נכתב במקור על ידי
Hagai.g
זוהרה, בתור אחת שמתיימרת לדעת הכל, את צריהכ לדעת שזה טבע האדם.
לא את ולא אני נשנה את זה.
למה האישה היא עקרת הבית, והגבר הולך לעבודה?
למה גברים צדים, ובנות מבשלות?
כי ככה זה.
זה לא "ככה זה" , אפילו בטבע יש מקרים שזה לא ככה (הלביאה צדה מביאה את האוכל והגבר,האריה,בבית) וגם במציאות זה לא תמיד ככה,יש הרבה מאוד מקרים שהגבר בבית והאישה היא המפרנסת,זה ככה בגלל שזה מה שהחברה משדרת לנו שצריך להיות,אבל בטכלס אתה זה שבוחר.
אם פמניסטית הייתה רואה מה שאתה כותב פה היא הייתה שולפת עליך סכין חחחחח
ולמה נשים צריכות להיות חלקות? יותר יפה, יותר סקסי, יותר אסתטי.
הן לא "צריכות" , הן רוצות,בשביל למשוך גברים אליהן בעיקר,אם אתה תראה מישהי עם שיערות אתה לא תימשך אליה נכון ?
למה גדל להן שיער? אנלא רופא או חוקר, ואין לי שמץ של מושג.
גדל להן שיער בשביל הישרדות,ככה נבראנו,שבחורף נוכל לשרוד בקור ולא נמות,עם הזמן התפתחנו ובנינו בתים ורקמנו בגדים,ועכשיו כבר לא צריך את השיער...
אבל אם כבר שאלות מתחכמות, למה הייתה שואה? למה יש מלחמות?
יש שואה כי ראו ביהודים עם חריג,להיטלר הייתה בעיה בראש והוא חשב שיש רק גזע אחד שולט ,הגזע הארי (כשבכלל אין כזה דבר "גזע ארי" הוא המציא את החלוקה הזאת,והוא זה שקבע שזה גזע כל כך טוב),לאחר מכן הוא שתף לעם את הראש עם תעמולה שהיהודי הוא מגעיל וחמדן ורוצה להשתלט על העולם,ועם הזמן נוצרה אנטישמיות אל היהודים...אבל זה כבר תלמד בשיעור היסטוריה.
לגבי המלחמות,רוב המלחמות נוצרו בגלל קרב על טריטוריה מסויימת.
אבל לא הבנתי מה זה קשור לשאלה על השיער ..?
כשאת תוכלי לענות לי על זה(ולא "כי היטלר שנא את היהודים מקנאה" או "אי הסכמה על עקרונות") אז אולי אני אשקול את העובדה של גבר חלק. אה, בעיה קטנה, גבר בלי שיער זה לא גבר.
הגדרתה את זה כ"גבר בלי שיער" ,אתה כבר אומר שהוא גבר,אתה נוגד פה את עצמך. (אגב אני לא הולך להוריד את השיער ברגליים,אבל אתה אומר פה דברים ממש טיפשיים).
דניאל? בחזה אם יש הגזמה אני מבין, אבל חלק לגמרי? כוסית