ציפיתי בעקרון לדרבי חם יותר אבוקות אצל אולטראס הפועל אבל לפי מה שהבנתי רוב הסמויים היו דווקא ביציע של הפועל...חחח חבל שהצהבת לא קיבלה בראש
ציפיתי בעקרון לדרבי חם יותר אבוקות אצל אולטראס הפועל אבל לפי מה שהבנתי רוב הסמויים היו דווקא ביציע של הפועל...חחח חבל שהצהבת לא קיבלה בראש
בליבי כבר נחרט שמכבי חיפה היא האחת
|
|
פחחח אוהדי צהבת לא מרביצים לילדים הצחקת אותי עכשיו זה הדבר הכי אופייני להם ללכת חבורום של 20 לתפוס בנאדם אחד לא משנה אישה או גבר ילדה או מבוגר עם צעיף אדום או לא חשוב אפילו ורוד סגול וכו' לתפוס אותו כמו חבורה של מנייק ולפוצץ זה פשוט הם...מעפנים....יש להם גועל נפש של קהל איכס!
בליבי כבר נחרט שמכבי חיפה היא האחת
טוב נמאס כבר...
עוד קללה אחת של מישהו פה, ואתם חוטפים השעיה לחודש..
מספיק כמה אפשר, יש דיון סבבה, מה עכשיו כל אחד בא עם קללות ואיומים..
דברו כדורגל, זה הכי חשוב :]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי אחי..."הולך למשחקים מאשר אתה עושה ביד" חחחחחחחחחחחחחחחח איזה שרוט
ותאכלס צודק לפוצץ ילדה בת 14 ובכלל בכללי בחורה זה אשכרה חסרי כבוד שלחו אותה לאישפוז
כל אוהדי הפועל וואי איזה חזקים אתם פיצצתם ילדה בת 14 וואייייייייייייייייייייייי סוסים
אתה עדיין לא מתייחס למה שאמרתי: למה אוהדי מכבי שלחו ילדה בת 14, למקום של אוהדי כדורגל חוליגנים, בערב הדרבי(!) שזה בערך המשחק הכי חשוב שיש לנו, לשער חמש? היא חשבה שהיא הולכת לפיקניק? לא. היא ידעה בדיוק לאן שהיא הולכת ולמה מחכה לה. טימטום לשמו. אני אישית לא הייתי מרביץ לה, הייתי מסתפק באיזו דחיפה, אבל אני לא שרוף כמו אוהדי שער חמש.
אבל עזוב את זה, בוא נדבר על אוהדי מכבי תל אביב הצדיקים. אוהדי המחלה וביט"ר ידועים בכך שהם מתנכלים לכל ילד/מבוגר/קשיש/אישה(כמו האוהדת הצהובה בשער חמש) שהולך עם אדום. אבל מה אתה יודע, אתה סה"כ בן אדם שממציא את המילון מחדש עם מילים כמו צ'וקסינל. איפה אתה גר? דימונה?
Jacoby, אני רוצה לדעת, "לא יוצא לך ללכת למשחקים של מכבי בכדורגל יותר"? ויותר למשחקים שלה בכדורסל? למה? כי היא במסגרת אירופאית כלשהי? כי היא מקום ראשון בליגה? עוד אוהד הצלחות.
ועוד דבר אחד, אוהדי שער 5 ריחמו על הילדה הקטנה והמטומטמת. אם זה היה בן, אני חושב שהוא היה במצבו של מני לוי כרגע(עם כל הכבוד למני לוי, בן אדם נשמה.).
נערך לאחרונה על ידי Solid Snake; 29-01-2007 בשעה 23:45.
חח תשמע יא ילד מסכן (נו טוב אוהד הפועל) תלא מעודכן...
הילדה הזאות אוהדת הפועל... אוהדי הפועל חיפשו אשמים ולמי להרביץ.. חיפשו חיפשו והזבלים מצאו אותה שהיא אגב בת 14 וההומאים הרביצו לה הוציאו עליה את כל העצבים שאכלו 4 רימונים ותמכות שקיבלו לפני כן בשירותים... מה שכן הילדה הבינה איזה קבוצה של מסכנים היא בחרה לעודד וכנראה שלא תבוא יותר למשחקים...
וזה לא מצחיק בכלל הילדה כולה בת 14 בדוק יהיה לה איזה טראומה
"... שונא לעד הפועל, אוהב את ישראל"
כן כן וואלה אתם יהודים נאורים מן השורה הראשונה. מקללים ומוקיאים את כל מי שהוא "שונה". אבא שלי זוכר עוד את הקללות שהוא קיבל מאגודת "מכבי" מתי שהוא הלך במסגרת "השומר הצעיר" למשחק של הפועל נגד מכבי. למה? בגלל שהוא שונה. בגלל שהוא אדום. קומוניזם דוגל בשוויון, דוגל באהבת האדם, לא כמו קפיליזם שרואה רק אהבה בכסף. עזוב אותך, אני לא מצפה ממך להבין מה זה אהבה שאתם שונאים יותר את הפועל מאשר אוהבים את מכבי.
קודם כל אני גר בראשון לציון וצו'קסנלים וצו'קסים זה כבר מיזמן כאן...וב תקישב על הזין שלי עם הם משוגעים או משהו הייתי רואה את זה הייתי מתארגן עם מכבי וניכנס לשם לזיין לכם תצורה...בואנה יענו אתה יודע כמה מסכן צריך להיות בשביל להביא מכות לילדה בת 14?...צריך אשכרה להיות חסר חיים ובנאדם הכי בנזונה בארץ בשביל לאשפז כזאת ילדה ואוהדי הפועל מתאימים בול להגדרה אתם תאכלס לא יהודים 70 קופצים על ילדה קטנה?...נאצים.
רק שתיהיה בענינים מכבי היו פעם כחול לבן(ישראל) אחרכך הגרמנים הנאצים (חברים שלכם) הבדילו באותה תקופה תיהודים עם צבע צהוב... חלק התבישו בזה וראו בזה ביזיון... אז מכבי החליטו להיות צהוב כחול ועל הזין כל העולם
קומינסטים על הזין חיבים להשמיד את כל הערבים, אין ערבים אין פיגועים
כל מקרה אתם הקבוצה הכי מגעילה והכי שנואה בישראל, תמיד אוכלים מכות והשפלות בושה להיות אוהד הפועל, ביום שתרדו ליגה אלפים ירקדו ברחובות
אתם לא מקשיבים אהה?..
נעול