קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] חברה שלי לא מדברת איתי בגלל דבר דפוק ביותר
    על ידי R0x0r בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-05-2011, 14:12
  2. חברה שלי בגדה בי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 13-12-2009, 20:58
  3. [עזרה] חבר שלי לא מדבר איתי [עצוב]
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 09-11-2009, 10:08
  4. [בעיה] כבר לא רואה את חבר שלי בגלל חברה שלו | 13
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 28-12-2008, 19:16
  5. [בעיה]חבר שלי חושב שאני מתחיל עם חברה שלו...
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 07-11-2008, 04:31
נושא נעול
עמוד 5 מתוך 5 << ראשון ... 345
מציג תוצאות 61 עד 74 מתוך 74

חברה של חבר שלי בגדה בו איתי - עמוד 5

משתמש ותיק
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    3
    נקודות
    0

רביד תראה מה אתה גורם לי לעשות לבטל את הדאבל שלי
    ציטוט נכתב במקור על ידי performer
    רון אני זוכר ת"גולש" הקטן הורדתם לי תכתף עם הגלשן שלי נכנסתם בי אבל חפיףף עבר....
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חזקק אחי אני מחכה שהגולש יכנס לראות

ציטוט נכתב במקור על ידי YaBoy
    אני במקומו?
    הייתי הורג אותך ובאמת..
    זה ממש לא במקום מה שעשית
    חרמן בטירוף לא חרמן
    לא היה במקום ב-כ-ל-ל..
    אתה ממש לא חבר שתדע.. ממש לא יפה.. אפילו שלא אוהב .. שיכור לא שיכור
    עדייןש ולט בעצמך.. וזה לא היה יפה בכלל .. וממשממש לא חברי היום 15:08
    אביאל כן?
    פשוט תקרא את כל התגובות פה יש תשובה לכל מה שרשמתה פה אבל תקרא ותבין ממש כל תגובה

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

אחי, פעם יצאתי לגן עם חברים.... כולם היו מסטולים חבל"ז הביאו אבסולוטים חופשי... זה היה לפני משו כמו 3/4 שנה, וואלה כבר לא זוכר מתי בידיוק, אבל לא משנה... קיצר הייתה שם איזה אחת בשם אולגה. קיצר אולגה הזאת השתכרה כמו שאני לא יודע מה... היא דיי כוסית... דוגמנית לשעבר. הרבה עברו עליה :\ חצי שכונה עברה עליה (אותי היא מגעילה... את הדוגמנות היא יכולה לדחוף לתוך הכוס ביחד עם ה 50 זיינים שעברו עליה).
    עכשיו, היא באה לחבר שלי והתחילה להתחבק איתו, הוא זרק אותה ממנו, כשהם ישבו על הספסל.
    היא באה לנשק אותו, והוא הוריד לה כזאת מצלצלת וצעק עליה יא זונה שרמוטה כל הגן קם, ואז פשוט עזב.

החבר שלה, שחבר שלה היה רק בשביל לזיין אותה... רק בשביל לזיין אותה לא הרגיש כלפיה כלום... עוד אחת שרצה לעבור עליה, ועבר... בשבילו זה לא היה אכפת בגרוש. הוא רוצה רק ת'זיון. אבל עדיין בין 2 החברים האלה, אפילו זה היה קו אדום.

אותו מצב מה שהיה לך, אבל האדם שהיה במקום שלך, הוריד לה כאפה חבל"ז בשיא העצבים, והתחיל לצעוק עליה ולהביש אותה מול כל האנשים שהיו שם... והיו הרבה.

אחרי איזה שבוע אני יודע שאולגה כבר עברה לחבר חדש.... החבר הקודם זיין אותה, כמו כל השאר. גם החבר החדש זיין אותה. גם ה 654 חברים שהיו לה מאז עד עכשיו. אבל הבן אדם הזה שהייתה לו הזדמנות, לא היה אחד מהם.

