|
|
הם מתים#@$%#@%@% לא יאמן!!
נשלחו נציגים מישראל לזהות גופות, לפי טענתו של נסראללה!
לא יאמן..
אולמרט שיתפטר ימח שמו ושם זכרו
תביא לינק
א. אלה לא אנשי צבא אלא אנשי טרור (ובגלל זה האי-נצחון שלנו במלחמת לבנון השנייה נורא עצוב). מעולם לא שמעתי על פיגוע טרור גדול ב7.11. שמעתי על "מגדלי התאומים" ב11.9, שאגב, אין סיכוי שהם יצליחו לתכנן בארץ פיגוע כל כך גדול.
ב. פה אתה צודק. זו הבעיה בהחזרת הבנים.
ג.תגיד את זה לקרנית, שכבר יותר משנתיים מחכה שבעלה יחזור מאלוהים-יודע-אילו-תנאים.
עם כל הכבוד לשבים , הדבר האמיתי עדין לא שב :\
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 15-07-2008 בשעה 21:54.
Siete
אני באופן כללי נגד העסקה הזאת, מהסיבה הפשוטה שאנחנו משחררים המון רוצחים תמורת גופות. (אני מאוווד מקווה שהם בחיים, אבל נו..מה הסיכויים?)
העסקה הזאת הייתה שווה משהו אם היינו בטוחים ב- 100% שאודי ואלדד בריאים ושלמים, ועדיין זה דפוק לשחרר כ"כ הרבה רוצחים תמורת שניים.
עין תחת עין- מביאים לנו שני שבויים? כנ"ל. מביאים לנו שתי גופות? כנ"ל.
בכל מקרה..מתפללת שהם חיים.![]()
לכל אלה שאומרים שצריך לשחרר חטופים בכוח בהפצצות בכוחות קומנדו וכולי אני רוצה להגיד משהו
זה לא יעבוד -יהרגו את השבויים
ולכל אלה שנגד העסקה-לצערינו אין מנוס מלשחרר מחבלים עם דם על הידיים על מנת שבנינו ישובו הביתה. תחשבו על זה ככה שאם היו חוטפים מישהו ממש קרוב אליכם-חבר, חברה, בעל, אישה , אמא , אבא ועוד לא הייתם רוצים לשחרר את כולם בשביל לראות אותו בבית שוב?
חוזרים מחר והם מתים. חבל שכך... אין סיכוי שהם חיים. מקווה שיימצאו משהו בקרוב על רון ארד...
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
עזבו רון ארד !!! יש לנו את גלעד שליט שם !! זה מה שבאמת חשוב לא הגופות הוא , אולמרט אפס .
Siete
אחד בטוח מת, מכיוון שאחד מהם נפצע באורך קשה מאוד בחטיפה.
הם מתו ככל הנראה בהרבה כאב וייסורים..)':
אולמרט היה צריך ללכת ממזמן עוד לפני החטיפה בכלל
מתי יבינו פה כל השמאלנים שאנחנו לא יכולים לתת לאזרח לנהל תמדינה הקטנה שלנו. צריך מישהו עם עבר צבאי