אל תדאג אחי היא עוד תחזור אליך...מקווה שיעבור לך מהר..!
אל תדאג אחי היא עוד תחזור אליך...מקווה שיעבור לך מהר..!
|
|
טוב...מממ
דברים התחממו..יצא לי לנו לדבר...היא הכי לא מתכוונת לחזור אליי..בזה אני בטוח...זהו...אין מה לעשות...קצת דכאון..אבל זה עובר..עוד כמה זמן מישו ירשום גם משהו דומה..ואני יהיה בצד שמייעץ...בהצלחה
..נכתב במקור על ידי ExAilE
אור אחשלי בקטנה תמצא מישי אחרת אני בטוד ב-100% ואם היא לא רוצה אותך
שתילך אתה תימצא מישי פי 56423578754343246778 יותר טובה למה מי היא בכלל
והיא גם עשתה לך תרגיל מסריחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!
סורי, לא הייתי פה הרבה השבת, אז לא יצא לי כל כך להגיב... שים לב מה הדגשתי בציטוט שלך - "דברים התחממו"... היא לא באמת התכוונה לכל מה שהיא אמרה...נכתב במקור על ידי Oman
בקשר לכל הסיפור... זה שאתה בן 15 והחבר בן 19... זה כבר משנה את פני הדברים... אני מניח שגם החברה לשעבר בת 15...ולרוב שהבחירה הן בין בן 19 לבין בן 15.... מצטער, הן משום מה ברוב המכריע תבחרנה בבן ה-19..
אבל אין, זה ככה... כשאלוהים יצר את הבנות... אפילו את המושלמת שבהן, פאק אחד תמיד יהיה בה... גם הכי אינטליגנטית... משום מה יש להם סימילציה מוטעית כזו במח...
בשביל הבנות... בוגר בגיל הוא בהכרח גם בוגר מבחינה אמוציונלית, הוא בשל יותר, הוא מבין יותר, והוא יותר טוב בכל מה שחבר אמור להיות...
אני אומר לך את זה בתור אחד שהיה בן 15 ושמע חברים טובים עם אותו סיפור כמו שלך... ובתור אחד בן 18 וחצי, ששומע עכשיו את אותם הסיפורים מהצד השני... מאז שנכנסתי לתיכון אני מפתח את התיאוריה הזו.. ולצערנו היא נכונה...
הבעיה היא שילדים בגיל 18-19 רק מחפשים איפה לדחוף את ה'ז' שלהם...
מה שאתה עושה מפה... פשוט, הדברים שאתה אוהב [שלא קשורים בה..]
אתה אוהב כדורסל - לך קח תחברים שלך שחק כדורסל.
אתה אוהב כדורגל - שחק כדורגל.
אתה אוהב להבריז מביצפר כדי לעשן נרגילה - תבריז מביצפר ותעשן נרגילה..
תאמין לי, אם חברים שלך כל כך טובים - הם יבריזו איתך...
בקשר לזה שאתה בוכה... אני אומר - למה לא.. זה עכשיו נרה ילדותי אבל זה לא.. זה פריקה רגשית.... תאמין לי שזה עדיף על לריב עם החברים, לצעוק על ההורים, ולהתנהג בצורה מגעילה אל הסובבים אותך.. ועוד שמהו, כשאתה בוכה, אתה מגלה את החברה הנאמנה לך ביותר, שתמיד תתן לך כתף - הכרית
ת'אמת להגיד, טוב שאתה מספר את זה... הכי חשוב להוציא את זה, לא לשמור בבטן.. מה ששומרים בבטן - מתנפח ומתפוצץ.. ואז זה ממש לא נעים...
קיצר, הנקודת מוצא שלך מעכשיו, היא שאם זה קרה - זה קרה בשביל שיגיע משהו אחר יותר טוב.. ואם היא הלכה - היא לא שווה אותך..
צא, תבלה, תהנה, תרקוד, תשיר, תעשה מה שאתה אוהב... כשזה יהיה אמור להגיע - זה יגיע.
והכי חשוב... תחיה את הרגע... תעשה מה שבא לך.. זו התקופה שמותר לעשות טעויות, שזה לא יהיה יותר מדי קריטי... כל מה שתעשה - יש לזה לגיטימציה [ואני לא מתכוון שתרצח או משו] זה הגיל, זה הזמן.. כיתה י'.... תנצל את זה... תעשה כיף! תיצור חוויות, תעשה עכשיו את הדברים - שתרצה לזכור אח"כ...
מה שאני אומר... אין מישהו בעולם שיודע ממך מה וכמה אתה באמת שווה..אל תהיה חסר בטחון - כשמקרינים חוסר בטחון זה נותן סיבות לדרוך עליך... אל תפגין עודף בטחון -זה מרתיע אנשים... אתה יודע בדיוק מי אתה וןמה אתה - אף אחד לא יוכל לקחת ממך את זה.. ואם מישהי תגיד לך שאתה לא שווה - אל 'תייחס היא סתם זונה :/
אוהב'תך אחי, יהיה טוב..
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
ועוד לשניהן קראו נופר אור אמרתי לך לא להיכנס לזה
וממבר מה הוא יעשה אם דגים יא מושט קטן!
FORZAMILAN
ROSSONERI!!
אל תדאג אחי
יש הרבה דגים בים ומספיק חכות במחסן
"אני מיתר ומיתר זה אני"
אור במצבך לא היתי דואג אחי![]()
רביד..קראתי הכל...ושמע אחי...אני רואה את הנקודה בה אתה מסתכל עליי..אמרת דברים ממש חכמים ומנוסים...
היום הבאתי לה מכתב..די מרגש...היא קראה אותו...נתנה לי נשיקה וחיבוק חזק[מאוד] והחלטנו שאנחנו ידידים..טובים אפילו....
אני לא מוכן לוותר עלייה סתם ככה...בינתיים אני לא מתכוון לקפוץ על כל מי שתבוא...אם תיהיה מישהי ממש ששווה שאני ילך אלייה..אז סבבה...אבל בינתיים לא בוער לי כך שאני מחכה לה...=]
נשמע נואש אבל זה לא...
בת זונהההה
זה מה שיש לי לומר עליה..
מצטער על הביטוי..
נכתב במקור על ידי Oman
זה ממש לא נשמע נואש... בכללללללל לא. זה נשמע כאילו עשית חושבים דיי חזק.
לדעתי זה רעיון חכם. שיהיה בהצלחה ;]
בנתיים אני תמיד פה![]()
שלך, אלכס![]()
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
לפי התגובה הזאת אני לא ממש מאמין שאתה בן 18...=\נכתב במקור על ידי Az!
אם כן...אתה לא מבין כלום..חבל
כדי להתכתב איתה בiCqנכתב במקור על ידי La Bamba
![]()
הם חברים כבר 5 חודשיםנכתב במקור על ידי La Bamba
זה הרבה...=\
זה לא כבר לא סתם...שמע אם היא אוהבת אותו..בכיף שיהיה לה