ומי שאמר כשהחרמנות עולה.... זין על זה. כל אחד ששותה יודע, תמידדדדדדדדדד יודע, שלא משנה כמה שאתה מסטול, יש חוקים שאתה בחיים לא תעבור. כפי שכמה שאתה שיכור אתה תמיד תדע איך לנשום, אם אתה חבר טוב, אתה תדע איך לא לדפוק חבר טוב.
    לא הגיל, לא כמות הזיונים ולא שום דבר לא משנה.

לא יצאת מניאק. לצאת מניאק זה להבריז לפגישה, לצאת מניאק זה לא להחזיר כסף בזמן. אתה יצאת מזדיין בתחת ולא מניאק, ובהחלט לא משו שאני יכול לקרוא לו חבר. הסטפן הזה או מה שמו הוא בן אדם דפוק אם הוא צוחק על זה, אבל שתדע, שאם זה בן אדם טיפה יותר חכם ועם טיפת רגש או אפילו אגו (לגעת בחברה.... זה כמו לגעת ברכוש.... זה פוגע באגו כשזה מול רבים גם...) היה משטיח לך את הפנים למדרכה.
    לא משנה מה, יצאת כלב, כי רק כלב לא חושב אלא עושה.
    למה ה' לוקח את הטובים ?

משתמש כבוד האוואטר של YaBoy
    שם פרטי
    אביאל
    לייקים
    3
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    עמי חייה !

קראתי
    היית שיכור והוא לא אוהב היא התנפלה עלייך
    אםם אתה חבר שלו לא הייתא מור לעשות את זה אפילו אם היית הכי מסטול בעולם.. ושהיא הכי חרמנית שרוצה זין.. ושהוא הכיש ונא אותה בעולם
    אבל יאמר לזכותך שסיפרת לו תאמת והיית ישר זה מעריך בך

למה כשאני מגיע הביתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת: "אתה מקסים, אתה נחמד, אבל אני לא אשב שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים ואחכה לאדון הלוחם שיבוא מסריח, מלוכלך ועייף. ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפני".

ועוד שבת עברה.

שואל כמה עוד?
    עד מתי?!

משתמש ותיק
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי DaRk GoD
    אחי, פעם יצאתי לגן עם חברים.... כולם היו מסטולים חבל"ז הביאו אבסולוטים חופשי... זה היה לפני משו כמו 3/4 שנה, וואלה כבר לא זוכר מתי בידיוק, אבל לא משנה... קיצר הייתה שם איזה אחת בשם אולגה. קיצר אולגה הזאת השתכרה כמו שאני לא יודע מה... היא דיי כוסית... דוגמנית לשעבר. הרבה עברו עליה :\ חצי שכונה עברה עליה (אותי היא מגעילה... את הדוגמנות היא יכולה לדחוף לתוך הכוס ביחד עם ה 50 זיינים שעברו עליה).
    עכשיו, היא באה לחבר שלי והתחילה להתחבק איתו, הוא זרק אותה ממנו, כשהם ישבו על הספסל.
    היא באה לנשק אותו, והוא הוריד לה כזאת מצלצלת וצעק עליה יא זונה שרמוטה כל הגן קם, ואז פשוט עזב.

החבר שלה, שחבר שלה היה רק בשביל לזיין אותה... רק בשביל לזיין אותה לא הרגיש כלפיה כלום... עוד אחת שרצה לעבור עליה, ועבר... בשבילו זה לא היה אכפת בגרוש. הוא רוצה רק ת'זיון. אבל עדיין בין 2 החברים האלה, אפילו זה היה קו אדום.

אותו מצב מה שהיה לך, אבל האדם שהיה במקום שלך, הוריד לה כאפה חבל"ז בשיא העצבים, והתחיל לצעוק עליה ולהביש אותה מול כל האנשים שהיו שם... והיו הרבה.

אחרי איזה שבוע אני יודע שאולגה כבר עברה לחבר חדש.... החבר הקודם זיין אותה, כמו כל השאר. גם החבר החדש זיין אותה. גם ה 654 חברים שהיו לה מאז עד עכשיו. אבל הבן אדם הזה שהייתה לו הזדמנות, לא היה אחד מהם.

