קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מאמר] האח הגדול - כתבה !
    על ידי Yaniv Bar Lev בפורום האח הגדול
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 28-01-2014, 18:09
  2. [פרסום]האח הגדול תוכנית חדשה-ערוץ 2
    על ידי -RotemB- בפורום האח הגדול
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 09-09-2008, 08:51
  3. [סקר] הישרדות VS האח הגדול
    על ידי Maor בפורום סקרים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 03-09-2008, 22:45
  4. שאלה האח הגדול
    על ידי -David- בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 01-09-2008, 23:09
  5. [ידיעה] "האח הגדול" תשלב גם משתתפים דתיים
    על ידי SpiderPig בפורום סדרות ריאליטי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-07-2008, 23:16
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 63

לאון מ"האח הגדול" - עמוד 4

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שבאמת רוצה משהו , יימצא דרך להשיג אותו .. מי שלא ? ימציא תירוץ

רודני איזה שטויות אתה מדבר , זה כמו שאני יגיד לך שכל האשכנזים כאפות כל היום במשרד ומי שלא והוא אשכנזי אז הוא לא מתנהג כמו אשכנזי..

ד"א אני גם מזרחי אבל אני לא נראה ככה הדבר היחיד שקיבלתי אני חושב זה צבע עור שחום יפה כזה לא ממש כמו תימני או משו..
    ולמרות שרוב המזרחים שעירים אני בכלל לא ומלא חושבים אפילו שאני מגלח רגליים מרוב שאין לי שערות איזה טוב זה

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

איזה קנאים אתם באמא שלי לכו תעשו משהו מהחיים חוץ מלטפטף רעל על אנונימי מהאח הגדול שבחיים לא תהיו מוכרים כמוהו לא משנה מה תעשו..

המציאות היא אתם ילדים באטרף שאומרים "איכס שיער גורילה" "איכס איזה מכוער"
    והוא מופיע בטלויזיה עם אלפי גרופיות שרק מחכות לזיין אותו ביום שהוא ייצא מהאח הגדול

U MAD?

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

במה יש לי לקנא בו?! בפאקינג מה?! יש לי גוף יותר אסתטי משלו (ואני עוד במסה חשוב לציין בחיטוב אני בכלל לא רואה אותו ולא אף אחד אחר מהתוכניות גייז האלה וכשאני יתאמן שנה כמוהו אני יראה עוד יותר טוב), אני פחות שעיר ממנו, יש לי עור יותר יפה משלו, יש לי לסת יותר טובה משלו, יש לי שיער יותר יפה משלו, יש לי פנים יותר טובות משלו (וכולם יודעים שהמכוער הזה שאידי נחוי מספים איתו הוא לא אני), יש לי יותר כסף ממנו (הוא עם פאקינג מינוס בבנק) אלא אם כן הוא יקח מקום 1 מה שלא נראה לי והליפטים שלי על בטוח יותר גבוהים משלו ואני לא עושה קעקועים עקומים בתחנה מרכזית עם שגיאות כתיב

ותחשוב שאני קטן ממנו בכמה שנים טובות, בגיל שלו אני אהיה במצב הרבה יותר טוב זה אני יכול להבטיח לך...יש מישו בן 27 גם כן כמוהו שאני מעריך אותו קצת יותר וזה CHESTBRAH זה בנאדם שעוד איכשהו אפשר לקנא בו..אבל הבדיחה המהלכת הזאת? LOL NO

מילא אם זה היה איזה אחד מג'רזי שור הייתי מבין....בהם באמת יש מה לקנא. אפילו בייטינגר אני יותר מקנא מאשר בו...כולו שחיף רוסי שהתאמן שנה והגיע לתוצאות שמגיעים אליהם ב3 חודשים, פתח חנות כושלת, בעל אופי של ילד של אמאלה, נכנס לחובות ומינוס בבנק, גידל שיער חסר פרופורציות ובכללי נכשל בחיים...הבנאדם בן 27 ואפילו סניה הגיע יותר רחוק ממנו

