|
|
דרך אגב,
כבר עכשיו יש לנו שרת ובקרוב יתווספו עוד.
ויש כמה משתמשים שכבר פנו אליי באיסיקיו ויש להם רצון מדהים לעזור,ויש כבר אנשים שמעלים דברים [אני אור ועוד הרבה אנשים]
אז הענינים מתחילים להתקדם,כל האוכלי מגפיים למינהם,תתכוננו
חחחחחחחחחחאני גם ילעס
ולא התכוונתי שהקבוצה לא תצליח .. אני חושב ומקווה שהיא תצליח.
אבל אני לא מאמין לזה שתפרצו משחקים , יש גבול .
אני גם חושב שלא תצליחו לפרוץ משחקים, אבל כפי שאני מכיר את המושג שנקרא "הקומבינה הישראלית" אז אנשים יעלו דברים שבכלל הורידו אותם ממקור אחר ויקחו את הקרדיט לעצמם וגם יגידו שפרצו בעצמם.
נערך לאחרונה על ידי Medvednic; 13-01-2007 בשעה 20:35.
GL & HF
psycho הייתי עושה את כל המאמצים להשתיק פה את כולם
עזוב אותך אל תענה להם כשהם יראו שזה מצליח אחרי זה תצחק עליהם
או משה שנקרא
צוחק מי שצוחק אחרון
גם אם זה לא ילך למה להיות ישר שלילים ולומר כן זה ילך אני גם רוצה לעזור כי כמה שיותר ככה הקהילה תתרום יותר ובסופו של דבר תקבלו יותר כי כמה שיותר הרבה יותר דברים יצאו , הרבה משתמשים מבחוץ יבואו כי יראו שיש עסק עם רציניים ואתם רק תרוויחו מזה ולא אנחנו.
שיהיה בהצלחה,
יום טוב.
הערה,אני מנהל את הקבוצה הזו ביחד עם גיא ובשיתוף עם אור...אתם מוזמנים להגיש מועמדות גם בפניי.
הכנתי כבר חמישה סרטים עם קרדיט לי ולקבוצה..מוכנים להעלאה..אנו מסדרים כמה דברים ובימים הקרובים ההורדות יתחילו לזרום אליכם.
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
חחח
גיא , לא נראה לי שתצליחו לפרוץ משחקים
משה , קצת ידע באסמבלי זה ממש לא יספיק
ואם נראה לכם שזה רק שאלה של זמן...אז לא נראה לי, ההגנות של המשחקים משתפרות מרגע לרגע, זה לא כ"כ פשוט לפרוץ משחקים
לא נראה לי שיש אנשים בפורום שיודעים לפרוץ תוכנות, אז משחקים...וותרו על הרעיון...
נכנסתי...
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
לא ממש הבנתי מזה הפרוייקט הזה אבל שיהיה בהצלחה
למה לדעתי הקבוצה תתקל בקשיים להצליח:
עזבו את הקטע של לפרוץ דברים וכו, אני מדבר על מהירויות ההעלאה שיש לנו בארץ, לדוגמא קח מדינה שיש שם אינטרנט מהיר, כמה אנשים שיש להם יכולות של העלאה מהירה וקשרים לספקים של warez (תכנים פיראטיים) פותחים קהילה של שיתוף (לדוגמא TL) ומאפשרים לאחרים להגדיל אותה ולקחת בה חלק חוץ מלהוריד דברים ויש תופעה של קהילות (גם גדולות וקטנות) אם יש להם יכולות וקשרים אז הם מעלים דברים ונותנים לאנשים להוריד מהם.
אנשים בחו"ל שרוצים להוריד דברים כמו בני אדם מצטרפים לקהילות כאלו או שמוצאים מקורות טובים שקבוצות של אנשים סיפקו (FTP, HTTP וכו...)
מה שמונע מכאלה דברים להתחיל להיות בישראל זה בעיקר מהירות העלאה וחוסר מוטיבציה, כולנו יודעים טוב מאד שאנחנו תלויים במוקורות מחו"ל ובלעדיהם אנחנו לא נוכל להוריד כמו בני אדם.
הקבוצה שאתם רוצים לפתוח היא נסיון יפה אבל זה יתקל בקושי הכי גדול שזה בעצם מהירויות ההעלאה הנמוכות שלנו בארץ.
אתה מדבר פה על מהירויות שיש בארץ ובלה בלה בלה,הרבה דיבורים אבל אין לך שום בסיס לדיבורים שלך.
מישהו אמר לך שאנחנו לא מעלים דרך טרמינל?
ואת הקשיים תשאיר לי - אתה תעזור במה שאתה יכול.
במקום לתת לי את הסיבות למה הקבוצה לא תצליח,תנסו למצוא את הסיבות למה הקבוצה כן תצליח ולנסות להגיע להצלחה ביחד איתנו..