חח אצלנו הכלל נשמההה
חדרים נשמוותתת
היה כיף
|
|
שמע רגע מר "הבוס" אל תפתח עליי את הפה שלך בצורה לא יפה כדי שאני לא יפתח לך את התחת!! הבנת!?
י'חבורה של זונות...אני רוצה לראות שתבואו ותראו את הכיתות ט' שלנו י'מתחנגלים...
אתם תחטפו מכות בכלל בלי לדבר י'חבורה של מקבלים בתחתתת!!!
אנחנו כיתות ח' והשתקנו אותכם ואני מוכן להתערב שאני לבד יכול לזיין לפחות 2 או 3 מאלה שהיו שם איך אני!?
אצלנו בחדרים היה גועל נפש אחי אכלתם שם בוקר? אצלנו היה גועל נפש נראה לי מישהו הקיא את מה שהוא אכל חחחחח
אבל היה צחוקים שיחקנו כדורגל על הדשא בבוקר עבר איזה מנאייק עם המגפון העיר את כולם באיזה 7 בבוקר
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
נראה לי אתם לא מדברים על אותו מכות
tip tip באיזה נחל הייתם שהיה את המכות?
אחי זה אותו מקום נחל העמוד המים קרים אחו שרמוטה אה? אבל היה אחד אצלכם גבר אחו שרמוטה הביא לחבר שלי גרעינים וזה ישב עשה צחוקים
12p גאה להיות שייך
מה קרה פתאום אף אחד לא עונה על התגובה שלי...!?..
אתם רואים שוב פעם אנחנו משתיקים אותכם!!!
דין אחי ראית עוד פעם הם שותקים כמו זונותת!!!
מה הקשר בעיוץ עכשיו ואין לי אי סי ולי לא אמרו שמישהו קיבל אבן לראש וגם לא ראיתי שרדפו אחרינו אז לא יודע על מה אתם מדבריםנכתב במקור על ידי De@n
12p גאה להיות שייך
איזה זיון שכל אף אחד לא קיבל אבן לראש תאמין לי הייתם מקבלים את המכות והשם שאמרת לא מזכיר שום דבר ואל תתפוס פוזה אתה לא לוקח 3 ידלים תאמין לי אתה פותח את הפה יותר מדיי אם המורות לא היו מפרידות הייתם מקבלים את המכות של החיים ואני בטוח שאתה מהמפקירים שבינכם שהלכו אחורה
העיקר נהנת
"הבוס"
אני לא ראיתי אותך ולא אתה אותי....אבל אני לא הומו פחדן כמוך ואני מזמין אותך אחד על אחד למרות שאתה גדול ממני...
יש לך ביצים!?...אז תצא איתי...
ודרך אגב אני הייתי למעלה עם ידידה שלי (לדין-לידיה הכוסיתתת..חחח =]]) ואיך שאמרו לי מכות רצתי וכמעט עליתי לכם שם על כולם י'זונותתת!!...יש לכם מזל שהמורה שלי לספורט תפס אותי... ה' עזר לכם הפעם ובגדול..