0 לא
מכירים את זה שאתם אוכלים קורנפלקס, ואתם אוכלים הכל מהר בישביל להגיע לחלב הזה, ואז שאתם מגיעים אליו סופסוף, הוא נגמר בשתי שלוקים, עכשיו מצד אחד בא לך עוד, אבל מצד שני אין לך כוח לקורנפלקס
עכשיו זה קרה לי
0 לא
מכירים את זה שאתם אוכלים קורנפלקס, ואתם אוכלים הכל מהר בישביל להגיע לחלב הזה, ואז שאתם מגיעים אליו סופסוף, הוא נגמר בשתי שלוקים, עכשיו מצד אחד בא לך עוד, אבל מצד שני אין לך כוח לקורנפלקס
עכשיו זה קרה לי
תכף אני אראה לך מי הטיפש פה, עוד פעם אחת תפרסם קישור לאתר התמונות הזה אתה תעוף על טיל.
|
|
6
שהשלט לא עובד וצריך לקום מהספא לטלווזיה ולהגביר/להנמיך/להעביר ערוץ מהטלויזיה עצמה
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 24-03-2009 בשעה 14:17.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אוי זה מעצבן רצח .. 10
מכירים את זה שאנשים מווווררחחחייםם את מה שהם כווותתתביייםםם וזה חופר בשכל?
..............
נערך לאחרונה על ידי MoTkAy; 24-03-2009 בשעה 21:29.
10 זה מציקקק
מכירים את הילדים שאם אתה אומר להם משהו שהם יודעים הם אומרים לההההה?
זה מציקק
אוי זה חופר.. 10
מכירים את הילדים האלה שכל שתי מילים הם כותבים נממ.. או הממ.. או אממ.. או נמנמ.. או מממ.. ?
5
מכירים את זה שאתם רוצים להגיד למישהו/מישהו דבר מסוים ופתאום אתם שוכחים וחושבים על מה רציתם להגיד איזה כמה שניות...? (ויוצאים מפגרים חחח)
100
מכירים את זה כשבידיוק כשיש לכם הזדמנות למשהו נתפסת לכם הרגל?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח
כן!!!!!!!!!!!!!!!! 100000000000000000000000
מכירים את זה שאתם באים להוריד למישהו כאפה ואז בא מבוגר ורואה את זה והוא לוקח את זה
ממש אבל ממש ברצינות והוא מתחיל לדבר איתך באיומים? 0.0''
8
שחוזרים מהים או ממקום שיש בו חול ואז כל המקשים בפלאפון מלאים חול וקשה לך ללחוץ...
ואז את נושף על זה כמו טמבל וכלום לא עוזר..
Alice: Oh, no, no. I was just wondering if you could help me find my way.
Cheshire Cat: Well that depends on where you want to get to.
Alice: Oh, it really doesn't matter, as long as...
Cheshire Cat: Then it really doesn't matter which way you go
۞Alice In Wonderland۞
♥