אינטר בעונה הקודמת, אחת הקבוצות שהכי כיף לצפות בהם בליגה.
אינטר בעונה הקודמת, אחת הקבוצות שהכי כיף לצפות בהם בליגה.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
|
|
בניטז מיצה את עצמו כבר בליברפול, שיחליפו מאמן.
DESIRE הבעיה אצלה בזרים משקיעים רק בליגת האלופות ואני לא צוחק הSISOKO הזה עושה טובה שהוא על המגרש כל משחק בליגה כו ןהוא מאמן אפס שלא יודע מהחיים משחק לי הגנתי צריך לשים את קראוץ מי שלא זוכר את קראוץ שהוא קיבל הזדמנויות הרביעה נגד ארסנל וזה לא הספיק לכבוש אני לא מבין מה הוא צריך יותר רק הוא נכנס כבר גררארד שם גול ( ככה ספרו לי ) , בקיצור ריאל הנשמהה המשחק הכי יפה בכל הימים האלה ללא ספק חותם שכל משחק כדורגל יהיה כזה עם מהפכים וכאלה דברים
Siete
בולשיט...
אז תגיד לברצלונה, ותגיד למנצ'סטר וריאל שלא יתאמצו בליגה, ואז נוצר
מצב שלא יהיה להם עומס, שחקנים לא יהיו עייפים, וישקיעו הכול רק
בצ'מפיונס.. ואז זין אם ליברפול תתקדם לאנשהו.. אל תשווה מצב גופני
של אדם כשהוא בחודש 5-6 ומתאמץ כל שבוע כדי לקחת אליפות לבין קבוצה
שמסיימת מקום 2-3, אבל רחוקה מאוד מהאליפות.. ובשנה שהם לקחו
את הצ'מפיונס הם לא היו בליגת אלופות, כי הם סיימו במקום של גביע אופ"א,
בקיצור אל תבלבל בשכל..
אינלי מה להגיד, בניטז אשם כמו גם השחקנים,
רפא אשם בבחירת הסגל הקיים, ובבחירת ההרכב והניהול הכושל של המשחק.
ולא, לא צראיך להעיף אותו, ישלו הערכה עצומה בקרב המועדון והאוהדים וכל שנה שהוא במועדון המועדון התקדם בצורה כזו או אחרת.
גם אני הייתי רוצה להוציא מליונים על שחקנים שהם וורלד קלאס בכל עמדה במגרשש, אבל מה קורה שנפצע לך שחקן? מה היה הגיבוי?
אתה יכול לקנות את נאני ואנדרסון במחירים מופרזים כל אחד שיש לך את גיגס רונאלדו טבז ורוני בסגל.
אתה יכול לקנות את באלאק ושבה שיש לך את למפארד אסיין מיקל דרוגבה וכל השחקנים.
אינלי עוד מה לומר, בסה"כ יש אשמים בהפסדים, ויש אשמים בכשלונות, ביניהם בניטז אבל הוא לא צריך ללכת לשום מקום.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
DESIRE צודק הפעם בניטז שם זין על הליגה כנראה באימונים מתרגל דברים אחרים שם אנשים אחרים שימו לב קראוץ וטורס על הספסל והקשר הזה גם ליברפול השנה כבר לא ידע מה היא עושה קבוצה שמשחקת מגעיל היחידים שמשחקים שם זה גרארד
Siete
תפסיק לדבר שטויות אם אתה לא יודע,
אתה לא רוצה משחקים של ליברפול אז אל תחפור!
קראוץ' קיבל הזדמניות, נכון מעטות, בגלל שהא תוקע את משחק הקרקע שהקבוצה עובדים עליו.
בהזדמנויות שהוא קיבל האוא לא לקח את ההזדמנות ובקושי הגיע למצבים.
הוא גם לא היה משקיע את אותה כמות ההשקעה שקאוט וורונין השקיעו.
היו גם פציעות, טורס אלונסו אגר ארבלואה שכולם שחקני הרכב חשובים מאוד היו פצועים במשך זמן, אלונסו רק חזר לסגל והשאר אפילו לא נסעו לטורקיה.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
שמע גבר וורונין הזה אפס ברמוצת ותפסיק לזין כבר תשכל ורונין אפס קראוץ לוקח אותו ועם לא הוא משישהו מהנוער כי בניוןם הביא לו 2 גולים בטוחים לרגל עם זה היה טורס או מישהו אחר זהב כבר היה גולים שיעלה מצדי את לוקה הזה חד השחקנים או שיעלה את הבן 16 של ריאל מדריד שהוא לוקח שם את כל הקבצה ביחד חוץ מגאררד סתם אפסים לברפול אל תחפור וכולם יודעים את זה
אני לא מאמין שאהבתי תקבוצה הזאת פעם משחקת כדורגל הכי מגעיל שיכול ליהיות לעומת מנצסטר וארסנל אפילו צלסי חזרה לכדורגל היפה שלה רק ליברפול איכסה
Siete
מי זה לוקה יא אידיוט
אוהד ניצחונות מטומטם
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי