תהנה אחי
מי מכיר את ויקטור תשובה??
תהנה אחי
מי מכיר את ויקטור תשובה??
|
|
למה?לי לא.
למה אין פה צ'אט?מישהו מכון לענות לי..
אחרי שהאשמת אותי שחשבתי שזה מעלים ואז טעיתי, אלה בורוד, אז לא...
מקסימום מחזיק מפתחות חביב
סתם שחף בוא מחר בבוקר לסוכנות הקרובה לביתך תגיד שריטר שלח אותך,תקבל טוראג חינם על חשבון הברון
איך אני איתך?
סתם סתם עוף עוף לי מהפרצוף יא תחת לך תחקה קול של גויאבה...תפסיק להספים,קום מהמחשב,לך למטבח ותראה אם אני שם.אם לא תחכה לי אני כבר מגיע
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לילה טוב חחח זה מרוב שעמום
משעמם לי !!!
טאקי מישהו ?
סעמק אני לא מצליח להירדם..
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
טוב בקיצור.
אם מישהו רוצה טאקי (משעמם מה אני יעשה ?)
כנסו לחדר אטרף
סיסמא 1234
כבר נשבר לי מזה
זזתי לTK8
וגם לATHELT CHANEL משהו כזה לא יודע איך רשומים
אני יחזור ב4 נראה מה יקרה עד אז יאאלה לילה טוב חבר'ה