הנגנים של סטלה מאריס כשרוניים ביותר,אני מדבר על ההרכב של 2 האלבומים הראשונים,למרות שגם הנוכחי עם רמי נותן בראש!!!
7
Megadeth - Reckoning Day
זה פאקינג שיר על יום כיפור ><
הנגנים של סטלה מאריס כשרוניים ביותר,אני מדבר על ההרכב של 2 האלבומים הראשונים,למרות שגם הנוכחי עם רמי נותן בראש!!!
7
Megadeth - Reckoning Day
זה פאקינג שיר על יום כיפור ><
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
9 ללהקה
MotorHead-Sucker
^ קרדיט לי על הפצצה למעלה ^
[מכין בפרטי]
~ גם אני פעיל בפורום רוק ומטאל ~![]()
7 ללהקה
Alice Cooper - Only Women Bleed
לא מכיר
Static X-I'm The One
[מכין בפרטי]
6
ודי עם הלא מכיר יש יוטיוב בימינו אנשים!
Megadeth - Sweating Bullets
הקליפ של השיר הזה כזה גאוני ^___^
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
8.5 ללהקה
The Rolling Stones - Brown Sugar
8
The Rolling Stones-Paint It Black
[מכין בפרטי]
9
Phantom Lord - MetallicA
"זה לא נקרא לעוף...זה נקרא ליפול בסגנון" (וודי בהתקף קנאה כלפי באז שנות-אור)
9
Sex Pistols - Problems
6
AC/DC-Thundertruck
[מכין בפרטי]
2
Green Day - 21 guns
0 -_-
Mr.Jack-Soad
8 ללהקה
מרסדס בנד - בואי ונביא לך ת'פאנק
3