9
Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond
9
Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond
|
|
אין מספר שיכול לתאר את הגאוניות של השיר הזה
The Beatles - Eleanor Rigby
8.5
Jimi Hendrix-Foxy Lady
^ קרדיט לי על הפצצה למעלה ^
[מכין בפרטי]
~ גם אני פעיל בפורום רוק ומטאל ~![]()
10
The Beatles - Doctor Robert
9.5 ללהקה
Metallica - 2X4
[מכין בפרטי]
9.5
Metallica-Ride The Lighting
[מכין בפרטי]
10
Megadeth - Mechanix
או בשפת מטאליקה-THE FOUR HORSEMEN רק פי 8 יותר מהיר ות'ראשי
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
9.5 ללהקה
Megadeth - Symphony Of Destruction
[מכין בפרטי]
כשמדובר במגהדת' אני ממליץ לך לשמוע את כל האלבומים
עד כה שמעתי את השניים הראשונים(אני מחכה ששאר האלבומים ירדו) והם ממש פצצות ת'ראש !
9.5 שיר גדול
Megadeth - Black Friday
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
8.5
Guns N' Roses - Mr. Brownstone
7 שיר חביב,לא כזה וואו...
Iron Maiden - Sign Of The Cross
10 ללהקה
U2 - When I Look At The World
8
Metallica - for Whom The Bell Tolls