אה?נכתב במקור על ידי anad
:wtf:
|
|
מיכל שאלה לי עליך , את דתיה יעני דוסית ?
ואבי (עם זה השם שלך אני מניח )
הרי לפי האבולוציה האדם הוא התפתחות של הקוף
עכשיו אתה שולל את זה בטענה שזה לא הגיוני , זה הגיוני מהסיבה הבאה הבן אדם משתנה בגלל
עוצת כובד המשיכה ולחץ האטמוספרה מה שמשפיע על מבנה השרירים ומשנה את הבן אדם ...
כעיקרון כנירא אחרי המפץ הגדול שבו נכחדו הדינווזאורים גרם לשינו בכח המשיכה ובבלחץ האטמוספרה .
סבבה וד דבר איך אתה מסביר תופעה של תאומים סיאמים ? אני לא זוכר שבת"ך מסופר שה' ברא אנשים עם שני ראשים וכו
אין זה לא רשום בתנ"ך נגיד ה' לא אחרי לזה כלומר תהליך גנאטי או פיזי כל שהו ...
שבעצם מסביר איך הבן אדם יכל להיווצר מתהליך פיזי כל שהו בידיוק כמו המקרה של התאומים וסיאמים וכל מיני מוטציות כאלה ואחרות
איך זה שיש אנשים שחורים ? בננ"ך מוזכרים אנשים שחורים ? הרי לפי כל התאוריות וזה האדם הראשון לא היה שחור
כלומר מאיפה באו האנשים הששחורים ? שוב תהליך פיזי כל שהו .
אגב אני אדם יחסית מאמין כלומר שומר מצוות , כל מה שאני אומר פה בא רק למטרת ויכוח .
אני יענה לך על הכל בסעיפים ...
1. לאבולוציה יש כמה סוגים יש אומרים שבאנו מקופים ויש אומרים שהיינו מקופפים ... כן תבדוק ...
את הקופים אני שולל ואת המקופפים אני לא שולל אבל לא הכי מאשר ...
2.המפץ הגדול לא היה תוציא לך את זה מהראש !
האטמוספרה ועוצמת כח המשיכה כן גורמת לשרירים להשתנות אבל לא בצורה כזאת ..
זה הגזמה גמורה ואם זה ככה אז תסביר לי אתה דרך השאלה איך יש עדיין קופים !?
3. סיאמיים לא רשום בתנ"ך ? למה אתה אומר ככה ... יש ועוד איך אני יחפש לך את הפסוק ... אני זוכר שיש את זה אני קראתי את זה ביחד עם חבר ..
4.אנשים שחורים זה חם (שם חם ויפת)
ה"שחורים" זה השרידים שלו ...
תקרא יותר פרושים ותרגומים אתה תבין ......
אני שמח שאתה מאמין .. ועוד יותר שאתה רוצה להבין ...
אם יש עוד שאתה תשאל אותי אני יעה לך מה שאתה רוצה ... ( מה שאני יודע ..)
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אני דתיה ,תגדיר מה זה דוסית לא יודעת מה זה בשבילך ואם לפי ההגדרות שלך אני דוסית אז סבבה אני דוסית גאהחחחח
אבי ענה לך כבר..
לפי רש"י אדם הראשון נוצר יחד עם האישה בגוף אחד שזה כמו תאומיים סיאמים לא?!
ובקשר לאנשים כושים זה כן רשום בתורה "אודות האישה הכושית" שזאת ציפורה אישתו של משה רבינו.
טוב נתתם נימוק נכון להכל ...
עם אני יחשוב על עוד כיוון אני יכתוב את זה כאן ,
בקשר לשרירים לפי השקפה מדעית זזה תהליף של מילארדאי שנים , מה שלא מקובל לפי התנך , כי הריי לפי התנך אנחנו חיים חמשת אלפים שנה +.
עכשיו שינוי בשרירים ובמרא החיצוני אל טווח של מילארדי שנים נירא לי הגיוני ביותר
בקשר לשאלה איך עדיין יש קופים אני חושב שזה כנירא תהליך גורר וכנירא הקוף של פעם לא היהי בידיוק כמו הקוןף של היום
כלומר הקופים היותר גדולים הפכו לאנשים הקטנים יותר הפכו לקופים גדולים יותר וכו .
עריכה :
דוס/ית - חרדי/ת
עכשיו אניו רוצה להבין דבר אחד , רש"י זה בן אדם ? עם כן פרשן ? כמו הרבנים של היום ?
אאגב שלא תביני אותי לא נכון נכון אין לי משהו אישי נגדך או נגד כל אחד אחר פה , יש לי פשוט דעה לא כל כך טובה על חרדים
אל חובשי כיפה רגילה כמו חסידים עם אני לא טועה אין לא רואה הבדל בכלל , עאם את רוצה שאני יסביר לך אני יפתח דיון ונקדיש דיוון למטה
כלומר ל " תדמית " אבל זה לא לנושא הפעם .
נערך לאחרונה על ידי GaM3oVeR; 03-01-2006 בשעה 23:04.
אני לא חרדית, אני דתיה לאומית והולכת לפי הרב עובדיה שליט"א.
רש"י זה בעצם רבי שלמה יצחקי שזה אחד מגדולי הפרשנים של התנ"ך.
מה הבעיה עם החרדים??? יש ממש סטיגמה ענקית על החרדים. תראה, החרדים מאמינים שאנחנו עדיין בתקופה של גלות (עובדה שיש כל כך הרבה יהודים בחו"ל)ועדיין אנחנו לא בגאולה ולעומת זאת הדתיים לאומיים מאמינים שאנחנו כבר בגאולה ושאנחנו כבר לא בגלות וזה בעצם ההבדל בין החרדים לדתיים לאומיים. בקשר למצוות שזה נראה כאילו הם יותר מקפידים על המצוות אז זה ממש קטע עצוב, כולם צריכים לשמור את המצוות כמו שהחרדים שומרים, זה לא שהם מחמירים במצוות זה אנחנו שמחפפים בגלל זה הם נראים לך דוסים אבל בתכלס כל הדתיים צריכים להיות ככה ההבדל הוא רק בתפיסה בקשר לגלות ולגאולה. ובקשר לצבא החרדים לא רוצים ללכת לצבא כי זה מקום שיכול לקלקל אותם מבחינה דתית כי המצב בצבא מבחינה דתית ממש נמוך אבל בגלל זה פתחו ישיבות הסדר ונח"ל חרדי ויש עכשיו יותר פתיחות אצלם בקשר לצבא וגם מבחינתם זה שהם יושבים ולומדים תורה כל היום זאת תרומה (ותאמינו לי שזה לא קל). כמו במלחמה נגד עמלק היו את אלה שלמדו תורה והיו את אלה שנלחמו. צריך גם לוחמים וגם לימוד תורה בעם.
נערך לאחרונה על ידי michal; 04-01-2006 בשעה 00:08.
מיכל ענתה על הרבה ...(אני חולה עלייה ! חחחח :-* )
בקשר למה שאתה אמרת :
כנראה כנראה כנראה ...כלומר הקופים היותר גדולים הפכו לאנשים הקטנים יותר הפכו לקופים גדולים יותר וכו .
אני מביא הוכחות ואתה מביא השארות ... זה לא הולך ככה .. =\
למה דווקא הגדולים לאנשים ?
למה הקטנים לא התפתחו ?
איך זה שהם לא מתפתחים היום יותר ?
למה הפיל לא הפך לכלום ? הכלב ? איך זה גם המח התפתח ? =\
יכול להיות אחלה ויכוח =]
נ.ב
רש"י = רבי שלמה יצחקי זצוק"ל הוא אחד הפרשנים הגדולים ביותר של העם היהודי ..
