6
Slayer - Raining Blood
6
Slayer - Raining Blood
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 31-10-2009 בשעה 22:24.
|
|
9
Judas Priest - Painkiller
למה אתה נותן 9.5 תביא כבר 10 XD
נערך לאחרונה על ידי Poseidon; 01-11-2009 בשעה 00:14.
10000 פשוט אחד משירי המטאל הטובים ביותר אי פעם,מה גם שהוא משלב הרבה סגנונות בתוכו.אף פעם לא נמאס לשמוע אותו.
Tesla - Love Song
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
9
Rage Against The Machine-Bulls On Parade
^ קרדיט לי על הפצצה למעלה ^
[מכין בפרטי]
~ גם אני פעיל בפורום רוק ומטאל ~![]()
101
Megadeth - Hangar 18
זה כזה גאוני שבקליפ הם שמו את הבסליין של DAWN PATROL ^__^
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
10
The Angles - Let The Night Roll On
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 02-11-2009 בשעה 16:07.
5
Green Day - Wake Me Up When September Ends
אני לא מעריץ גדול של גרין דיי, אבל המורה שלי לגיטרה הצליחה לשכנע אותי ללמוד אותו
שיר טווב, במיוחד בהופעה Bullet In The Bible
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 02-11-2009 בשעה 17:53.
השיר הזה נחמד אך ורק אם אתה יושב מאחורה באוטו,נוסע עם הורים של חברים בלילה ושומע אותו בלי יכולת להעביר.
5
Alestorm - Wolves Of The Sea
5
Mr.bungle-violenza domestica
לא מכיר
Alice Cooper - School's Out
אמןןןןןןן
9.5
kansas - carry on my wayward son
איזה שיר
10000
The Allman Brothers Band-Jessica
^ קרדיט לי על הפצצה למעלה ^
[מכין בפרטי]