7 בין הבודדים שלהם שאני לא כ"כ אוהב :\
nevermore - sound of silence
7 בין הבודדים שלהם שאני לא כ"כ אוהב :\
nevermore - sound of silence
|
|
8
nevermore-the heart collector
7
The Beatles - Dear Prudence
גם אני לוחץ W & Ctrl
9 ללהקה
Metallica-2X4
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
6
Tool-ticks and leeches
6
Heaven & Hell - Double The Pain
גם אני לוחץ W & Ctrl
7
empty walls- סירג' בולבול (לא זוכר את השם שלו הזמר של סיסטם.)
6.5
Black Sabbath - Under the Sun
גם אני לוחץ W & Ctrl
8 ללהקה
ברי סחרוף-חלליות
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
6
Fall_Out_Boy_-_I_Don_t_Care
6 לברי סחרוף?לא שמעת את השיר בכלל
4 לשלך,ורק בגלל הקליפ הדי משעשע
Behemoth-Conqure All
9
behemoth-daimonos
Ozzy Osbourne - Facing Hell
גם אני לוחץ W & Ctrl
7 לאוזי
Betzefer-Downlow