נכתב במקור על ידי Graf.E.T באמת? אני לא ידעתי שאני עשויה מבצק.. גילויים מרהיבים. שטויות שטויות! את הכי לא רוזמת בארץ...=\ מאיפה הביאו אותך שאת ככה...זה אף פעם לא היה בינינו ככה לא היית מתחכמת איתי
מעצב גראפי לכל מטרה.
נכתב במקור על ידי the eye חביבה תייעצי לי איך לעלות במשקל אני בדיאטת השמנה ואת הכי שמנה שאני מכיר תאכל הרבה. ואל תזוז הרבה.. שוקולד וגרעינים משמינים ומחצ'קנים.. תאכל הרבה בצק כמו ויקטור אתה משמין בצ'יק.
נכתב במקור על ידי Graf.E.T שטויות שטויות! שום שטויות חדל חרטטת מלובנת
נכתב במקור על ידי Frenzy את הכי לא רוזמת בארץ...=\ מאיפה הביאו אותך שאת ככה...זה אף פעם לא היה בינינו ככה לא היית מתחכמת איתי חחחחחח אני לא רוצה לזרום בעניין הזה.. חחחחח אני עשויה מבצק עלים! אני לא יודעת מאיזה אתה
נכתב במקור על ידי Graf.E.T תאכל הרבה. ואל תזוז הרבה.. שוקולד וגרעינים משמינים ומחצ'קנים.. תאכל הרבה בצק כמו ויקטור אתה משמין בצ'יק. תודע והיפו אני מבין
תכסוס תכסיסים בע"מ
נכתב במקור על ידי Graf.E.T חחחחחח אני לא רוצה לזרום בעניין הזה.. חחחחח אני עשויה מבצק עלים! אני לא יודעת מאיזה אתה אני עשוי מבצק אלים
נכתב במקור על ידי Frenzy אני עשוי מבצק אלים חחחחחחחחחחחחחחחחחח מזל שהתגרשנו!
נכתב במקור על ידי IntraFire יש לכם הפרעה נפשית קלה אבל נעבור על זה חחח . ולילה טוב לכולם ! ורק אתה מושלם נכון ?
(:
נכתב במקור על ידי sikoN- ורק אתה מושלם נכון ? לא לא... רק אתה מושלם... חחחח
נכתב במקור על ידי Graf.E.T חחחחחחחחחחחחחחחחחח מזל שהתגרשנו! את לא זאת שבוכה בלילות...הלכו לי הציפיות של הכרית אני ישן בלי כרית אני ישן על ספוג שיספוג את זה
רן שלחתי לך הודעה פרטית סתכל :]
עננו קוטף אפרסקים עננו.
נכתב במקור על ידי Frenzy את לא זאת שבוכה בלילות...הלכו לי הציפיות של הכרית אני ישן בלי כרית אני ישן על ספוג שיספוג את זה אויייי מותק.. תהיה פחות אלים והכל יהיה בסדר..
נכתב במקור על ידי Graf.E.T אויייי מותק.. תהיה פחות אלים והכל יהיה בסדר.. זה הכל עצבים בגלל שלא נתת לי מספיק
http://iatraf.co.il/showthread.php?p...70#post2622870 הביעו את תמיכתכם
חוקי הפורום