IM NOT EVEN MAD
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-06-2013 בשעה 21:36.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    במה יש לי לקנא בו?! בפאקינג מה?! יש לי גוף יותר אסתטי משלו (ואני עוד במסה חשוב לציין בחיטוב אני בכלל לא רואה אותו ולא אף אחד אחר מהתוכניות גייז האלה וכשאני יתאמן שנה כמוהו אני יראה עוד יותר טוב), אני פחות שעיר ממנו, יש לי עור יותר יפה משלו, יש לי לסת יותר טובה משלו, יש לי שיער יותר יפה משלו, יש לי פנים יותר טובות משלו (וכולם יודעים שהמכוער הזה שאידי נחוי מספים איתו הוא לא אני), יש לי יותר כסף ממנו (הוא עם פאקינג מינוס בבנק) אלא אם כן הוא יקח מקום 1 מה שלא נראה לי והליפטים שלי על בטוח יותר גבוהים משלו ואני לא עושה קעקועים עקומים בתחנה מרכזית עם שגיאות כתיב

ותחשוב שאני קטן ממנו בכמה שנים טובות, בגיל שלו אני אהיה במצב הרבה יותר טוב זה אני יכול להבטיח לך...יש מישו בן 27 גם כן כמוהו שאני מעריך אותו קצת יותר וזה CHESTBRAH זה בנאדם שעוד איכשהו אפשר לקנא בו..אבל הבדיחה המהלכת הזאת? LOL NO

מילא אם זה היה איזה אחד מג'רזי שור הייתי מבין....בהם באמת יש מה לקנא. אפילו בייטינגר אני יותר מקנא מאשר בו...כולו שחיף רוסי שהתאמן שנה והגיע לתוצאות שמגיעים אליהם ב3 חודשים, פתח חנות כושלת, בעל אופי של ילד של אמאלה, נכנס לחובות ומינוס בבנק, גידל שיער חסר פרופורציות ובכללי נכשל בחיים...הבנאדם בן 27 ואפילו סניה הגיע יותר רחוק ממנו

IM NOT EVEN MAD
    haters gonna hate

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

מקנא ב CHESTBRAH??

הוא איבד אח
    מחק את הדף של אח שלו בפייסבוק ?
    מעתיק את אח שלו בכל תחום?
    חי בצל של אח שלו - שדרך אגב יש פול שמועות והוכחות שהוא חי וכל הפרסום שלו זה רק דרך ZYZZ נטו
    כל הליין הזה של mutant nation וה nutri supps הזה שהיה של ZYZZ הוא לקח
    רימה אנשים בסייקלים של אלבוטרקס שהוא מוכר
    נתן תכניות עבודה ותפריטים מפגרים לילדים תמימים שמערצים את ZYZZ ורוצים להיות חלק מה SHREDDED CREW
    גנב מוצרים מחנויות בסופר
    מנסה בכוח לדחוף דברים לסלנג ולצאת מגניב, כמו שכל פוסט בפייסבוק שלו הוא דוחף FUARKKK
    יש לו קול של ילדה

שלא ישמע כאילו יש לי משהו נגדו, אני מעריך אותו בתור בן אדם, ומסיפורים ששמעתי עליו הוא גם אחלה גבר (מעריצה שלו נכנסה להריון מחבר שלו, הוא גרם לה להתאהב בו ולעשות הפלה).
    אבל השם שלו לא כזה טוב.

הוא מפורסם בגלל 2 דברים :

1- הגוף האסתטי והחטוב (הלא טבעי) שלו
    2- הוא אח של ZYZZ (משם שאר הפרסום הלא בהכרח חיובי שלו, כמו זה שכל ה MISC שונאים אותו וחושבים שהוא BETA PHAGGOT )

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    haters gonna hate
    lol

המשפט הזה נהיה יותר OVERUSED פה מU MIRIN בMISC
    מה הדבר הבא, חנונים יגידו לערסים שיורדים עליהם "HATERS GONNA HATE"? סה''כ אמרתי את האמת אין מה לעשות זה הוא האמיתי. שחיף, ליצן, בעל מינוס בבנק...מה לא נכון בזה???

וCHESTBRAH עם כמה שהוא מטומטם והוא מטומטם אני מעדיף תשם שלו על שם של שחיף רוסי בתוכנית ריאליטי כושלת

איפה השחיף ההומו הזה לעומתו LOL לפחות אין לו מינוס בבנק רק בגלל המינוס אני לא מקנא בו שאתה מגיע למצב שישך עסק וישך מינוס בבנק אתה במצב רע מאוד.

