זה בסדר קארטר אני לא מאשים אותך, אני מאשים את לימור ליבנת.
וכן אני צם.
זה בסדר קארטר אני לא מאשים אותך, אני מאשים את לימור ליבנת.
וכן אני צם.
|
|
קראטר אין לי בעיה עם זה שאתה לא יודע יש לי בעיה עם זה שאתה חושב שאחרים לא יודעים ומזלזל בהם
כמו עם החברת "אכסון" וכמו פה שאמרת עילגים וגם אני זוכר בפורום כושר אמרת שאנשים לא יכולים לעשות 70 שכיבות שמיכה או משהו כזה והוכיחו לך שיכולים אני מציע שגם אם אתה חושב שאתה צודק אל תזלזל באחרים
אני צם עם חברי הטוב חזרזיר ועם ידידו הטוב מנגל זה שילוב מנצח והריחות נהדרים כולם מוזמנים אליי יהיה טעים
חובה לבוא עם מה שבתמונה:
![]()
דוק - תתבגר...
קארטר - עזוב, אין מה להגיד... הלוואי והייתי יכול לערוף לך ולכולם את התגובות אחריך... אבל כולם כבר ראו... זה לא יעזור... יצאת טמבל הפעם.... ולמי שיש עדיין ספק: [לקוח מפרשת פנחס]
והנה מפרשת "אחרי מות":"ובעשור לחודש השביעי הזה מקרא-קדש יהיה לכם ועיניתם את נפשותיכם כל מלאכה לא תעשו: והקרבת..."
גיא... באמאשלי אני אחפש לך.... אני אמצא את זה....בדוק בדוק רפואית... זה לא כאילו חייב חחיב לצום פעמיים בשנה אם לא אקדח ברקה, אבל זה מומלץ בידי הרבה פרופסורים..."והיתה לכם לחקת עולם בחדש השביעי בעשור לחודש תענו את נפשותיכם וכל מלאכה לא תעשו האזרח והגר הגר בתוככם: כי ביום הזה יכפר עליהם לטהר אתכם מכל חטאותיכם לפני ה' תטהרו: שבת שבתון היא לכם ועיניתם את כל נפשותיכם חקת עלם: וכפר....הקהל יכפר: והיתה זאת לכם לחקת עולם לכפר על בני ישראל מכל חטאותיכם אחת בשנה ויעש כאשר צוה ה' את משה"
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
לך תזדיין מזה כולם לצום למה מי אתה תשגיד לי מה לעשות?!נכתב במקור על ידי Gangsta Shit
לא מאמין בזה ... אנ י חושב שזה אידיוטי זה דבר מפגר ומענה... בכלל אני לא מאמיין בכל הדברים של החגים זה אידיוטי לאללה.......... פףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אני גם לא צם אבל תומק, u so dead...
מה הם יחסמו אותי בגלל הדיעות שלי?<?! אז שיחסמו בלע
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
עידו..זה שאתה עושה על האש בבית...תאמין לי זה בושה...נכתב במקור על ידי Dock
זה מבייש אותך כאדם...וגם את תומר ואת ממבר שאומר לי: "אני גאה לעשות חזיר על האש בכיפור דווקא".
שמעו..זו ממש ממש בושה...
אתם מביישים את עצמכם כשאנשים.
לא אמרתי לכם אל תאכלו...תאכלו...תבשלו...אבל הכל בבית שלכם בשקט...כל אחד לעצמו...
זה נקרא לכבד...ובתור בני אדם..אתם לא עושים את זה וזה ממש בושה.
http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a...ID/3072/xCT/81
אני בטוח שיש את זה שם איפהשהו
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
תקשיב אני לא מאמין בזה אז זה לא בושה בשבילי אני אומר לך לא לצום תצום אבל אל תגיד אני צם ואני הכי יהודי שיש ומי שלא צם מבייש את הארץ וזה... =\ קיצררררררררררררררר אני לא צם D:גם ספק המנושים לא צם מה אתה משחק אותה!!!!!!!!!!!נכתב במקור על ידי Oman
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
לא צם....צמתי מכיתה א' ....\: עד 15 ככה ..\: עכשיו לא באלי כזה |:
לא צם.
אף פעם לא צמתי.
ואני לא רואה סיבה לצום.
וכמובן שאני מדליק את המחשב,מדליק חשמל,צופה בטלזוויזיה![]()
לודע נראה.. אני צם רק מבחינת אוכל, אני על המחשב...
פעם שעברה רציתי לצום, אז קמתי מתוך הרגל התחלתי לאכול דגנים עם חלב, פתאום באמצע אני קולט שהיום יום כיפור :\ ככה נדפק לי צום בע
בחור כלבבי אבל בטח אתה תצום בגיל 13 בלעעעעעעעעעעעעעעעעענכתב במקור על ידי Alcoholic
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי