coldplay-shiver
VS.
coldplay-talk
אני מעדיף מטאליקה (שמת את זה בכוונה שאני ארד מקולדפליי אה עידן?)אבל רשמי קולדפליי כי אחרת הם ישתלטו על המשחק!
coldplay-shiver
VS.
coldplay-talk
אני מעדיף מטאליקה (שמת את זה בכוונה שאני ארד מקולדפליי אה עידן?)אבל רשמי קולדפליי כי אחרת הם ישתלטו על המשחק!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
coldplay-shiver
VS
Children of Bodom - Downfall
coldplay-shiver
VS.
Madness-Our House
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
מוניקה סקס - מכה אפורהVS
הדג נחש - איזה כיף
הדג נחש - איזה כיף
Vs.
איפה הילד - מה שעובר עלי
איפה הילד - מה שעובר עלי
VS.
coldplay-clocks
אני רואה שקולדפליי הולך פה טוב יחסית..וגם לא תיארתי לעצמי ששיבר יישאר חצי עמוד כי יש הרבה שירים של קולדפליי שהם יותר טובים ממנו
coldplay-clocks
VS.
Cheap Trick-In The Street
חח גם אני מושפע משירי נושא
Cheap Trick-In The Street
vs.
Leonard Cohen-Woke Up This Morning
חח שיר נושא של הסופרנוס למי שלא מכיר
Leonard Cohen-Woke Up This Morning
VS
30STM - A Beautiful Lie