7?
לפינק פלויד?
וואי איך את לא מבינה במוזיקה
2
Pink Floyd-Wish You Were Here
7?
לפינק פלויד?
וואי איך את לא מבינה במוזיקה
2
Pink Floyd-Wish You Were Here
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
הבנת אסף?...
10
וגם אחלה חתימה... מקווה שלא יתנו לך באן חח... אביב הזה -.-''
blue oyster cult - godzilla
איזה שיר נוסטלגיה... פתאום נזכרתי בו
6
blue oyster cult - dont fear the reaper
ומה הבעיה עם SOAD?
תקשיב שוב לגודזילה ואז דבר איתי...
9
blue oyster cult - burnin' for you
לא הסגנון שלי :\
7
helloween - wake up the mountain
ד"א תודה שהצבעת לי באתגרויש לך 2000 הודעות
נערך לאחרונה על ידי פיליפ; 19-07-2009 בשעה 16:20.
1998
גודזילה שיר ענק,SOAD חביבים מינוס,יותר מדי כיתה ו'
7
Metallica-Dont Tread On Me
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
8
The Doors - The End
10
פיליפ,הלוואין הם לא בדיוק פינק פלויד או זפלין שאני אתם להם 10 עגול
וחוץ מזה זו הדעה שלי
Pink Floyd-In The Flesh?
10
L. A. Guns - Sex Action
לא יגאון אני נדהם שנתת להם כ"כ גבוה ביחס למה שאתה נותן לדברים שאתה לא אוהב :@
6
ozzy osbourne - over the mountain
8
L. A. Guns - Nothing To Lose
אה חחחח
כי הפתיחה הייתה נחמדה
6
Behemoth-Conqure All