|
|
אה באמת ?
סולדדו , 22 שערים שנה שעברה באוססונה , גאגו , הקשר האחורי הצעיר הכי טוב בעולם ביחד עם לוקאס שלדעתי הוא יותר טוב ממנו( יש כאלה שיתווכחו) , רובן בן 23 , שחקן ספסל , דרנטה , מרסלו , מיגל טורס ( שחקן ספרד עד 21 כבר הוזמן לבוגרת) , אלברטו בואנו המושאל , מלצלדר שחקן נבחרת גרמניה יושב על הספסל , דודק בן אדם שלקח ליגת אלופות שוער על הספסל שלנו , גוטי יושב על הספסל או גוליו באטיסטה , חאבייר סביולה לעומת גודיונסן , זה שאתה חושב שגובאני דוס סנטוס הוא בן הצעירים הטובים בעולם זה כבר בעיה אחרת , בוגאן כן , בוגאן יהיה החלוץ הטוב בעולם בסופו של דבר אני חושב , אבל למה מי יש לברצלונה מי ? תפסיק לזיין את השכל שיש להם ספסל יותר טוב משלנו שלא נדבר על ההרכב הפותח , ראו את זה בקמפ נו שרובן עלה מהספסל , ורואים את זה במשך עונה שלמה , אלק סגל יותר עמוק מריאל חח הצחקתה אותי , והצעירים שלה בוגאן תותח דוס סנטוס לא מתאים לפתוח במשחקים של ברצלונה בחיים , עם אתה מדבר על חלוצים אולי הייתי מסכים איתך כי יש שם את הנרי על הספסל , שזה כבר משהו , אף אחד לא מביא תועלת , רונלדיניו מיצה את עצמו בברצלונה , הסגל של ריאל כבר יותר טוב משל ברצלונה ויותר צעיר גם , צריכים להשלים עם זה אין מה לעשות .
והכתבה שפרסמתי שקלדרון רוצה את רונאלדו , עכשיו זה גם בSPORT5 .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 29-12-2007 בשעה 14:51.
Siete
אני לא זוכר מתי הפעם האחרונה ששוסטר הכניס את חצי מהשחקנים שהזכרת פה.
בבארסה ההבדל שכולם משחקים ורואים שיש כישרון
מגאגו אני בכלל לא תופס כקשר אחורי כזה טוב...
אין לך בושה להזכיר את דרנטה-השחקן בקושי שיחק העונה וכמעט כל השחקנים פה למעט באפטיסטה ,מרסלו וגאגו לא משחקים בכלל
גוטי יושב על הספסל? שני משחקים ישב וכבר הפכת אותו לשחקן ספסל?
בארסה יודעים להשתמש בספסל גם אינטר יודעת אבל ריאל לא יודעת בגרוש להשתמש בספסל בגלל זה גם הרבה מהכישרונות של ריאל מוצאים את עצמם משחקים בקבוצה אחרת.
I LOVE INTER
skylancer, אפשר להתווכח על זה עד מחר, אבל הצעירים של ברצלונה הרבה יותר מוכשרים,
הם גם מגיעים מקבוצת הנוער ולא מליגות אחרות, ראה דוגמאת ריאל.
חוץ מזה כל שחקן צעיר בבארסה הופך להיות שחקן ענק, תראה את אינייסטה ומסי,
שכחו מהם וכמה צעירים הם, כי הם פותחים בהרכב כבר ממזמן, בוז'ן וג'יו בדרך.
נערך לאחרונה על ידי recoilnadav; 29-12-2007 בשעה 15:23.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מרסלו וגאגו לא משחקים ? מרסלו שיחק את כל המשחקים העונה חוץ מ2 גאגו לא שיחק ? חחחחחחחחחחחח חלאס לזין תשכל ילד טמבל שלא מבין בכדורגל , וכן הפכתי את גוטי ליושב ספסל אחרי מה שבאטיסטה עושה בריאל , על הזין שלי צעירים היחיד שם שמוכשר זה בוגאן , חח כל צעיר בברסה הפוך ליהיות מוכשר , חצי ליגה ספרדית זה מריאל מדריד ב' , אתה יכול להתווכח כמה שאתה רוצה ריאל מדריד קבוצה יותר טוב מברצלונה השנה.
Siete
נערך לאחרונה על ידי recoilnadav; 29-12-2007 בשעה 18:47.
חחח אתה קורא לי ילד?
חתיכת טיפש אפילו הבנת הנקרא אתה לא יודע,
אידיוט אתה לא יודע לקרוא?
"וכמעט כל השחקנים פה למעט באפטיסטה ,מרסלו וגאגו לא משחקים בכלל"
אני יסביר לך את זה במילים פשוטות יותר כדי שתבין:
השחקנים שהזכרתי פה משחקים כל השאר שאתה הזכרת אף אחד לא משחק.
בסיכום של כל הדברים שדיברנו עכשיו יצאת טמבל
I LOVE INTER
כוס אמק זה לא דיון על מי יש סגל יותר עמוק זה על העברות שיהיו בינואר
טוב פרד מליון סיכם בזניט(קבוצה רוסית) סזאר דלגדו חתם בליון חלוץ ארגנטינאי
זה נכון הולך להיות החלפה בין רונלדו לרונלדיניו מילאן-ברסה?
נערך לאחרונה על ידי fassass; 29-12-2007 בשעה 17:55.
אחי אתה צריך לשמוח עם מוריניו בא לשם נמאס מאנצלוטי רוצים לראות כדורגל יותר טוב ממילאן ,
בקשר לפרד נראה לי חרטה מה ה.
הונטלר מאייאקס סיכם ביובנטוס לפי הגזטה האיטלקי מקוה שזה נכון שיעזוב כבר את הולנד אלוהים .. עם כן יובנטוס מתחזקת משמעותי הגיעה הזמן אחת הקבוצוחת העשירות בעולם בונה את עצמה מחדש לאט לאט , אני מאמין שעם קצת מזל אפשר להתחרות צמוד לאינטר אומנם לא לקחת לה .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 29-12-2007 בשעה 19:40.
Siete
ללא ספק בכלל אבל חייבים שינוי אחי , לדעתי מוריניו יביא יותר טוב עם מילאן , מה אתה אומר על יובנטוס שיחזרו כבר אמן...
העיתונים באיטליה מתכוננים ובטוחים שרונלדיניו יבוא
Siete
כל מי שמתווכח עם skylancer בסופו של יום לא מבין מהחיים שלו...מה שחשוב זה לא העומק של הסגל(לריאל יש סגל עמוק עם שחקנים טובים) אלא המיקום בטבלה ונכון להיום ריאל מובילה אותה.
אז תשבו בשקט.
בכל מקרה...אני שונא את ריאל ואת ובארסה.
נערך לאחרונה על ידי RedVision; 29-12-2007 בשעה 21:40.
לא חייב להיות אוהד של ולנסיה או אתלטיקו אולי הוא לא אוהב את הליגה הספרדית