נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 17-05-2013 בשעה 06:19.
|
|
אני די דומה לו בפנים WTF רק שלי יש שיער אסתטי ולא אפרו יהודי שחור, מה שכן יש לו גוף נחמד ומשו שיקבל תשומת לב בים (למרות שבימים האלה גם 60 קילו עם קוביות מקבל תשומת לב בים) אבל רואים שהוא ליצן, מזכיר מאוד חבר שלי, יש להם אותו גוף בול...ושניהם לא נכנסים לכלוב בכלל ולא ידע מזה דדליפט וסקוואט עד שהוא פגש אותי חח ככה ש....זה המקסימום שאפשר להגיע אליו ללא כלוב. ואולי לחבר שלי יש גוף יותר טוב ממנו ומהגוף שלו לא התלהבתי בכלל יחסית לזמן שהוא מתאמן....מה שכן עם כמה שהוא ליצן וההוא ליצן הייתי זורם איתו למסיבולבול של קריימן NO HOMO
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 17-05-2013 בשעה 10:49.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
זה המקסימום שאפשר לקבל ללא כלוב:
https://www.facebook.com/photo.php?f...pe= 1&theater
אני איתו במכון ואני יכול להגיד לך בוודאות שהוא לא עושה לא סקוואט,דדליפט,פרס.
WTF הוא גרוע ברמות...או שהוא ממש ליצן או שיש לו גנטיקה אחת הגרועות...כי אפילו חבר שלי שמתאמן פחות ממנו ולא נמצא בכלוב בכלל נראה יותר מרשים ממנו.. יש לי רגליים יותר גדולות משלו (לא בהרבה כי אני לא רוצה רגליים גדולות מדי כי אני אחרי הכל רוצה ללבוש סקיני אבל עדיין) ואני על בטוח שוקל פחות ממנו ב10 קילו לפחות+מתאמן פחות זמן. אתה יודע כמה הוא שוקל ומה הגובה שלו? כמה זמן הוא מתאמן? מה שכן יש לו פלג גוף עליון טיפה יותר מפותח משלי (גם לא בהמון אבל עדיין) אבל אני בטוח שהוא מתאמן איזה שנתיים ואני בקושי 4-5 חודשים...ועוד התחלתי מתת משקל של 55 קילו...CANT TELL IF I HAVE TOP TIER GENETICS OR EVERYONE ELSE IS A CLOWN
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 17-05-2013 בשעה 15:14.
טיילר אתה משוגע על כל הראש אה... https://www.facebook.com/photo.php?f...pe =3&theater
אתה יכול להגיד שזה לא אסטתי?
הוא 1.73 בערך שוקל 80 אני חושב משהו כזה
מבחינתי, יש לו גוף אסתטי מאוד. המטרה שלי זה קצת יותר ממנו.
מבחינת פנים יש לו פרצוף אליפטי וחרא שיער, ואוזניים בולטות.
שוב...משקל זה רק מספר...וזאת ההוכחה לזה. אני מכיר מישו ששוקל 75 בגובה שלי אם לא יותר ונראה פי 10 יותר טוב ממנו כי הוא מאוד מחוטב והוא מתאמן שנה וקצת מה שכן הוא חיה גנטית אבל עדיין. ושוב, הוא מזכיר מישו שאני מכיר בגוף שהוא לא מתקרב לראק....לא מתלהב מזה בכלל, במשקל שלו אני בכלל יראה פי 10 יותר טוב ממנו גם בלי חיטוב ואני עוד יותר גבוה ממנו שזה אמור להיות ההפך....אני יעלה תמונות שלי ב80 קילו, לפני חיטוב, ואני עוד אחד שיש לו גנטיקה גרועה מבחינת השומנים וגם אם אני מעלה אחוז וחצי הכל מצטבר אצלי בצדדים ובבטן התחתונה. תחשוב אם הייתה לי גנטיקה כמו של כולם והכל היה מתחלק בשווה...