מי שמרביץ לשוטר ולא נותן לו לעבור יזוז משם בכוח
מה חשבת שתבוא תשפוך על שוטר חומצה ויגידו לך בוא חמודי רד מהגג ניקח אותך לכלא?
מי שמרביץ לשוטר ולא נותן לו לעבור יזוז משם בכוח
מה חשבת שתבוא תשפוך על שוטר חומצה ויגידו לך בוא חמודי רד מהגג ניקח אותך לכלא?
|
|
תוכיח לי שזה חומצה
הרי אתה היית שם ולא אני
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
למה בכלל נשארתם שם מה חשבת שזה יעזור? נתנו לכם זמן להתפנות וסתם בשביל להתפרע נשארתם שם אני לא חושב שיש בנאדם מספיק טיפש שחשב שזה באמת יפסיק את הפינוי אם הם ישארו שם
אני עמדתי
עמדתי וצילמתי
לא נלחמתי לא הרמתי יד על שוטר
להגיד לך אתה אמת?
רובנו לא הרמנו
ההוריםש לי יצאו לפני
אני נשארתי
הייתה לי עבודה
אני לא מצטער על רגע אחד שנשארתי שם,לא על שניה
זה חבל ארץ שכנראה לעולם לא נחזור אליו
אני מרוצה מכל שניה שהייתי שם ומוכן להקריב מעצמי המון כדי לחזור
לא חשבתי לרגע שלא יהיה פינוי
אני ריאלי
אבל רציתי להפרד
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אוווי אוווי בוא נבכה כולנו שמישו חטף מים ממיתנחל בפינוי?? מה קרה קצת מים אני מוכנה שישפריצו עליי מים בחום כזה...לא שאני בעד זה כן? אבל אני רק רוצה להראות שאתם מנפחים כל דבר קטן לכדור פורח!נמאס כבר מכל הקטע הזה !זה שהעיפו על המיתנחלים מים וכיסחו להם ת'צורה זה בסדר אבל מה שהמיתנחלים עשו זה גרוע....זה משגע אותי הדבר הזה!!!נכתב במקור על ידי Haviv
על האדואלגיה שלי הייתי מוכנה גם לאבד ת'עבודה. אם בעבודה לא מכבדים אותי ואת הדעה שלי אז אני לא אעבוד שם בכלל.....שוטר עושה את הדבר הזה מהתנדבות וזה בדוק...לך תשאל כל שוטר כמה נתנו לו על זה שהוא הלך ופינה בגוש קטיף סבבה?
אני לא מצדיקה ת'אלימות הזאת בכלל וזה כואב לי שזה מה שלך שם אבל אתה יודע מה מעצבן?? שאתם באים ומתחילים לקלל פה את המיתנחלים ואת כל אלה שהיו שם ולא מבינים את הצד שלהם.אני לא בדעה בכלל בכלל לבוא ולהרביץ לחייל או למתנחל צריך שיהיה בינינו שלום קודם מבפנים...
אתה מבין מה הבעיה שלכם?נכתב במקור על ידי Jack D.
אתם חושביםש אין חוק
החוק אמר להתפנות לפני התאריך הזה
אתם לא הייתם צריכים להיות שם
גם לי בא לגנוב עכשיו 900000000 שקל מהבנק זה אומר שמותר לי?
אה
גם אגב
היה לי אישור מהאוגדונר להכנס
אתה יודע מה זה נכון?
או שלא שמעו על זה בצפון תל אביב
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אההה והגירוש מאוד חוקי???? חוקי המדינה הם דמוקרטיה נכון? יש פה בארץ הזאת המון דמוקרטיה לפי מה שאני רואה...נכתב במקור על ידי mayhem
זה שבנאדם אומר לפני בחירות שהוא לא יפנה אותם משם ואז הם בוחרים בו ואחרי שנה הוא אומר שהוא יפנה אותם זה בסדר?? לפטר שרים כדי להעביר את הצעת החוק זה בסדר?? לומר שהוא יקשיב למה שמיתפקדי הליכוד יצביעו ובסוף לא לעשות את זה, זה בסדר נכון?? אבל מה שהמיתנחלים עושים זה כבר לא חוקי....
כמובן שלא
מתנחלים הם אנשים מלוכלכים
לא שייכים לעם
שונים עם 4 ידיים ראש גדול ואף ארוך
מוכר לכם?
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
לא קראתי תתגובות
רק שתדעו, מי שנוגע ביואב חבל עליו
לחסום כבישים זה חוקי? להרביץ לשוטר זה חוקי? למצוץ כספים מהמדינה בשביל אידיאולוגיות מושתנות? ומה עם לערב את הילדים שלכם ואת התינוקות בכל הדברים האלה? זה גם חוקי?נכתב במקור על ידי michal
צודקת. לא צריך לבחור בו (לא שיש כבר אפשרות כזאת..)נכתב במקור על ידי michal
ובקשר לחלק שהדגשתי.. זה כן חוקי, זה עבר בכנסת (או לא יודע מה.. אני לא מבין בנושא) אבל זה חוקי היה.
רא שהממשלה[המנוח?] שאתם כל כך אוהבים העצים את האדיאולוגיה הזו או ז הוציא אותך משםנכתב במקור על ידי mayhem
לא תרגיש נבגד?
אני חייב לצין שכמעט 99 אחוז מאנשי הגוש לא נגעו בשוטר/חייל אלא היו אלו האנשים שבאו לחזק
לערב את התינוקות שלנו בכל דבר?
באמת? הממ זה מעניין
למצוץ כספים מהמדינה זה דבר שלמדתם לא יודע מאיפה ושהוא מתבסס על כלום
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
וזה שנהגי המוניות עשו שביתה וחסמו כבישים זה לא נורא כי הם לא מיתנחלים אבל שהמיתנחלים עושים חסימת כבישים זה כבר אסור, תראו אני לא אוהבת את כל הקטע הזה עם החסימות כבישים אבל תראו גם את הצד שלהם.נכתב במקור על ידי mayhem
כל מה שהולך פה והדיעות פה זה לא קשור לפולטיקה ל]י מה שאני רואה זה רק לשינאה כלפיהם וזה מה שמעצבן...
היו מספר סיפורים על משפחה אחת או שתיים שגרות על איזה גבעה וגדוד צה"ל שלם הגן עליהם.נכתב במקור על ידי Jack D.
תשמע, זה עובדה... גדוד אני לא יודע בדיוק כמה אבל זה מספר גדול של חיילים + כל הציוד הנדרש. וזה תקציב.
התקציב של צה"ל בא ממשרד הבטחון, התקציב למשרד הביטחון בה מהמיסים של כל המדינה.
אז אם אותה משפחה הייתה משלמת לכל הגדוד אני לא חושב שמישהו היה מוציא מילה על זה.
ואני בטוח שיש עוד כמה סיפורים דומים...