9
DragonForce-Strike Of The Ninja
9
DragonForce-Strike Of The Ninja
^ קרדיט לי על הפצצה למעלה ^
[מכין בפרטי]
~ גם אני פעיל בפורום רוק ומטאל ~![]()
|
|
10
משינה-אופטיקאי מדופלם
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לא מכיר
Steve Vai- For The Love Of God
[מכין בפרטי]
5
Red Hot Chili Peppers - Slow Cheetah
4
Symphony X - The Serpents
[מכין בפרטי]
לא שכחת את המילה kiss בסוף?
9.5
faith no more-ricochet
אם אתם גברים תעזרו לעשות רצף של שני עמודים עם הרכבים של מייק פאטון
נערך לאחרונה על ידי Metalichen; 25-08-2009 בשעה 13:07.
8 ללהקה
Radiohead - No Surprise
אני לומד לנגן את השיר הזה
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 25-08-2009 בשעה 13:26.
7 ללהקה
סטלה מאריס - שגיאה
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
6..לא נפלתי מסטלה אפעם יותר מדי...
False Gospel-Divine Heresy
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
לא מכיר
Red Hot Chili Peppers - Slowly Deeply (Non-Album Version)
8 למקורי
Van Halen - Ain't Talkin' 'bout Love