כיום אין לנו ממש פרשנים ... אבל יש לנו את פוסק הדור הרב עובדיה יוסף שליט"א ועוד הרבה רבנים חכמים ... קשר לשאלה איך עדיין יש קופים אני חושב שזה כנירא תהליך גורר וכנירא הקוף של פעם לא היהי בידיוק כמו הקוןף של היום
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אני יודע שאתם מאד תיכעסו עליה
אבל הרבנים לא ממש מעניינים אותי מה שיש בתנך זה מה יש כל הרבנים האלה והחוקים שלהם
מצידי שיקמימו את החוקים שהם ממציאים לבד .. אני יודע תגידל י עכשיו לתת לך דוגמאות ותסביר לי למה זה ככה ...
בכל מקרה אני חייב לצאת לבצפר יום טוב לכם
אני גם חייב ללכת לבית ספר אבל אני אתן לך דוגמא קטנה ..
אתה אומר שאתה הולך רק על פי הכתוב ולא בעפ"ה
אם אתה רוצה לדעת הרבה מאוד ממה שאתה עושה זה מהתורה שבעפ"ה
דוגמא קטנה אני הולך ..
תפילין ... בתנ"ך רשום על התפילין ... אבל מי החליט שזה יהיה מרובע ?! מי החליט שזה יהיה בדיוק במקום הזה ביד ?!
הכל מהרבנים של הדורות הקודמים ..
שאני יחזור אני יגיב לך עוד ..
אחלה יום ;]
נכתב במקור על ידי michal
שיעשו מה שהם רוצים
שילמדו תורה כמה שהם רוצים
רק שלא יקחו לי את הכסף על העבודה הקשה שלי
הם מקבלים
7000
שקל בחודש
על לקרוא בתורה
שילכו פרו ורבו
(ולא הזכרתי כמה כסף הם מקבלים על הההשרצות שהם מביאים)
תירא ...
אני לא יכול לקבל דעה של אנשים שאני לא ממש מחבב אתה מבין אחי ?
לא בגלל שהם לומדים תורה אלה בגלל מה שהם מקבלים ובגלל ההשקפות שלהם
לצערי במציאות הקיימת אחוז האוכלוסיה הלא יהודית בארץ וקרוב לה הולך וגדל... אם לא נתרבה בקצב כמוהם (לא מדבר על קצב יותר מהיר כי הם שפנים חבל"ז) אנחנו נהיה מיעוט במדינה היהודית היחידה.נכתב במקור על ידי Las3r
אם אתה לא מקבל היבטיים דתיים אז אולי ההיבט האסטרטגי הזה יעזור לך
יום טוב
שלך, אלכס![]()
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Las3r אתה מבלבל את הביצים אתה יודע ?
מי אמר לך שהם מקבלים 7000 ?!!?!?!?
איזה שטויות אני מכיר הרבה מאוד אברכים ... שה' יברך אותם אמן !
הם מקבלים 1600 ש"ח מקסימום ואני מדבר על אברך מתמיד !
מאיפה הפלצת את ה7000 ? אולי איזה מוהל ... או שוחט או סופר סת"ם ... אבל אברך 7000 ?!?!?!
איזה שטויות ... ומי שאמר לך את זה לא ידוע כלום !
ואם אתה תעשה חשבון כמו של אלכס הם מצילים אותנו ...
שרק ירבו כאלה ... ושום דבר ממה שמגיע לך הם לוקחים לך ... כל מה שמגיע לך אתה תקבל הם מקבלים את מה שמגיע להם ..
אחלה יום ..
אוףףף שוב התחילו כל השטויות על כל הכסף שהחרדים מקבלים?!?!
קלטו הכל שקרים סטיגמות שקרים ושוב סטיגמות...!!!!
תיהיו בריאים תבררו קודם ותחשבו לפני שאתם אומרים משו במקום לעשות לעצמכם בושות....סבבה?!
אבי, חחחח אתה עונה פה על יותר שאלות ממני![]()
אז עזבי אותך כסף ,
זה שהם לא מתגייסים לצהל זה סיבה מספיק טובה בשבילי לא לחבב אותם .