חחחח תכלס לא הבנתי
אבל היה מצחיק
אהש
ביגבנג זה סהר![]()
חחחח תכלס לא הבנתי
אבל היה מצחיק
אהש
ביגבנג זה סהר![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ראית פעם מוכרים בהומ סנטר שהם לא רוסים? או יש להם קשר לברית המוצצות? מבין הם יכולים להיות קרובים של מיכאל :]
חחחחחח מיכאל חבר ב KGB חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח
לא נורא בקיצור מתי תמסיים יסהרורי
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
סימתי על ההלחמות היום מצאתי מודם ישן אני הולך לארגן ממנו קופסא להכל אני אפרסם תמונות בקרוב.. הייתכוונתי היום לסים אבל אני עיף כמו לא יודע מה אז אין לי כוח בלאט סוכה
טוב אחרי כל הדיבורים שלכם על MUGI ועל איך הוא השיג(thief ) את הדרמל
אז אני רוצה להגיד שמחר אני יתחיל את הצביע ואולי יסיים
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
![]()
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
מ א ו ש ר
יופי של עבודה :]
עכשיו אני הולך ליקנות מאוררים ואז אני יעשה OC
אני יפתח עוד אשכול כי אני לא ממש מנושא בזה
עכשיו אין לימאורר שמכניס אויר כי מה שיש לי נהרס
אז אני יקנה שתי מאוררים שיכניסו אויר ואחד שיוציא
![]()
מ א ו ש ר
אחלה :] תעדכן אותנו באשכול החדש![]()
טוב הבאתי את המאוררים וחיברתי אותם (אין לי כוח לצלם עכשיו)
קניתי שתיים בחיבור מולקס שהם מהירים ואחד ב 3 פינים
אז עכשיו ה3 פין ממש ממש חלש אז אים אני יעביר אותו לחיבור מולקס זה יהיה יותר מהיר?
אני בטוח ב90 שזה יהיה מהיר כמו המולקס האמיתיים אבל אני רוצה ליהיות בטוח ב100
![]()
כן זה צריך להיות יותר מהיר... העניין הוא שאם קנית למשל קולר מאסטר או זלמן אז נדפקת כמוני כי גם במולקס הם על הפנים מבחינת קירור. העיקר לעשות אותם שקטים אתה מבין =\
היית קונה את הTornado של Vantec הוא היה שואב לך את החדר לתוך המחשב. ועושה רעש כמו מנוע סילון ...
אוקצור תחבר לmolex אמור להיות יותר מהיר תלוי במאוורר...