צצ אוףף.. חשבתי שראתי אותך כותב שאין אהבה בדיון אהבה עם משה..
לא משנה...
ואממ כן קראתי את מה שכתבת..
אני קצת נוגד אותך בדעותיך על דת..![]()
צצ אוףף.. חשבתי שראתי אותך כותב שאין אהבה בדיון אהבה עם משה..
לא משנה...
ואממ כן קראתי את מה שכתבת..
אני קצת נוגד אותך בדעותיך על דת..![]()
|
|
שמע סעיד את תקח את זה אישי אבל אתה יודע שהשנאה בין יהודים לערבים היא לא חדשה, לכן אני לא מתכוון לקרוא כל מה שכתבת, כי אתה לא יהודי וזה לא מעניין אותי מה אתה חושב בכלל :\ אני את הדעות שלי אשמור לעצמי כדי שלא יהיה פה אי נעימויות. חח ורק דבר אחד אני מוכן להגיד, בקשר לסיפור הזה שסיפרת, שמע אני לא ומר שכל הדתיים משולמים וצדיקים וכו וכו, אבל אתה גם לא יכול להכליל, כי רובים בסדר, ויש מיעוט שעושה חילול השם גדול, ואתה יודע מה היה עונשם אם היה דין תורה? אחת ממיתות בית דין, תלוי בסוג חילול השם, שריפה, סקילה ,הרג או חנק.
ועל כבד את אביך ואת אמך, זה בגבול מסויים, שמוסבר בפסוקים אחרים, שברגע שאבא או אמא מצווים אותך לעבור על מצוות של השם, שהיום זה הרבה קורה כי הדור ממש חלש, אז אתה יכול לסרב להם על פי ההלכה.
ומה זה אבא שאונס ואמא שעושה מעשים מגונים זה עבירות גבר...כל עבירה כזאת ועונשה. רק שאין דין וזה כבר משו אחר. אנחנו לא מדינת הלכה כמו שאתה רואה
בקיצור תחשוב מה שבא לך שאאני בורח ממה שכתבת זה ממש לא מעניין אותי,
כל יהודי ויהודיה פה יודעים שאם הם ירצו לקבל תשובות הם יודעים בדיוק איפה למצוא אותם.
נערך לאחרונה על ידי saidclean; 06-04-2008 בשעה 10:10.
זה לא שאן לי תשובות פשוט , התשובות שלך לא הגיוניות, אלק הרב לקח סמים פח למה מי אתה בכלל שתגיד את זה
בקיצור לא ענית בכלל למה שהוא אמר, אז אין לי מה לענות לך, ואמרתי לך כבר הייתי קורא יותר בעיון אם זה היה יהודי ומה לעשות שאתה לא שופט לפי הלאום, אני דווקא כן ואצלי זה עיקרון מאוד חשוב, כי אני לא בא להוכיח אותך, אני בא להוכיח יהודים. כי לך אין משיח ליהודים דווקא כן