ומי שאמר כשהחרמנות עולה.... זין על זה. כל אחד ששותה יודע, תמידדדדדדדדדד יודע, שלא משנה כמה שאתה מסטול, יש חוקים שאתה בחיים לא תעבור. כפי שכמה שאתה שיכור אתה תמיד תדע איך לנשום, אם אתה חבר טוב, אתה תדע איך לא לדפוק חבר טוב.
    לא הגיל, לא כמות הזיונים ולא שום דבר לא משנה.

לא יצאת מניאק. לצאת מניאק זה להבריז לפגישה, לצאת מניאק זה לא להחזיר כסף בזמן. אתה יצאת מזדיין בתחת ולא מניאק, ובהחלט לא משו שאני יכול לקרוא לו חבר. הסטפן הזה או מה שמו הוא בן אדם דפוק אם הוא צוחק על זה, אבל שתדע, שאם זה בן אדם טיפה יותר חכם ועם טיפת רגש או אפילו אגו (לגעת בחברה.... זה כמו לגעת ברכוש.... זה פוגע באגו כשזה מול רבים גם...) היה משטיח לך את הפנים למדרכה.
    לא משנה מה, יצאת כלב, כי רק כלב לא חושב אלא עושה.
    אבל ביקשתי ממנו סליחה ידעתי שעברתי את הגבולות לא ידעתי למה עשיתי את זה נמענעתי בהתחלה אמרתי לה שתירד מכל הקטע ואני לא רוצה לעשות את זה במיוחד שאני והוא חברים טובים מאוד והיא פשוט התחילה להמרח אני ממש לא רציתי לעשות את זה בחיים לא קרה לי ולא יקרה יש לי כבוד אליו כבוד ענק ואני יודע שאני אשם פה

The 0ne
    אורח

חחחח הוא סתם עובד עליכם ....ממציא סיפורים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

יש דברים שסולחים עליהם כי זה לא נורא.
    חבר שלי שעושה לי את זה... לא קיים בשבילי לא משנה מה התירוץ שלו וכמה שהוא מצטער.
    האיסור: אל תנאף, בא באותו מקום כמו אל תרצח.

זה אמור להיות ברור מאליו. כפי שאתה לא תרצח כשאתה שיכור אפילו אם משדלים אותך לעשות כך, אז גם לא בוגדים.

זה שאתה חרא של חבר, ואתה מוציא ת'אשכול הזה בשביל מה אני לא יודע.... אני לא רואה חרטה גדולה כפי שאמורה להיות לבן אדם כזה.
    זה שחבר שלך סלח זה כבר משו אחר, אבל אני במקומך הייתי מחביא ת'ראש עמוק עמוק בקרקע ונורא מתבייש בעצמי, וזה במילים יפות ונחמדות מאודדדדדדדדדדדדדדד.
    למה ה' לוקח את הטובים ?

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

בואנה אלכס
    הבאת לו את הייבוש של החיים
    לא כואבת לך היד מלרשום כ"כ הרבה?
    כל מקרה
    בכל מקרה
    ראסמי יצאת חרא חבר..
    או כמו שאלכס אמר יצאת מזדיין בתחת
    =\
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

שטויות רון אל תקשיב להם

משתמש ותיק
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי DaRk GoD
    יש דברים שסולחים עליהם כי זה לא נורא.
    חבר שלי שעושה לי את זה... לא קיים בשבילי לא משנה מה התירוץ שלו וכמה שהוא מצטער.
    האיסור: אל תנאף, בא באותו מקום כמו אל תרצח.

זה אמור להיות ברור מאליו. כפי שאתה לא תרצח כשאתה שיכור אפילו אם משדלים אותך לעשות כך, אז גם לא בוגדים.

