ילד כפות, מדבר שטויות, מנתח את הכדורגל כמו תיאוריית הקוונטים ? מתלבש עליי..
תרשמו אותי כשגיא כהן.
ובעעע העינינים מתקדמים פה בזמן שאני חולב פרות 3 פעמים ביום ! וחוטף פרסות עם חרא לתוך היד.
ילד כפות, מדבר שטויות, מנתח את הכדורגל כמו תיאוריית הקוונטים ? מתלבש עליי..
תרשמו אותי כשגיא כהן.
ובעעע העינינים מתקדמים פה בזמן שאני חולב פרות 3 פעמים ביום ! וחוטף פרסות עם חרא לתוך היד.
|
|
כן זה היה די חד פעמי
החלטנו לפתוח יציע חורף פה
עקב שידור גאונהי של ליגת האלופות בשלישי ורביעי עם מיטב הבדרנים באולפן. מלר יעקובי מודי
וכמובן ליצן החצן איציק ומיטב מלבושיו
אגב יעל בא לך להיות מירי נבו?
אגב 2 יעל יש לך בתדודה בצפון בשם עדי?
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
תחליט זה מטורף המסחרה שאתה עושה אני אדבר עם הדרעאקטוריון ונחליט כי אי אפשר עם החלטורות שלך יא דגנרט![]()
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
פה זו האלטרנטיבה הכי טובה לאולפן האלופות,אנחנו תוכנית הבת שלהם,מנתחים כדורגל בצורה הכי מופרעת שיש וכמובן גם לנו יש מופעים בסוף כל תוכנית,פעם אלון יעשה סטרפטיז,פעם יואב ישיר לנו שירי אוהדים של ריאל וכו'...
ועדיין התפקיד של קופמן פתוח אז אפשר להיבחן לתפקיד הזה.
שגיא כהן נבחר יאללה אור לך תפנק אותנו עם איזה נס קפה ועוגת הבית בזמן שאנחנו צופים בריאל-רוזנבורג ובלי הרבה קשקשת.
רק מה בסוף התפקיד שלי חחחחח???? אני רואה איציק זוהר פנוי אני מוכן להיות העיקר להיות באולפן שאר התפקידים לא מעניינים חחח
Indianapolis colts Champions!!!
אלירן יש לנו איציק חדש-מירוו
בחייאת אחי תסדר ת'תפקידים באשכול חדש ומסודר
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
חחח מירו יאללה אתה איציק
חכה תכף מסדר אשכול
אמממ אתם עוד דנים במעשה האונס שכביכול כריסטיאנו ביצע? כי זה הנושא פה.
נ.ב לינקין אין לי שום בת דודה בצפון
נערך לאחרונה על ידי Sexy_Girl; 22-10-2005 בשעה 01:51.
אם את רוצה תתפקיד של מירי נבו רק תגידי :Boxing: ...אל תרמזינכתב במקור על ידי Sexy_Girl
ממש לא. אני מסכימה לך לקחת את התפקיד, אתה לא צריך לשלוח לי הודעה פרטית בשביל זה.נכתב במקור על ידי O-MaN1
עלילת שקררררר....לא שלחתי הודעה.....בואנה אני נודד בין דיבורים לכדורגל ויוצא לי להגיב כמעט רק באשכולות שאת מעורבת חחחחח......ומספיק לי רון ברבש....אני יבייש את התפקיד אם אני יהיה מירו נבו.....לא היית רוצה לשבת ליד מסוקס כמו אלי אילדיס?נכתב במקור על ידי Sexy_Girl
חחחחחחחחח רון ברבש.. אין סופ לפאדיחות העיקר לגעת באישה..
נו טוב
בובת מין זה לא נחשב
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
לפחות אני לפעמים פוגש את מירי נבו לך אין קשר איתה!.....נכתב במקור על ידי linkin
לפחות אותי לא שולחים לסקר משחקים של עירוני רמת גן - עירוני ג'לג'וליה בכדוריד-קטועי ידיים!
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]