חסר פורפורציות???????
יש לו טרפזים מפחדים, חזה מטורף, כנפיים של עורב וידיים כמו רגליים של סוס, מה נסגר איתך?????
חסר פורפורציות???????
יש לו טרפזים מפחדים, חזה מטורף, כנפיים של עורב וידיים כמו רגליים של סוס, מה נסגר איתך?????
|
|
והוא עדיין לא נראה אסתטי.
מה כל זה שווה כשאין לך אסתטיקה?
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
חרא קהילה אחלה פורום להיות lurker
הם אשכרה עושים gomad ומתגאים בכרס חלבון שלהם במסה. אנשים שוכחים שמסב לא שווה ערך ללהיות שמן מסריח.
ו+1 לגבי החומרים. מי שחושב שהוא יכול להגיע לתוצאות כאלה טבעי חי בסרט רע
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
אתם לא מבינים עברית?
לא אכפת לי אם הוא מכוער או אסטתי או מזיין או דוגמן, זה לא מעניין אותי!!!!!
אני נמשך לנשים כפרה עלייכם, לא לגברים, לא מזיז לי תזין אם יש לו לסת עגולה מטומנת או מחומשת לא מעניין אותי.
יש לו גוף של חזיר וזה הכל.
גרמתם לי להיזכר בבריונים של אסד
נראלי יד שלו שוקל יותר ממני..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
אני גם לא תופס מגדולים מדי, זה לא מטרה בשבילי. אני רוצה שהגוף שלי יגיע להיות פרופורצינאלי ואסתטי בטירוף, ומשם רק כוח בלי נפח כמעט.
גם תרנגול עיוור לפעמים מוצא גרגר.
ויכול להיות שהוא טוב עם בנות, וואללה לא יודע מי הוא מה הוא.
זה שיש לה לסת חזקה לא הופך אותה לאיזה אחת כוסית
למרות שתכלס שמעו לחבר שלי יש חברה ויש לה לסת פשוט אימתנית... לדעתי היא גם ממש יפה אבל לא הרבה חושבים ככה דווקא...
ומצד שני גם לו יש לסת חזקה יחסית אז זה JAW&JAW
אה ולהגיד לכם עוד משהו? יש פה אחד בפורום עם אחלה מבנה עצמות בפנים (באמת חח) פעם מזמן לפני איזה שנתיים 3 נפגשתי איתו כווינג אבל לא זוכר את הכינוי שלו פה יש לו באמת את הלסת הזאת של הדוגמנים שרואים את הקטע עם העצמות לחיים וכל זה (את הV הזה) וחוץ מזה גם תווי פנים אחושרמוטה טובים וגם שיער בן זונה רק שהוא היה די שחיף בזמנו אבל תכלס לא חושב שבאמת הכל זה רק מראה כי בחור כמוהו לפי התיאוריות בכלל לא היה אמור להגיע לפורום הזה...
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 31-03-2013 בשעה 20:54.
רק מי שיש לה לסת חזקה היא כוסית?
ספרו את זה לאסתי גינצבורג
![]()
עשית dirty bulk? Gomad? מה הסיפור שלך?
אמרת שעשית מסה כד 13 אחוז שומן ואז חיטבת לחד ספרתי
יש לי תחושת בטן שהזרקת או עשית שורפי שומנים, זה בלתי אפשרי להיות על כזה אחוז שומן נמוך בdirty bulk
אני התחלתי על 12-13 אחוז שומן ואם אני יעלה מלוכלך בלי חומרים אני יראה כמו גוש חרא
אל תתבייש אני בעצמי שוקל להרביץ בשורפי שומנים מתישהו, הם חוקיים פה כך או כך
נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 31-03-2013 בשעה 23:35.