זה שאתה חרא של חבר, ואתה מוציא ת'אשכול הזה בשביל מה אני לא יודע.... אני לא רואה חרטה גדולה כפי שאמורה להיות לבן אדם כזה.
    זה שחבר שלך סלח זה כבר משו אחר, אבל אני במקומך הייתי מחביא ת'ראש עמוק עמוק בקרקע ונורא מתבייש בעצמי, וזה במילים יפות ונחמדות מאודדדדדדדדדדדדדדד.
    הוא לא אהב אותה במילא

איתי
    אני לא מקשיב להם חבר שלי סלח לי היה מקרה לא נעים עבר מה כל הסיפור

משתמש כבוד
    שם פרטי
    רביד
    לייקים
    0
    נקודות
    1,059
    משפט מחץ
    "אל תאמין למראה עיניך - כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד"

אלכס אני אוהב אותך אחי... הנה אחד שמבין ללבי...

רון.... בוא ניתן לך עוד 3 שנים ככה... תצבור קצת נסיון... תראה כמה באמת חשובים החברים... אבל מצד שני תראה כמה אתה אוהב בחורה... תעריך קשר, תעריך חברים... תשבור ת'ראש בהתנגשות ביניהם.... תחווה את זה על בשרך... לא החרטא של עכשיו "אה, לא הבאת לי מהקולה, סבבה, אל דבר איתי"... לא שטויות כאלה... כשזה יגיע ללזרוק בחורה מהמיטה בשביל חבר טוב, שזה יגיע ללהפסיד אירוע חשוב בשביל החברה, בשביל בחורה... כשזה יגיע לוותר על העקרונות הכי חשובים לך בחיים בשביל החבר שלך, או בשביל הבחורה שלך... אז נראה...

אני מניאק אם אפילו תחבק חברה של חבר שלך, גם אם תהיה אחרי 4 בקבוקי אבסנט 85 :/
    ואתה יודע מה, אני מניאק אם לא תזיין חבר שך מכות אם הוא רק יעז להתקרב לחברה שלך...

לא מאשים אותך עכשיו... אבל אפשר לקחת את מה שאני ואלכס אומרים כאילו אל מחוץ למקרה הספציפי הזה... לדיון כללי... זה נכון :/

....

גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!

לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
    לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.

משתמש באטרף האוואטר של DoR TnT
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    1
    נקודות
    5,540

רון מי זה!?

משתמש ותיק
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי DoR TnT
    רון מי זה!?
    ירדן מרגר

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

ציטוט נכתב במקור על ידי ron4ever
    הוא לא אהב אותה במילא

איתי
    אני לא מקשיב להם חבר שלי סלח לי היה מקרה לא נעים עבר מה כל הסיפור
    רון עכשיו בדוגרי אני אומר לך אם אתה לא מרגיש שום הבדל בהתנהגות של כל החברים שלך אין לך מה לפחד ושים זין על כל מה שאמרו פה כי זה לא קשור אליך אתה עדין קטן... אבל פעם הבאה יקרא דבר כזה אל תתפתה כי אז יצא לך שם מסריח ו-"טוב שם טוב משמן טוב" לא יודע מה קשור אבל לא חשוב.. הכי חשוב שאין לך מימה לפחד

משתמש ותיק
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי itay
    רון עכשיו בדוגרי אני אומר לך אם אתה לא מרגיש שום הבדל בהתנהגות של כל החברים שלך אין לך מה לפחד ושים זין על כל מה שאמרו פה כי זה לא קשור אליך אתה עדין קטן... אבל פעם הבאה יקרא דבר כזה אל תתפתה כי אז יצא לך שם מסריח ו-"טוב שם טוב משמן טוב" לא יודע מה קשור אבל לא חשוב.. הכי חשוב שאין לך מימה לפחד
    אני לא מפחד חבר שלי סלח לי ד"א לא קוראים לו סטפן פשוט אחר כך היו מזיינים לא פה בשכל דודים וכל מיני אז בשבביל דור אני ייתוודה וזה ירדן :|||
    ואני לא מתפדח הוא חבר טוב שלי וזה בינינו כל העניין והוא סלח לי והכל עבד
    אני אוהב פיתה עם חומוס
    אני אוהב פיתה עם חומוס
    אני אוהב פיתה עם חומוס

ד"א כל מי שיכל שינעל פה מיצינו את הקטע אני חושב

נושא נעול
עמוד 5 מתוך 5 << ראשון ... 345

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,506 | הודעות: 8,174,093 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect