מה שמצחיק פה זה הכותרת שלו
''לי יש ולכם אין P: נה נה בננה''
כאילו שאנחנו מתים להיות מגניבים כמוהו ולעשן..
מה שמצחיק פה זה הכותרת שלו
''לי יש ולכם אין P: נה נה בננה''
כאילו שאנחנו מתים להיות מגניבים כמוהו ולעשן..
נערך לאחרונה על ידי נטלי; 08-09-2006 בשעה 21:04.
|
|
רוני רוצה להתערב שאני במילה אחת תופס מספיק אנשים מג'סי ומבן גוריון ורמלה תאמין לי כפרה עליך זה לטובתך אח שלי..
וראסמי אחי ראית אותי ממש בקטנה כמו שאני לא מכיר אותך אחי אתה לא מכיר אותי.. זה סתם ליישר את ההדורים
אתה יודע שאתה חבר, ואתה ילד אחלה, גבר ראסמי מילה שכן, אבל אני כועס עליך כי אמרת שתפסיק באותו יום עוד שאמרת על זה רציתי לריב איתך על זה סתם בשביל שתקלוט כמה שזה דופק את החיים
שתדע אחי אתה לא מתבייש אם אתה לוקח את זה מילה שלי, תעשה לעצמך טובה ושכח מזה להיום חאלס בלאגן כפרה עליך רוני , אתה יודע ככה שאם אני רואה אותך מעשן את זה גם אם יקפצו עלי 20 איש אני לא נותן לך לעשן מצידי כולי פנסים חורים בפנים הכל ואני ימצא ת'דרך לא לתת לך..
אתה רוצה לפתח גוף ואתה לא מפבין שאתה הורס אותו כן זה פוגע בבניית שרירים, מילה שזה פוגע.
אתה שוכח הרבה דברים חשובים שאתה לוקח את זה אתה יכול לקחת ובטעות להדרס או ש2 חברים יקחו יאכלו סרטים ויפוצצו אחד ת'שני וכבר ראיתי מקרה כזה ש2 התמסטלו אחושרמוטה ודקרו אחד ת'שני בחולון..
חבל אחי ראסמי שחבל .. נמאס לי להגי' כבר ת'מילה חבל זה מילה רק לטובתך, ואני יוריד לך את האזהרה..
בטח יא גזורה לכם אין ולי יש ..לי הולך להיות היום ערב קטלני...ורק אני ואריאל בארסה הזה מהפורום יודעים למה =] הא וגם אחת מהכתה שלי =]יהיה לנו ערב לפנים
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
אור כפרה עלייך אתה יודע שאני אוהב אותך וחס וגראס לא זילזלתי באנשים שאתה יכול להביא ואתה חבר שלי ובחיים אני לא יביא עלייך אנשים אתה יודע את זה..מה אני בא להגיד לך אחי אני עושה פעם ב ממש אבל פעם ב...תראה בחופש הייתי עושה יותר עכשיו הפחתתי פעם בשבוע שבוע הבא לא בדוק אני יצא כי יש יומהולדת לסבתא שלי אז עוד שבוע שאני לא יעשן ותראה אני מעשן ממש קצת שתיהיה בעיניין אחי..
מתישהו זה כבר מפסיק לרגש אותך ואז אתה עובר לדברים יותר ''כבדים''
אז תדעי שלא אם אני כבר שנה ויותר מחצי בזה ולא עברתי..ולא מרגש אותי הסאטלה כי תאכלס אני יכול לקבל אותה גם מוודקה\גז מציתים\מזגנים..אבל כל הקטע זה העישון עצמו התהליך הכנת הקססה המכשיר החור הכל ככה תיושב אתה חבר ועוד 2 בחורות או מעשנים ככה איזה ג'וינט טוב מעבירים מאחד לשני או מכשיר כל אחד מפיל ראש מעביר לשני תיודע איזה כיף זה אתם יודעים מה זה כיף בכלל?בחורה שבסטלה ממכשיר פעם יצא לכם לפגוש אתם יודעים מה קרה פעם אחרונה שהייתי עם בחורהה שעשתה מכשיר?עדיף שלא תדעונכתב במקור על ידי נטלי
שמע אחי אני לא הולך להגיד לך מה זה עושה ומה זה ישפיע עליך כי אני בטוח שאתה יודע ואני לא הולך להגיד לך לא לעשות את זה אבל רק שתדע אני היכרתי ילדים שנגעו בחרא הזה
ותשמע החיים שלהם הפכו לזבל!
אין להם חיים לא לימודים לא צבא הם כל היום לא בבית ספר הם עכשיו בגמילות!!
שתבין הם גם התחילו ככה, הם חיו בסרט שהם לא יתמכרו אבל זה תפס אותם.
אני לא בטוח שזה גם יקרה לך אבל תחשוב קצת אחי, זה לטובתך ולטובת האנשים שאוהבים אותך והחברים שלך.
-תחשוב על זה-
יגמורים מה אתם לא מבינים שאני לא מכור?בונא אתם יודעים באיזה כתה הייתי שנה שעברה..?הייתי בעיוני פיזיקאלי שנקראת אחת הכיתות היותר חכמות של הביצפר הוצאתי 95 בהיסטוריה ו92 בלשון..
וכושר?תאמינו לי שאני פה בכושר באנזונה 2000 מטר ב 6.52 טוב? ...
וגם תאמינו לי אני מרים פה במכון אולי חוץ מאור שהוא ממש רציני בזה והכל אני מרים פה יותר מהרוב..
יאללה רוני כפרה עליך תזהר היום
שמור על עצמך כפרה
ואני על הפלא עוד מעט יוצאים כבר.. אם ת'צריך משהו תעשה שיחה
פיי אור אני יודע שפה בבן גוריון יש עבריינים וזה.. אבל לך תשווה בין בן גוריון לג'סי כהן חחחח
ואחי אתה רציני כאילו עד עכשיו העישון לא פגע לך באימונים\כושר לא כלום?
Bring the Violence-
חחחחחחחחחחחחחחחח אור אחי לאן הגעת...ג'סי כהן פייייייי
שמע רוני אחי תהנה היום אבל אל תעשה שטויות...תהנה עם ת'יודע מי :].
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
"אני לא מכור", "זה מפיג את הלחץ", "אני מושך רק פעם בשבוע", "אני מעשן בשביל הכייף", "זה מגניב מאוד", "אני יודע להציב גבולות", "פעם ראשונה אני הבאתי את זה לחבר'ה".
כל המשפטים הנכונים אה.
תשמעו גם אני גרתי בג'סי כהן חחח עד כתה ג' חחח קיצר..
בואו תבינו עכשיו אני ניפתח בפניכם ראסמי כי אני יודע שאפחד פה לא יכול להלשין כי אני לא מכיר אותכם בכלל..אנחנו מדברים פה כולה חשיש אני יוצא עם גג אזהרה ..דוד שלי יש קשרים במשטרה..
זה כולה חשיש ואין אני לא מיתמכר
תשמעו שבוע ליפני תחילת הלימודים הלכנו למסיבה מסיבה אחרונה של החופש..אני רציתי ממש להידלק ליפני המסיבה לבוא דלוק רצח להנות עד הסוף...הלכתי ישבתי עם הגדולים של השכונה...הסנפנו כל אחד חצי אקסטה..תבינו שכזאת סאטלה לא תקבלו בחיים הסאטלה הכי חזקה שבחיים הייתה לי יותר מגז מזגנים..אבל מה הקטע לא אהבתי את זה כאילו זה הסאטלה הכי חזקה שיש אבל לא כיפי כל התהליך של העישון את זה אני אוהב מבינים?..
ואור סבב מותק אני גם על הפלא אם יש משו' דבר איתי יש לי עליי קפיץ אם צריך איזה משו' ואנחנו היום עם הגדולים ממש של השכונה אז אם יש משו' תקשר יש מכוניות גם היום =]
אבל רק עד 1...אחרי זה אני עם בחורה אז אני לא יבוא איתה לעזור חחח
נערך לאחרונה על ידי בוני; 08-09-2006 בשעה 21:34.