אכשיו צריך למנות מנהלים אחרים כדי שישקיעו
אכשיו צריך למנות מנהלים אחרים כדי שישקיעו
|
|
משה כתבת:
"לגבי האזהרות בפרטי ,אזהרנו 3 פעמים מנהלים ומפקחים וראשיים בפרטי , נמאס שמים עלינו זיין , ההנהלה הגבוה יוצאת חלשת אופי וחסרת עמוד שידרה."
פעם אחת לא הערתם!
אבל כן, ההחלטה שאני לא מנהל יותר את פורום בעלי חיים מוצדקת, לא הייתי פעיל לאחרונה ולא כל כך השקעתי.
חבל שהורדתם אותו מניהול, הוא דווקא בין האנשים הכי מתאימים לנהל, ואכשיו בכלל השעתם אותו...
בכל מקרה, לדעתי מנהל טוב לא חייב לשבת בפורום שלו 24/7, לדעתי לא יקרה כלום אם הוא לא יכתוב בפורום כל יום, כל עוד בפורום קיים סדר ויש פעילות (של משתמשים אחרים) אז ההנהלה של אותו הפורום מוכיחה את עצמה.
נכון אתם צודקים, עדיף למנות לניהול חרא כמו "טאקו שמחרבן גלידה" :\
בוא נגיד שאם לפי הקרטריון שהצגת היינו צריכים להעיף לפחות חצי מהצוות , זה לא ככה יש לנו בפאנל מתי אנשים התחברו וכמה הם התחברו לפורום , מתי הם התחברו פעם אחרונה וכדומה.
כשמפקח או מנהל ראשי לא מתחברים 10 ימים לפורום או לחילופין מנהל שלא רשם הודעה בפורום שלו 3 שבועות שלמים , ואחוז הפעילות שלהם עומד על 4% זה פשוט בושה להחזיק אנשים כאלה בצוות על חשבון אנשים שרוצים להתקדם ולהיות חלק מהצוות.
נכון זה היה מוגזם , וזה היה להראות שאנחנו לא פרייארים ושנמאס לטחון מים.
בקשר לאזהרות בפרטי , אזהרנו 3 פעמים אומנם לא את המנהלים שעפו עכשיו , אבל היו אזהרות כאלה ואחרות לכל מיני מנהלים שלא עשו את העבודה שלהם לחלקם זה עזר לחלקם לא , בכל מקרה נמאס לאזהיר והתחלנו לבצע , זה פורום ולא פוליטיקה לי אישית ממש לא אכפת מה חושבים עלי זה כולה פורום ואני את שלי עשיתי כבר , אם צריך משהו שיבצע את העניינים לפועל ואנשים לא עושים את זה כי X Y Z חבר שלי ואני אביא לו פרוטצקיות שישאר 40 שנה בניהול אז שילך קיבינימט.
אוראל איזה קורע אתה...
איך אתה מרגיע את הקהל אחרי הבדיחות שלך?
כל מנהל שירד יכול לחזור לניהול אם הוא יתפקד בפורום שלו כמו שמנהל צריך לאורך תקופה וזה יוכיח שמקומו בסגל המנהלים.
אני חושב שזה צעד נכון... כי שעולה מנהל חדש הוא רוצה להוכיח את עצמו ולהראות שהוא באמת רציני בעניין של הניהול.. למרות שלחלק מהמנהלים שהעפתם היה מגיע להשאר..