8.5 ללהקה
Iron Maiden - Heaven CAn Wait
8.5 ללהקה
Iron Maiden - Heaven CAn Wait
|
|
8
Megadeth - Architecture Of Aggression
איזה ריף יאחולבלועע![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
7 ללהקה
Metallica - Master Of Puppets
גם אני שומע מטאליקה לפעמים![]()
לא נראה לי שיש מישהו שלא שומע מטאליקה לפעמים(למרות שהפעם האחרונה ששמעתי מטאליקה הייתה לפני שבועיים וגם זה כי היה את 'סנדמן' בVH1)
9
The Cure - Boys Don't Cry
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
תתעלמו ממני,תתייחסו לאסף החתיך
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 09-10-2009 בשעה 10:35.
4 לא אוהב זמרות מטאל =\
The Beatles - Love is all you need
*The Division Bell
זה לא ALL YOU NEED IS LOVE?
7
Megadeth - Rust In Peace...Polaris
7
Red Hot Chili Peppers - Minor Thing
1 ללהקה
כאילו מה,כל שיר של מגהדת' מקבל אצלך אוטומטית 7?
X Japan - Endless Rain
כן D:
6
Led Zeppelin - Stairway To Heaven
1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Led Zeppelin-The Ocean
^ קרדיט לי על הפצצה למעלה ^
[מכין בפרטי]
~ גם אני פעיל בפורום רוק ומטאל ~![]()
8 ללהקה
Steppenwolf - Born To Be Wild
1000000000
AC/DC - I'm a problem child