קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 129
    הודעה אחרונה: 18-12-2008, 00:54
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 06-05-2008, 21:57
  3. [דיון ] ברצלונה - ריאל מדריד
    על ידי Caesar Augustus בפורום כדורסל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 29-12-2007, 20:02
  4. ברצלונה-ריאל מדריד
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 03-04-2006, 20:07
  5. ברצלונה-ריאל מדריד. בואו להמר
    על ידי יעל בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 02-04-2006, 17:16
+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 5 << ראשון ... 345
מציג תוצאות 61 עד 73 מתוך 73

[דיון]היום, הסופרקלאסיקו, ברצלונה- ריאל מדריד! - עמוד 5

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

אם הוא היה פותח אם בוזן קרקיץ' וג'ובני דוס סנטוס המשחק היה נראה אחרת יש להם את היוכל להרים את השחקנים שלידם למרות גילם הצעיר שני שחקנים מאוד נחושים ומאוד דבקים במטרה..
    גול יפה של ריאל..

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

לקנבארו יש ימים. זה שהוא היה טוב במשחק הזה לא אומר שהוא חזר ליכולת של המונדיאל.

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    46
    משפט מחץ
    אל תשנאי את השחקן מותק תשנאי את המשחק!

ושוב לחדד את מה שאמרתי..
    אם גוטי היה פותח במקום באטיסטה לא היה גול כי לגוטי אין את הטכניקה לרוץ לשער. שער מדהים רואים שהם עבדו על זה הרבה באימונים
    והתוצאה לא הפתיעה, ידעתי שהיא תנצח..
    ריאל מדריד תהיה אלופה גם השנה. מזל"ט.

Puta los ches!

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

הלחימה של ריאל נצחה ? זה יותר הטקטיקה של שוסטר ברצלונה בקושי הגיעה למצבים מתפתח פה אחד המאמנים לעומת ריקארד :\ למרות שריאל עדין נלחמה ... אני מתאר תמשחק ככה היום : עם מסי היה משחק זה לא היה נרא ה ככה לדעתי ואני אומר כאוהד ריאל.
    CONSTANTIN ואני מסרב למה שאתה אומר ברצלונה לא שיחקה יותר טוב מריאל , הכל על מסתמך על אינייסטה (שחקן ענק ) שהגיע למצבים ופרפר כמה מהשחקנים הטוביםן בעולם רונלדיניו ב1-1 על ראמסו הסתבך פה ושם עבר כי לראמוס היה צהוב והוא פחד ,אבל זה עדין רונלדייניו ואין חיפוי הוא רוב הפעמים יעבור אבל זהו תם ברצלונה בלי מסי זה מחשהו אחר , עם מסי לא היה בברצלונה היא לא היתה במקום שני עכשיו

וCANNAVARO הזה.. תענוג ..
    משחק טקטי ענק של שוסטר אין הרבה קבוצות שיכולות לבוא ולחזיק ככה זמן בכדור להניע כדור ולהגיע למלא מצבים וכמו שאמרתי שעם לא הינו מנצחים הייתי עכשיו בדרך לטיסה בספרד להרוג את רוד , חח סתם חולה אליו מהלך גאוני שלו למרות שהיה צריך להיות לפחות 3-0 הינו חיבים לגמור את זה מוקדם יותר , רוביניו ובאטיסגה וגם רובן היה לו הזדמנויות שממש הינו על הרחבה ... עם קצת יותר ריכוז לא הייתי צריך ליהיות מתוח ..
    לא משנה מי אני שאני יתלונן איזהע קבוצות בעולם מנצחות את ברצלונה בקמפ נו חוץ מליברפול שהיא גם אכלה מהם באנפילד ..
    חח כנסו למארקה
    THE TITULO DEL MADRID
    כבר הוא הכתיר את ריאל מדריד אלופה שיש עוד 20 משחקים אפילו לא חצי עונה נגמרה , ברצלונה גם היתה בפער 6 נ"ק מאתינו שנה שעברה לא ותרנו והצלחנו , אנחנו עוד נאבד נקודות ואף אחד לא צריך לאבד פה תקוה , האליפות של ספרד עדין פתוחה .

