה בזה ששירתתי 3 שנים את המדינה שלי במקום שבוא מצאתי את עצמי בצורה הטובה ביותר בלי שום קשרים ושום בטיח.
בקשר לזה ש"אנחנו על הפנים", אם אתה מדבר על ה"טעויות" שהיחידה עשתה בתקופה האחרונה או על הפשלות, תדע לך שהם לא היחידים.
השייטת עכשיו גם בנפילה אחושרמוטה.
נערך לאחרונה על ידי rodney1; 31-03-2013 בשעה 15:46.
7 וחצי זה סבבה אבל ליממ תצתרך לרדת לפחות ל7
בקשר ליחידה שלך, שאלו אותך פה פעם איפה היית, ואמרת שאתה לא עונה בגלל שזה לא לפורום וזה.. לא שאכפת לי תעשה מה בזין שלך אחי פשוט אני לא מבין למה שלא תענה..
וימסניק שרואים באותו סרטון הוא אחד בקבע שמה עם תשמע טוב הוא שואל תצלם זה לא הולך לאנטרנט נכון והוא עונה לו לא, לא סרטון תדמית אלא פרטי .
נו ומה אתה חושב שאין לצה"ל יחידות שעוסקות בהורדת תכנים לא חוקיים\מסווגים מהאינטרנט? אל תיהיה מצחיק.
אם הוא בקבע, אז רוב הסיכויים שהוא השתחרר כבר או לא נשאר ביחידה מהסיבות שלו.
אם זה היה תוכן שאסור להציג ברשת, היו מורידים ממזמן.
יש המון תכנים על היחידה ברשת, ויש המון דברים שנראים כאילו שאסור לפרסם, אבל תסמוך על צה"ל בהקשר לזה.
אני לא אוהב לדבר על זה כי זה לא נושא לפורום.
אנשים אחרכך מציקים לי בשאלות כמו "איך מגיעים ליחידה?" או "מה עשית כדי להיות שם?" ואף אחד לא מבין שזה לא שייך לפורום, זאת יחידה מובחרת שאי אפשר להסביר אותה בפורום. מחפשים אנשים מסויימים לשם.
איך אני בודק כמה נקודות אני ,כמו כל אלה שרושמים שביעיות שמיניות ?
@Mask תסביר למה אתה מתכוון בדיוק אולי לא הבנתי את השאלה שלך.
הוא התכוון מה הדירוג שלו חיצונית מ0-10 WTF זה אפילו לא קשור לדיון
רודני בשביל להתגייס לגולני לא צריך להיות שור אבל זו לא יחידה אליט.. ילד בכיתה ז׳ מתמודד עם מה שיש להם שם..
לעומת זאת שייטת.. מטכ׳׳ל.. יס׳׳מ (למרות שאני שונא אותם כי הם בני זונות שמציקים לילדים עם חשיש) זה כבר ליגה אחרת שלא כל שחיף עם פרופיל 97 יכול להתקבל.
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
גדודי גולני אלה גדודים לכל דבר, אתה צודק.
אבל סיירת גולני ואגוז (גם גולני) אלה כן נחשבות ליחידות רציניות בגולני, וזה לא מה שאני עשיתי בצבא.
עשיתי משהו אחר.
איכס, איך אני שונא דיבורים על צבא..
וגולני זה פח
אנשים בלי יכולת פיזי מגיעים לשם
ומה גם אתה יושב לדבר עם אנשים שם זה כמו לדבר עם אוטיסט, כולם שם סתומים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
מה כיפכף אותך גולנצ'יק?