אגב כל MISC שנאו גם את ZYZZ לפני מותו ב2010 הוא היה הדמות הכי שנואה בפורום הזה...עליו באמת אפשר להגיד HATERS GONNA HATE כי תכלס MISC זה פורום של בתולי חיבוק מכוערים שחצי מהם אפילו לא מתאמנים והם טרולים מ4 צ'אן מה שכן מצחיק שם רצח

הם גם עכשיו יורדים על JEFF SEID ואומרים שהוא BETA PHAGGOT זה אומר שהוא בטא? הפורום הזה מלא בהייטרים שכל שנה יורדים על מישו אחר...ב2010 עד אמצע 2011 זה היה זיז אח''כ זה נהיה CB ואז זה JEFF SEID מעניין מי יהיה ב2014-2015....

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

תשים אותו מול עמוס תמם או זהר ליבה... זה גברים.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

עמוס תמם סתם ישראלי ממוצע זקן שרק בנות 40 אוהבות לוק כזה וזהר ליבה עוד איכשהו בסדר אבל נראה כמו קוף שעיר לוקה באסתטיקה שוב לוק של גרושות...

זה גברים:

לא בני 40 עם גוף ממוצע

עם כמה שאני צוחק על לאון כבר הייתי מעדיף להראות כמוהו מאשר כמו אחד שנראה כמו אבא שלי...זה גועל נפש ורק מבוגרות אוהבות תמראה הזה...לאון לפחות ילד קוביות ממוצע אז עוד איכשהו צעירות אוהבות אותו
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 26-06-2013 בשעה 00:37.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

עם קצת TREN ו CELLTECH כל אחד יכול להגיע לגוף כזה

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

הקטע המצחיק שהראשון טבעי והמסת שריר שלו לא מביישת את PAULY D וZYZZ

הראשון זה מארק וולברג לא? חח אין מה להתלהב ממנו הוא גם נמוך וחוץ מזה הגוף שלו זה פאקינג ריבוע... לא משולש שים לב ותראה בעצמך

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

צורת גוף זה 100% גנטיקה וגם גובה זה 200% גנטיקה גוף משולש זה או יש או אין ב90% מהמקרים בודדים האלה שהיה להם גוף צר ונהיה להם משולש רחב ויפה ורובם היו על חומרים.... הרי ממה מורכב משולש תכלס? ממותן צרה מאוד וכתפיים...שזה דברים הכי גנטיים שיש בעיקר מותן. אני מדבר על המסת שריר והחיטוב בזה באמת יש לו הישג. אגב גם PAULY D נמוך אבל אני יגיד לך דוגרי אני מעדיף להיות נמוך ולהראות כמוהם מאשר להיות 1.90 ולהראות כמו ג'וני סנזה. אם זאת הבחירה...

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

היתרון בלהיות נמוך יחסית הוא שעם מסת שריר סבירה אתה תיראה שרירי יחסית לאחד גבוה באותו המסה כמוך.

לא מדבר על MANLETS של 1.70 ומטה, הם נראים כמו גמדי גינה אחרי ישיבה על סיכה של ניפוח כדורים, אלא אנשים עם גובע ממוצע של 1.75~

זה נכון מאוד... בגלל זה גם אם הייתי נמוך לא הייתי מתבאס יותר מדי כי

הייתי נותן הכל במכון!!! חחחחחח על נמוכים אפשר לראות מסת שריר יותר בברור ולצערם גם מסת שומן יותר בבירור וכל מסה שהיא.. כשאתה גבוה זה מתפרס על שטח יותר גדול בגלל זה זה נראה אחרת... אם אתה רואה על מישהו שהוא מעל 1.80 והוא נראה כמו חזיר תדע שרוב הסיכויים שהוא שוקל איזה 90 קילו לפחות... אני שקלתי 80 כשהתאמנתי ונראיתי סבבה לגמרי על מישהו בגובה 1.70 זה היה נראה כאילו הוא סלקטור

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

תשים אותו ביחס לגברים אחרים בבית , המון נשים ורק 2 גברים נורמלים אז למה שלא יתפסו ממנו ?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,796 | הודעות: 8,150,378 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect