אני חושב שעשיתה טעות שהחלטתה לקדם את כל ה50 נישות כולם יחד.
הייתה צריך להתחיל 10 10 כי זה יהיה לך מאוד קשה לקדם את כולם מנסיון.. ( אתה פשוט צריך המון כסף )
בטחחחח שכן כל יום בהצלחהה!!!
ברורררר כל כמה ימים!!!!!
אני חושב שעשיתה טעות שהחלטתה לקדם את כל ה50 נישות כולם יחד.
הייתה צריך להתחיל 10 10 כי זה יהיה לך מאוד קשה לקדם את כולם מנסיון.. ( אתה פשוט צריך המון כסף )
|
|
מסכים איתך שלא מומלץ לקפוץ על 50 לגמרי, אני חושב בדיוק כמוך במקרה הזה.
אני לא צריך להשקיע עוד כסף על הקידום, אני מקדם ב- Set And Forget, בלי צפיות, בלי לייקים, בלי בקלינקס או כל דבר אחר שאתה יכול לחשוב אליו.
אני לא בטוח אם אני יעלה את הסרטונים ב:
- משתמש 1, 3 ערוצים, 3 סרטונים.
- משתמש 1, ערוץ 1, סרטון 1.
יש לי 30~35 משתמשים סופר איכותיים אני לא בטוח איך להשתמש בהם.
הפעם בחרתי לא ללכת על ההדרגתיות, אין נכון או לא נכון, פשוט צריך לעשות משהו, זה הכל.
כל הכבוד על היומן שלך אבל אני חושב שאתה עובד בצורה לא נכונה ,
אתה מנסה לעבוד בצורה יפה בצורה מסודרת - זה לא תמיד מה שמביא להצלחה ואני אומר לך מניסיון .
אני חושב שהמטרה שלך מעולה , אבל הדרך למטרה קצת פחות .
להכין ולעלות 50 נישות זה מצוין אבל בבת אחת אני חושב שזה פחות טוב .
אני הייתי מציע לך לסיים את ה50 נישות אבל לא לעלות הכל בבת אחת .
לעלות 10 ובכל זאת להשקיע בקידום בצפיות בתגובות בלייקים בהכל .
לראות קצת את הרווחים מוחזרים ועם הרווחים להשקיע ולעלות עוד 20 נישות וכך הלאה וכל הזמן לעלות את הריווחיות ואת ההחזר .
בכל אופן אני עוקב אחריך ומאחל לך המון בהצלחה .
אתה עושה עבודה יפה מאוד עם היומן וכל הכבוד על היוזמה
תודה, מעריך את התגובה שלך, גם אני חושב כך בצורה כזאת או אחרת.
את האמת גם אם הייתי רוצה לעלות את כולן בבת אחת אני בספק כמה הייתי מצליח, זמן העלאה של סרטון הוא 3 דקות בממוצע שזה כבר למעלה מ- 7 וחצי שעות. בנוסף אני לא רוצה טעויות בהעלאה, אני רוצה לעשות את הכל מקצועי ומדויק, גם שיש לי את הפרטים מוכנים ואני עושה כמה שפחות עבודה להמיר את כל הפרטים לסרטון זה משהו שלוקח זמן, בלי טעויות כי קל להתבלבל ולטעות, אני רוצה לפקח על כל הסרטונים בצורה מסודרת.
בגלל זה השארתי לעצמי 3 ימים, אני יחליט וינסה לעלות קצת נראה איך יתקדם, וגם אם לא הצלחתי (ואני יצליח) אז מה? אני אתייחס לזה כלמידה וכאילו כלום לא קרה. אני יחשוב על תוכנית חדשה יפרסם אותה פה ויחזור לדרך.
בקשר לקידום השיטה שלי היא בלי צפיות, בלי בקלינקס, בלי לייקים או כל דבר אחר, זה נקרא Set And Forget.
הסרטונים בדרך כלל כמעט ולא נמחקים כך, זאת השיטה היחידה שהכמות של הסרטונים שנמחקים היא כל כך נמוכה, והיא עוד יותר נמוכה שעובדים בטוח עם פרוקסים פרטיים. הקידום הוא Instant ואז הסרטון מתחיל לצבור לייקים, צפיות וכו' בצורה טבעית, כמו כדור שלג תוך כמה שבועות~חודשים בודדים הוא יכול להגיע לתוצאות הראשונות בגוגל וכיף והוא יכול גם לא, בגלל זה אני מעלה הרבה נישות כי לא כולן הולכות להצליח. ה- 50 האלה הן רק ההתחלה. ותודה רבה על התגובה זה עוזר לי מאוד התמיכה הזאת, מעריך את זה![]()
או שאני אהבל או שאני חדש בזה .... אבל למה אתה לא מפרסם את האתר , סרטונים שלך ?
למה לא? כי יכולים לגנוב לך את הסרטון, להפיל לך את הסרטון, לפרסם את הנישות, לפרסם את הכל ומה לא בכללי זה אמור להיות פרטי.
אני אישית לא בוחר לא לפרסם בגלל הסיבות האלה אבל אלה הסיבות בכללי שאנשים בוחרים לא לפרסם, זה משהו פרטי שהרבה משתמשים בו, זה לא סוד אבל זה פרטי. אתה חדש בגלל זה.
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...=1#post8038415
נשמע עבודה לא קלה בכלל, מקווה בשבילך שאתה מרוויח טוב.
היה מעניין לראות איזה נישה או אתר ישן שאתה לא משתמש הם כבר.
אתה מכיר עבודה קלה? ספר לי על זה..
כל מי שמרוויח עובד מאוד קשה בשביל זה, חלק מצליחים לעשות יותר חלק פחות אבל כולם מתאמצים בשביל זה, במיוחד בהתחלה.
אין לי כרגע איזה אתר ישן שאני לא משתמש בו כי כל מה שהיה לי נמחק, כנ"ל הסרטונים.
מה שכן אם אתה מתעניין בתחום אתה יכול לחפש Game + Hack/ Cheats ותמצא 1001 סרטונים ביוטיוב, כולם באותו סגנון.
אני עדיין לא מרוויח, כי יש לי נישה 1 עכשיו אני עדכנתי את הרווחים שלי ממנה אבל זה ממש לא משמעותי.