ותומר מה שרשמת על מהירות המשחק , כמו שרשמתי לא ורצה שזה ישמע תירות אבל המגרש יותר גדול בהרבה , זה סגנון שונה , וגם ליברפול - מנצסטר ליברפול החזיקה בכדור כל פעם מלא זמן והיא עשתה הכל לאט אי אפשר להחגיד שזה היה ממגרש למגרש ארסנל - צלסי היה קצת יותר טוב אבל גם היה קטעים שצלסי החזיקה בכדור היה ארסנל .. אי אפשר להשות משחקים כאלה לכאלה .. תזכור תמשחקים של שנה שעברה בברנבאו 2-0 ששלטנו בכל המשחק כל שניה הזדמנות משער לשער גם עם המבצעים של מסי ושוב אי אפשר של להזכיר את מסי כמה היה חסר לברצלונה היום.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 24-12-2007 בשעה 07:58.
    Siete

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    4
    נקודות
    156
    משפט מחץ
    אין יש לך בעיות? אידיוט

משחק ענק של פפה ופאביו איינצה ושל ראמוס התעבדות על המגרש מלחמה על כל כדור ובאמת במשחק הזה קנבארו הראה למה הוא השנה בעולם לשנת ה2006 כמו שסקיילנסר אמר שוסטר ניצח את המשחק עם הטקטיקה שלו
    אין לי מה להגיד יותר משחק ענק כמובן איך שחכתי את איקר את השוער הכי טוב בעולם לדעתי כן(אני אוהד ריאל)
    בקיצור VAMOS REAL

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    הלחימה של ריאל נצחה ? זה יותר הטקטיקה של שוסטר ברצלונה בקושי הגיעה למצבים מתפתח פה אחד המאמנים לעומת ריקארד :\ למרות שריאל עדין נלחמה ... אני מתאר תמשחק ככה היום : עם מסי היה משחק זה לא היה נרא ה ככה לדעתי ואני אומר כאוהד ריאל.
    CONSTANTIN ואני מסרב למה שאתה אומר ברצלונה לא שיחקה יותר טוב מריאל , הכל על מסתמך על אינייסטה (שחקן ענק ) שהגיע למצבים ופרפר כמה מהשחקנים הטוביםן בעולם רונלדיניו ב1-1 על ראמסו הסתבך פה ושם עבר כי לראמוס היה צהוב והוא פחד ,אבל זה עדין רונלדייניו ואין חיפוי הוא רוב הפעמים יעבור אבל זהו תם ברצלונה בלי מסי זה מחשהו אחר , עם מסי לא היה בברצלונה היא לא היתה במקום שני עכשיו

וCANNAVARO הזה.. תענוג ..
    משחק טקטי ענק של שוסטר אין הרבה קבוצות שיכולות לבוא ולחזיק ככה זמן בכדור להניע כדור ולהגיע למלא מצבים וכמו שאמרתי שעם לא הינו מנצחים הייתי עכשיו בדרך לטיסה בספרד להרוג את רוד , חח סתם חולה אליו מהלך גאוני שלו למרות שהיה צריך להיות לפחות 3-0 הינו חיבים לגמור את זה מוקדם יותר , רוביניו ובאטיסגה וגם רובן היה לו הזדמנויות שממש הינו על הרחבה ... עם קצת יותר ריכוז לא הייתי צריך ליהיות מתוח ..
    לא משנה מי אני שאני יתלונן איזהע קבוצות בעולם מנצחות את ברצלונה בקמפ נו חוץ מליברפול שהיא גם אכלה מהם באנפילד ..
    חח כנסו למארקה
    THE TITULO DEL MADRID
    כבר הוא הכתיר את ריאל מדריד אלופה שיש עוד 20 משחקים אפילו לא חצי עונה נגמרה , ברצלונה גם היתה בפער 6 נ"ק מאתינו שנה שעברה לא ותרנו והצלחנו , אנחנו עוד נאבד נקודות ואף אחד לא צריך לאבד פה תקוה , האליפות של ספרד עדין פתוחה .

ותומר מה שרשמת על מהירות המשחק , כמו שרשמתי לא ורצה שזה ישמע תירות אבל המגרש יותר גדול בהרבה , זה סגנון שונה , וגם ליברפול - מנצסטר ליברפול החזיקה בכדור כל פעם מלא זמן והיא עשתה הכל לאט אי אפשר להחגיד שזה היה ממגרש למגרש ארסנל - צלסי היה קצת יותר טוב אבל גם היה קטעים שצלסי החזיקה בכדור היה ארסנל .. אי אפשר להשות משחקים כאלה לכאלה .. תזכור תמשחקים של שנה שעברה בברנבאו 2-0 ששלטנו בכל המשחק כל שניה הזדמנות משער לשער גם עם המבצעים של מסי ושוב אי אפשר של להזכיר את מסי כמה היה חסר לברצלונה היום.

אתה יכול להגיד לי שמחצית ראשונה ריאל שיחקה יותר טוב מבארסה?

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי -coNstantin צפיה בהודעה
    אתה יכול להגיד לי שמחצית ראשונה ריאל שיחקה יותר טוב מבארסה?

נו ננגיד וברצלונה שיחקה יותר טוב במחצית הראשונה? הפסידה?

זהו אתה לא יכול להגיד כלום. ברצלונה לא ניצצלה את ה2-3 מצבים שהיו לה וריאל כן.

בלי תירוצים.
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

טוב בשונה מהרגיל לא רציתי להרוג את קנאברו ופפה על טיפשות הם פשוט היו טובים, פפה ממש היה תותח בהגנה.

אבל אני עדיין חושב שאת קנאברו צריך לצלוב ולשפוך עליו שמן רותח, בלם אפס.
    נערך לאחרונה על ידי Azax Syndrom; 24-12-2007 בשעה 14:49.

יהיה כיף!

איזה שופט ב2 שקל =[

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי -coNstantin צפיה בהודעה
    איזה שופט ב2 שקל =[

תירוצים תירוצים : ]
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

ציטוט נכתב במקור על ידי Azax Syndrom צפיה בהודעה
    טוב בשונה מהרגיל לא רציתי להרוג את קנאברו ופפה על טיפשות הם פשוט היו טובים, פפה ממש היה תותח בהגנה.

אבל אני עדיין חושב שאת קנאברו צריך לצלוב ולשפוך עליו שמן רותח, בלם אפס.

פפה באמתת היה סוסס!
    קנאברו היהה בסדרר הוא לא היהה גרועע!
    Real Madrid ♥

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אבל מה שבמאס שלא היה המשחק הכי טוב ריאל מדריד עשתה את שלה ובעזרת השם אלוהים יעזור לריאל בברנבאו , ששם זה לא יהיה ככה .. שם זה יהיה משחק פתוח ל2 הצצדים כמו שכולם אוהדים עם אצטדיון קצת יותר קטן ( בדשא כאילו ) , שם יהיה מטורף אני לא יכול לחכות כבר זה עשה לי תאבון אבל קודם נצטרך לעבור משוחה קשה , סארגוסה בברנבאו למרות שזאת כל כך לא אותו סארגוסה של שנה שעברה , אחרי זה יש לנו את לבאנטה בחוץ ,ואחרי זה 2 משחקים עם הזדמנות מצוינת לברצלונה לצמצם את הפער , אתלתיקו מדריד בחוץ !!! אחד המשחקים הקשים לכל קבוצה שהיא מתעלה על עצמה , ואחרי זה ויאריאל בברנבאו ( אין לנו איתם מזל בשנים האחרונות ) ,
    עם המחשבה לעתיד מה שאני כן שמח זה שלברצלונה יש גם את אתלתיקו בחוץ ומה שעוד יותר אני שמח שיש לה את סביליה בחוץ ששם צריכים לבוא כמו לסופרקלסיקו כדי לנצח , ריאל לא היתה מוכנה וקבלה בראש , יש לברצלונה את מורסיה בחוץ עוד משחק קשה מאוד , את משחקי הבית ברצלונה תנצח ... השאלה זה בחוץ , ברצלונה יכולה לצמצם פער , למרות שעל הנייר יש לה משחקי חוץ קשים יותר משל ריאל וזה מה שישפיע .. ועוד לעתיד .. חייבת ליהיות מהפכה בסוף השנה בברצלונה שתתחיל בזה שסילביניויעוף לבדוק את הדברים שקוראים בחדר הלבשה ומעל הכל - ריקארד , ברצלונה צריכה להפטר ממנו , בקושי חילק הוראות לשחקני התקפה , ועם חילק לא עבד כלום בקמפ נו באצטדיון שלהם כל העולם ציפה מברצלונה לקצת יותר אבל עם מסי היה שם לא בטוח שזה היה נראה ככה.

ולזה שמעלי אלק קנאברו לא היה גרוע , קנאברו הוא אחד הבלמים הטובים בעולם ביחד עם טרי ופרדיננד , גם פויול לדעתי , כל כך הרבה נסיון ושיש לך שחקנים מהירים בצדדים ובלם כמו פפה ( וידיץ ) לידך שמתעלים .. הנסיון קובע.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 24-12-2007 בשעה 15:45.
    Siete

ריאל שיחקה מגעיל, מילה
    משה, לא נשכח ולא נסלח
    עדי 2007

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
נושאים: 2,451,063 | הודעות: 8,151,645 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect