קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אנשים כנסו תבינו קצת.
    על ידי אסף רחמים בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-01-2009, 00:04
  2. די חדש כאן...=] קצת תמונות...
    על ידי dextor בפורום תמונות הגולשים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 10-06-2008, 21:42
  3. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 05-12-2005, 22:16
  4. [קונה] עזרה בלמצוא כתבות על אנשים... קצת מוזר הרבה נק'
    על ידי TheKingMan בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-10-2005, 14:59
  5. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 14:25
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 52 מתוך 52

אנשים שכחו כאן קצת מה משמעות האמיתית של פיאקפ - עמוד 4

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    אוקיי בוא נגיד הוא רזה אבל לא שחיף... הוא סוג של ילד קוביות אבל השני השחום הזה דור אם אני לא טועה דווקא יש לו גוף יחסית טוב
    שחיף בהגדרות של טיילר
    אני עד לפני חצי שנה הייתי מסתכל עליו ואומר סוס
    ולתימני יש גוף סבבה וגם פנים סבבה
    תאכל זין טיילר תימני with no reccesed jaw
    קיצר תיראה מה זה בנאדם רק עם פנים כבר נהיה אלוהים
    יכניסו כמה אסטתים של טיילר והאח הגדול יהפוך לבית זונות ואז אולי יהיה מעניין
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 17-05-2013 בשעה 06:19.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אני די דומה לו בפנים WTF רק שלי יש שיער אסתטי ולא אפרו יהודי שחור, מה שכן יש לו גוף נחמד ומשו שיקבל תשומת לב בים (למרות שבימים האלה גם 60 קילו עם קוביות מקבל תשומת לב בים) אבל רואים שהוא ליצן, מזכיר מאוד חבר שלי, יש להם אותו גוף בול...ושניהם לא נכנסים לכלוב בכלל ולא ידע מזה דדליפט וסקוואט עד שהוא פגש אותי חח ככה ש....זה המקסימום שאפשר להגיע אליו ללא כלוב. ואולי לחבר שלי יש גוף יותר טוב ממנו ומהגוף שלו לא התלהבתי בכלל יחסית לזמן שהוא מתאמן....מה שכן עם כמה שהוא ליצן וההוא ליצן הייתי זורם איתו למסיבולבול של קריימן NO HOMO
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 17-05-2013 בשעה 10:49.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אני די דומה לו בפנים WTF רק שלי יש שיער אסתטי ולא אפרו יהודי שחור, מה שכן יש לו גוף נחמד ומשו שיקבל תשומת לב בים (למרות שבימים האלה גם 60 קילו עם קוביות מקבל תשומת לב בים) אבל רואים שהוא ליצן, מזכיר מאוד חבר שלי, יש להם אותו גוף בול...ושניהם לא נכנסים לכלוב בכלל ולא ידע מזה דדליפט וסקוואט עד שהוא פגש אותי חח ככה ש....זה המקסימום שאפשר להגיע אליו ללא כלוב. ואולי לחבר שלי יש גוף יותר טוב ממנו ומהגוף שלו לא התלהבתי בכלל יחסית לזמן שהוא מתאמן....מה שכן עם כמה שהוא ליצן וההוא ליצן הייתי זורם איתו למסיבולבול של קריימן NO HOMO
    זה המקסימום שאפשר לקבל ללא כלוב:
    https://www.facebook.com/photo.php?f...pe= 1&theater
    אני איתו במכון ואני יכול להגיד לך בוודאות שהוא לא עושה לא סקוואט,דדליפט,פרס.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

WTF הוא גרוע ברמות...או שהוא ממש ליצן או שיש לו גנטיקה אחת הגרועות...כי אפילו חבר שלי שמתאמן פחות ממנו ולא נמצא בכלוב בכלל נראה יותר מרשים ממנו.. יש לי רגליים יותר גדולות משלו (לא בהרבה כי אני לא רוצה רגליים גדולות מדי כי אני אחרי הכל רוצה ללבוש סקיני אבל עדיין) ואני על בטוח שוקל פחות ממנו ב10 קילו לפחות+מתאמן פחות זמן. אתה יודע כמה הוא שוקל ומה הגובה שלו? כמה זמן הוא מתאמן? מה שכן יש לו פלג גוף עליון טיפה יותר מפותח משלי (גם לא בהמון אבל עדיין) אבל אני בטוח שהוא מתאמן איזה שנתיים ואני בקושי 4-5 חודשים...ועוד התחלתי מתת משקל של 55 קילו...CANT TELL IF I HAVE TOP TIER GENETICS OR EVERYONE ELSE IS A CLOWN
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 17-05-2013 בשעה 15:14.

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    WTF הוא גרוע ברמות...או שהוא ממש ליצן או שיש לו גנטיקה אחת הגרועות...כי אפילו חבר שלי שמתאמן פחות ממנו ולא נמצא בכלוב בכלל נראה יותר מרשים ממנו.. יש לי רגליים יותר גדולות משלו (לא בהרבה כי אני לא רוצה רגליים גדולות מדי כי אני אחרי הכל רוצה ללבוש סקיני אבל עדיין) ואני על בטוח שוקל פחות ממנו ב10 קילו לפחות+מתאמן פחות זמן. אתה יודע כמה הוא שוקל ומה הגובה שלו? כמה זמן הוא מתאמן? מה שכן יש לו פלג גוף עליון טיפה יותר מפותח משלי (גם לא בהמון אבל עדיין) אבל אני בטוח שהוא מתאמן איזה שנתיים ואני בקושי 4-5 חודשים...ועוד התחלתי מתת משקל של 55 קילו...CANT TELL IF I HAVE TOP TIER GENETICS OR EVERYONE ELSE IS A CLOWN
    טיילר אתה משוגע על כל הראש אה... https://www.facebook.com/photo.php?f...pe =3&theater
    אתה יכול להגיד שזה לא אסטתי?
    הוא 1.73 בערך שוקל 80 אני חושב משהו כזה

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

מבחינתי, יש לו גוף אסתטי מאוד. המטרה שלי זה קצת יותר ממנו.
    מבחינת פנים יש לו פרצוף אליפטי וחרא שיער, ואוזניים בולטות.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

שוב...משקל זה רק מספר...וזאת ההוכחה לזה. אני מכיר מישו ששוקל 75 בגובה שלי אם לא יותר ונראה פי 10 יותר טוב ממנו כי הוא מאוד מחוטב והוא מתאמן שנה וקצת מה שכן הוא חיה גנטית אבל עדיין. ושוב, הוא מזכיר מישו שאני מכיר בגוף שהוא לא מתקרב לראק....לא מתלהב מזה בכלל, במשקל שלו אני בכלל יראה פי 10 יותר טוב ממנו גם בלי חיטוב ואני עוד יותר גבוה ממנו שזה אמור להיות ההפך....אני יעלה תמונות שלי ב80 קילו, לפני חיטוב, ואני עוד אחד שיש לו גנטיקה גרועה מבחינת השומנים וגם אם אני מעלה אחוז וחצי הכל מצטבר אצלי בצדדים ובבטן התחתונה. תחשוב אם הייתה לי גנטיקה כמו של כולם והכל היה מתחלק בשווה...

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,513 | הודעות: 8,151,095 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect