נכתב במקור על ידי PozZA הופההההה גם בנות בפורוםם בתת כמה ? חחחחחחחחחחח טוב ששמת לב (: 15 וחצי :]
".. לא אל תדאגי ילדה, הכל יהיה בסדרתפילותייך מתקבלות שם במרומיםאלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלךשבוקעות את כ-ל הרקיעים .. " (:בורא עולם אחד ויחיד.אני בת !!!!!!!!!
Itushh למה עזבתה ת'וונט
נכתב במקור על ידי aFiK 7 וחצי עדין מעוניין?נסדר לך את האחות הקטנה של קים קוראים לה סים זה אתה שם לה שקל בתחת ורוכב עליה לפי דעתי הוא יותר בקטע של אח שלו הקטן סמיאנג..
אני חוזר תבוא..
נכתב במקור על ידי Las3r מה הקטע של הכינוי שלך? את אוהבת אנאלי?! מה זה ששש אמא של קים ההומו ביקשה שלא נגיד תמילה הזאת בקול רם תיודע אחרי זה לא מקבלים ממנה יש לה שמונים וארבע ילדים מסכנה היא לא רוצה שהם יקללו ..
נכתב במקור על ידי Las3r מה הקטע של הכינוי שלך? את אוהבת אנאלי?! מה זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח עשית תפדיחה שך יצאת טמבל אש עכשיוו אנאל זה שם יאהבל
כוס עמק אין לי כוח אליך יבן זונה
נכתב במקור על ידי Las3r לפי דעתי הוא יותר בקטע של אח שלו הקטן סמיאנג.. סמיאנג זה אופנוע נראה לי
אפיק יא טאוויל מה עם הקופון הנחה של אמא קים שהבטחת לי..
נכתב במקור על ידי UntraX כוס עמק אין לי כוח אליך יבן זונה למי ?לאמאשך יש פול כוחות סוס
נכתב במקור על ידי Anael [: חחחחחחחחחחח טוב ששמת לב (: 15 וחצי :] מאיפהה את?
נכתב במקור על ידי PozZA חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח עשית תפדיחה שך יצאת טמבל אש עכשיוו אנאל זה שם יאהבל זה דומה לאנאל.. ומה פאדיחה זה מזיז לי ת'ביצה יא מכוער
נכתב במקור על ידי Las3r אפיק יא טאוויל מה עם הקופון הנחה של אמא קים שהבטחת לי.. המדפסת התקלקלה בוא נקרא לדוד שלו יאנג התאילנדי יתקן לנו אותה
בואנה יבן זונה יאוכל בתחת אין לי כוח אלייך אני רציני נו קוס עמק
נכתב במקור על ידי Las3r זה דומה לאנאל.. ומה פאדיחה זה מזיז לי ת'ביצה יא מכוער מה רצות שמועות שאחות של לייזר לא עושה גבות
חוקי הפורום