UnderTakerWWE
מסכים איתך אין לי משהו אישי נגד אוזי אבל בהחלט יש אפליה בין הדרגות..
UnderTakerWWE
מסכים איתך אין לי משהו אישי נגד אוזי אבל בהחלט יש אפליה בין הדרגות..
|
|
חחח מה הקשר יא יצור...ישר מכות איתךנכתב במקור על ידי tip tip
אממ, כמו שאמרו קודם, תתחילו להזיז את המפקחים שלכם כי ממש הם לא עושים כלום חוץ מלחלק אזהרות...לא דואגים לפורומים שעליהם הם צריכים לדאוג...כמובן שאני לא מדבר על כולם
ואם צריך למרות שזה לא נעים אבל צריך לעשות מה שנכון לפורום, ואם זה אומר להוריד מנהל ראשי או מפקח או כל מישו בעל תפקיד באתר הזה, אז תעשו את זה. לעשות מה שנכון לפורופ ולא למען החברים שלכם
אחיי אני לא בטוח אולי לא ראיתי נכון...יכול להיות שהיית מנהל?כי אני זוכר אותך בירוקנכתב במקור על ידי ~HaIm69~
ויש אפליה...שתי ילדים מקללים ואחד מפקח ונגיד שהמפקח התחיל-את מי יעיפו?תמשתמש הרגיל...לא משנה אם הוא וותיק משקיע תנשמה בפורום עדיין יעיפו אותו...
חבל שאף אחד לא מתייחס לאשכול שכתבתי והשקעתי בו למרות שאמרתם שתתיחסו
http://www.atraf-f.net/showthread.php?t=145436
חנות יהיה באמת דבר טוב בפורום,
צריך אנשים שיביאו יותר מקורות להורדות וכו'..
תפתחו את קהילת המעצבים לקהל הרחב ויותר אחראים על הקטגורייה שיהיו כמה בוחנים בו זמנית.
תפתחו עוד קהילה כמו תכנתים או משהו דומה שזה יהיה גם חזק לפי דעתי גכי יש פה פוטנציאל בפורום אתם יכולים לראות בכל זמן נתון מינימום 100 אנשים מחוברים אז אפשר להפוך את אטרף לפורום חזק ביותר,אם היה לי יותר כוח בהנהלה אני כמעט בטוח שהייתי עושה שינויים משמעותיים וביא לפריחה של הפורום,ככה אני חושב ומוכן גם לנסות אם תרצו.
Ran יכול להגיד לך שאתה יכול לסמוך עליי (אני מדבר אל הבעלים).
וזהו בעיקר זה כל מה שיש להגיד על אטרף
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
מפריע שהפורום נהיה בית זונות וחצי מנהלים כאן מגעילים,לא כמו של הפעם,חצי כאן נהיו דוחים תופסי פוזות ונשבר זין
The Hibachi!
Gilbert Arenas - #0 Shoting Gurd
"כי כולם אמרו שהוא יהיה 0"
Agent Zero Elite BackCourt Unit - We Fear No One!
Ballin Till We Fall...
הוצאת לי תמילים מהפה!!! , לא ולעוד מלא אנשים מהפורום !!נכתב במקור על ידי Asaf93
על איזה שטויות אתם בוכים נו באמת..
דבר ראשון הנהלה גבוהה (ראשיים ומעלה) אלו אנשים שקרעו את התחת והשקיעו הרבה עד שהגיעו לתפקיד הנוכחי, ועכשיו שהם שם. הם משקיעים מאחורי הקלעים, דברים שאתם לא רואים ולא יודעים, אז זה לא אומר שהראשים מגרבצים כל היום בפורום.
ככה זה.. תמיד בתפקידים הגבוהים יותר התפקידים הופכים ליותר טכניים.
מנהלים שעושים לכם בעיות, רעים איתכם, קשוחים איתכם ומה שלא יהיה תלוננו במשוב, תלוננו למפקח לא עוזר? תפנו למנהל ראשי בפרטי.
מעצבים - זה פשוט לדבר אבל זה לא שאפשר להוסיף מוד והופ יש לנו מעצבים, זה צורך אנשים שיביאו אנשים ושאותם מעצבים ירצו לבוא לכאן ולהשקיע. זה לא פשוט. וההנהלה לא עושה קסמים, אז גם המשתמשים יכולים לעזור.
עוזב אותך עיצוב ,עיצוב בזין שלי.
לא מדבר על הראשים מדבר על ההנהלה שמתחתיהם
The Hibachi!
Ballin Till We Fall...
המפקחים?
אזרחות ממממ דבר טוב
לדבר כמו קקה זה לא מה שישפר את המצב,נכתב במקור על ידי Asaf93
למרות שלא נעים תגיד שמות ואני בטוח שהמנהלים יטפלו בזה כמו שצריך (אולי גם אני בינהם לא יודע ..)
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
Ozzy נתן לי אזהרות כי הוא קילל אותי רודם ואז אני קיללתי אותו...ואז כתבתי על זה במשוב והוא נעל לי את האשכול !!!נכתב במקור על ידי MaroKo6
נו מה יש לכם לומר על זה?
איזה טמבל אחד עושה עלי פוזות בפורום מוזיקה ביקשתי שיר שאני לא יודע תשם שלו ואם הוא יכול
שהוא יסדר לי אותו והוא בא ואומר פעםן הבאה אזהרה.
שידבר יפה ברור אני בין הותקים כבר בפורום עזבו תקטע של כבוד שלא יבואו כל מיני אפסים וישתלטו על הפורום לרעה.
חוץ מזה רוב הפקחים והראשים כאן מכירים אותי מזממן ויודעים שאני לא עשוה באלגן אלא אם כן זה מוצדק.
ויש כאן כמה חברה שבאמת צריך לשבח אותם. לא כמו כמה חברה שצריך להעיף.
אז הוא דופק לי עוד אזהרה הוא חושב שהוא הולך להשעות אותי LOL שיסתום תפה וישחזור לפורום שלו.
הפורום הפך להיות פורום של ילדי פורום מסריחים ולא פורום על רמה עם קהילה ברמה גבוה מה שהיה פעם
The Hibachi!
Ballin Till We Fall...
ההנהלה הגבוהה שמה זין על תלונות !!!נכתב במקור על ידי MaroKo6
שני את מדברת שטויות..זה לא נכון הם עוזרים באמת בכל תלונה..ואם את רוצה הוכחה לכי למשובנכתב במקור על ידי Beauty_Angel
כה אחי פעם הייתי מנהל וירדתי ביגגל שלא כיף לנהל פה..נכתב במקור על ידי UnderTakerWWE
עם אתה רוצה עוד פרטים תחפש בדיבורים נושא על הפרישה שלי..