יפה אחי אהבתי אותם יש מבצ אתה רושם מוש עם הכינוי שלי נראה איך זה יצא?
יפה אחי אהבתי אותם יש מבצ אתה רושם מוש עם הכינוי שלי נראה איך זה יצא?
אל תפרסם יותר בחתימה.
|
|
יאללה כולם הלכו לישון העולם שייך לצעירים??
תגידו למי בא להכין לי חתימה?
בא לי להחליף כבר..
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
ערב טוב לכל התחתים
מעצב גראפי לכל מטרה.
מישהוא רוצה להגיב באשכול שלי?!
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=278618
פירסמתי אותו ליפני 20 דקות ואין אפילו כניסה אחת,שלא נדבר על תגובה...
זה רק אני או שאני יותם יוני suix ופרנזי פה בדיבורים?
אל תפרסם יותר בחתימה.
חח נכנסתי
מעצב גראפי לכל מטרה.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
ברוך הבאה תגידו מי אוהב טראנסים ורצה 2 הכי סעעסים ששמעתם עם אתם רוצים תוסיפו אותי למסן kobi_1993@hotmail.co.il !
אל תפרסם יותר בחתימה.
טוב תשמעו זה לא הולך ככה אין פה אנשים
בואו נדבר על משהוא מעניין מי שפה
תנו איזה נושא נזרום
מעצב גראפי לכל מטרה.
יאללה סרטים מי ראה את הסרט ארתור והמינימונים חח יש ביס עכיוש חנם סרטים אחי חורש על זה בן 6 יואו ראה את זה בלי להגזים 90 פעם יודע הכל בעל פההה
אל תפרסם יותר בחתימה.