|
|
ה CHEERLEADERS הולכות רק עם שחקני פוטבול,כדורסל,הוקי וכדורגל,עם ילדי SWAG ולפעמים גם עם GANGSTA (תלוי בסטטוס שלו)
רוצה דייט איתה? אני אסדר לך
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
50 תגובות ורק 2 מהם קשורות לנושא שפתחתי
נו כמה תגובות אתה רוצה על שאלה ששאלת "אני יכול להיות חתיך?"
מה אנחנו כבר יכולים לכתוב?
בטח שאתה יכול. אם יש לך מיליון דולר לשים אתה תהיה דוגמן קלווין קליין עוד היום. אבל אין לך.
אז מה אתה יכול לעשות? חדר כושר , תספורת, בגדים.
ניתוח אני מאמין אתה גם לא תרצה לשים כסף / לקחת סיכון.
אז מה אפשר להגיד לך? תמשיך במה שאתה עושה, לך לספר תגיד לו "תעשה לי מה שלדעתך יוצא הכי יפה בשבילי ואם זה גאלח אני עוקר לך את הביצים" או שתביא לו פשוט תמונה של מישהו עם תספורת אתה מעריץ
צא להתאמן עם גופיות
צא למסיבות עם בגדים יפים
צא עם חברים
צא עם ידידות יפות
יש לך LOOOOOOOK
להתאמן עם גופיות שאתה שחיף זה פשע וצריך לרצוח כל שחיף ששם גופיה בחדר כושר....קודם שיהיה לך מה להראות ואז תשים גופיה...
מה גם שזה לא נוח. הרבה יותר כיף להתאמן עם בגדים ארוכים ועבים, ויותר קל לעשות סקוואט ככה...לא מסוגל לדמיין מה זה לעשות סקוואט עם גופיה, אווץ'
OP אל תדרדר אנשים לליצנות.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
כן כן..הבאת את הבלונדה בסארג' שהיית בולבול עלוב בזמן שהיא יכולה להשיג כל גבר שמתחשק לה בכל מעמד עם סטטוס אדיר וחשבון בנק בלתי מוגבל, אבל היא הלכה על AWAKE1 מפורום אטרף נכון?
תפסיקו לזבל תשכל תהיו אמיתיים נמאס מהשקרים האלה אנשים שקרנים כאלה לא ראיתי בחיים ולא משנה כמה תצטט אותי ומה תכתוב פה אני לא יאמין לך כי שתינו יודעים מה באמת האמת..אל תזיין תשכל זה פורום שכולו נועד להיות אמיתי
אם 5% מפה שקרים זה לא שווה את זה מתי תבינו את זה?
יש פה כמה בודדים שהם באמת אמיתיים ובאמת מנסים פאקינג לעזור פה במקום להשוויץ כל היום בכוסיות מהפייסבוק שעאלק זיינתם יא חתיכת אוטיסט אני יכול להראות לך פי 15 שוות מהם מהפייסבוק ולשקר שזיינתי אותם נו ו?
רודני, טיילר (כמה שהוא מזיין תשכל), פולו, בוריס..אתם ראויים להערכה חברים
נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 22-04-2013 בשעה 00:15.
כמה היית מביא לה טיילר לא שווה 9?
נערך לאחרונה על ידי levental; 22-04-2013 בשעה 00:32.
זאת 9, מי שהבאת ממוצעת והיא דומה לאיזה מגעילה שמחוצ'קנת ושמנה במציאות שדחיתי אותה:
אלה בנות בטווח 8-9. אדריאנה לימה ומייגן פוקס הן 10 היחידות בעולם.
נישקתי בחורה יותר שווה ממי שהבאת באיזה מסיבת בית והיא התחילה איתי בעצמה, 9 אמיתיות כמו הבחורות שהבאתי בחיים לא יתחילו עם אחד כמוני אפילו שאני יהיה 8.5 בעצמי...
אם זאת 9 מה שהבאת אז מה אדריאנה לימה? 50? מה הבחורה שהבאתי? 40? היא לגמרי רוסיה ממוצעת וכל אחד שלא נראה כמו ג'וני סנזה ויש לי סטטוס מינימלי יכול להביא בחורות כאלה.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 22-04-2013 בשעה 00:53.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES