אני נגד זה עבודה בעניים
|
|
(בראשית ט"ו יח): "ביום ההוא כרת ה' את אברם ברית לאמר לזרעך נתתי את הארץ הזאת מנהר מצרים עד הנהר הגדול נהר פרת". "הנתתי" זה בהווה של אז, שכבר ניתנה הארץ לאברהם, רק היה צריך להחזיר אותה פיזית.
ובלי קשר לדת, רוב המוסלמים בעולם שרובם שונאי ישראל, לא מעוניינים בחלקים מהמדינה, הם רוצים הכל ! והם לא יסתפקו ב"כולה" רמת הגולן .
תאמת לא מעניין אותי סיבות תנכיות סיבות היסטוריות סיבות ביטחונית, פשוט לא מחזירים תגולן זה הכל, היה של הסורים? כבשנו שילכו להזדיין, הם ניסו להשיב אותו במלחמת יום כיפור, הם נכשלו. רמת הגולן מהווה רק הגנה נוסף בעת מלחמה, אחד האזורים הכי יפים בארץ מאוחלס בתושבים ישראלים ודרוזים והאזור הזה שייך לנו.
תסבירו לי למה תמיד אנחנו הולכים למשא ומתן וכמו דפוקים אומרים כבר בהתחלה מה אנחנו מוכנים להחזיר?
אחנו מוכנים לעשות איתם שלום בשביל שלום הם לא רוצים אין בעיה השלום איתם לא עד כדי כך חשוב אבל כל פעולת טרור שסוריה מעורבת בה סוריה גם תשלם.
v33t, נכון יש משהו במה שאתה אומר, אבל אל תשכח שהוקמה מדינת ישראל, ותוכנית החלוקה, אנחנו הסתפקנו בשטח שלנו ורק רצינו להקים מדינה עצמאית, אבל זה לא התאים לערבים והם אלו שפתחו במלחמה, אז הם לא יכולים לפתוח במלחמה ואז אחרי שהם מנוצחים ונכבשים לדרוש את השטחים חזרה, הם עשו את הטעות שלהם שהם פתחו במלחמה, ולא מתאים איך שהם דורשים שיביאו להם שטחים ואז הם יפסיקו את פעולות הטרור, בוא נלך ההפך, שהם קודם יפסיקו את פעולות הטרור ואז שידברו על שלום ועל הסדרי שטחים...
הא ודרך אגב אני בעד דו קיום, הבעיה שהערבים נגד..
נערך לאחרונה על ידי YoRi; 27-05-2008 בשעה 12:32.
במילא אולמרט עוד מעט עף מהממשלה...
חוץ מזה אני חושב שכבר הבנו שהם לא יפסיקו לזיין את השכל אפילו אם נביא להם שטחים,תמיד יהיו להם דרישות.
אם היה תלוי בי הייתי נותן להם ב*ב*ל והייתי שולח להם 10 קאסמים ככה להשתיק אותם בפרס ניחומים את
השרמ*טות האלה..אין להם רגשות הפ לא בני אדם הם מסריחים,מתאבדים והמשפחה שלהם שמחה..
נותנים נשק לילד בן שנתיים,בקיצור הם כל כך מפגרים..
אני לא מבין איזה ממשלה מטומטמת יש לנו..ככה אנחנו מוותרים כמו נמושות??
ישלחו קאסם..איזה קאסם!??!! ישלחו סופר טייגר אני ישלח להם 20 קטיושות,3 מטוסים שיפציצו,טנקים..
ככה מז**ן אותם שלא ידעו מאיפה זה בא..סעמק הביא לי עצבים אני הולך לשחק קונטר לז**ן את הטרור..!!
שמע זה ממש לא ככה,
בשואה זה היה שונה לגמרי כי אנחנו לא עשינו כלום לבני זונות האלה ימח שמם
אנחנו לא רצחנו להם ילדים ונשים, אנחנו לא נכנסנו עם מטעני חבלה לפוצץ קניונים, אנחנו רצינו להשתלב ,למרות שממש לא היינו צריכים להשתלב איתם , אבל זה לא משנה, העניין הוא שהם רובם אני אומר שונאי ישראל, ומעטים הם אלה שבאמת רוצים לחיות איתנו, ולא לקחת את הכל לעצמם, אתה ראית תפיגוע הזה שהיה בישיבה, הנהג של האוטובוס, הוא זה שבעצם פיצע תפיגוע, זה עוד הוכחה שכל אחד מהם יכול להיות מחבל, ומי שרוצח נשים וילדים בדם קר הוא חיה ולא בנאדם !
רגע ויט אולי נחזיר את ת"א אחריי הכל לפני זה היא הייתה ידועה בשם "שייח מוניס" אולי גם נחזיר את יפו?
וחיפה......אחריי הכל כבשנו אותה והערבים ברחו כי פחדו שנשחוט אותם(מסתבר שככה הם חשבו שכל כובש יעשה ככה) אולי גם את אשדוד שהייתה ידועה בשם הערבי שדיי דומה "אסדוד" וואלה מגניב נחזיר את כל הארץ ע"פ החוקים הבינלאומיים שלך ואז נשחה בים לאירופה חלק אולי יטבעו ורק מעטים ישרדו מגניב אה?...
כי אחריי הכל תהיה בעיה לברוח מהארץ כאשר נתב"ג מופצץ על ידי רקטות גראד,קאסמים ועוד מהארסנל החדש של חמאס שסופק באדביות אל קעידה ועינם המעלימה של המצרים...
בקיצור הגישה שלך היא גישה תבוסתנית ומתאימה אולי לנאורות של אירופה אבל לא לאקלים של המזרח התיכון...שבו החזק שורד והחלש....ובכן...לא נשארו ממנו הרבה
ברור שנגד! אין לתת לאוייב הערבי את אדמות הארץ שחיילים רבים נלחמו למענה.
עזבו אותכם אם זה יתרון אסטרטגי או לא זה מקום הכי יפה בארץ וזה חלק ממדינתנו הקטנה ניתן אותה ומה ישאר לנו..
בסוף כולנו נגור בגוש דן...
אסור לתת להם פיסת אדמה אף לא גרגיר חול מארץ הקודש..
~~יהודי מאמין מצביע ימין!~~
~~מוות ל"ערכים"!~~
בשביל זה ייצא חוק רמת הגולן, הגולן הוא שטח שסופח לישראל = רמת הגולן זה שטח ישראלי ולא חשוב אם הוא נכבש או לא.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%...95%D7%9C%D7%9F
אסור לתת את רמת הגולן ולא שטח אחד קטן לסורים, הם רק ירצו יותר ויותר, בדיוק כמו בהתנתקות.
יהיה כיף!